M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 13
simi75 spune:
erica cum stati cu dosarul?
asi multumesc , deci difera de la un judet la altul si chestia asta.Ok, m-am linistit.
erica33 spune:
cred ca suntem ghinionisti...asist sociala ne grabeste dosarul sa scape de el inainte de concediu,si psiholoaga ne+a aminat ca sa nu se incarce inainte de concediu...mai vedem maine...alt interviu...m+am saturat ..astea doua nu vb intre ele ..luni stiam ca pina in 15 aug terminam tot,iar azi nu stim nici pe unde suntem... simi ,imi pare rau pt ce ai patit. voi cum stati cu actele?
asi spune:
Simi acum nu mai e nevoie de adeverinta de la dr.Neamtu.Eu mi-am refecut atestatul in februarie si am avut nevoie de certificatul medical.Am mers la CDT cu trimitere si adeverinta de la medicul de familie si am facut acolo analizele de sange si ex. psihiatric.La final m-am dus cu toate rezultatele la un internist care mi-a scris certificatul si apoi la semnat la director.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simi75 spune:
azi am facut analizele, o zi intreaga pt 4 stampile, dar bine ca am scapat.
erica imi pare rau ca va incurca asistenta, dar curaj ca asta e doar inceputul, oricat de greu la final merita.
Acum o intrebare pt cele din cluj:avem certificatul de la CDT , ne mai trebuie si adev medicale de la medicul psihiatru -jud cluj, scrie pe lista noastra.De la care medic , acelasi care ne-a vazut si azi?
un sf de sapt frumos si cat mai linistit va doresc, ne vedem duminica ca noi evadam un pic din oras.
asi spune:
Simi pentru certificat ti-a trebuit adeverinta de la psihiatru si medicul de familie ti-a dat adeverinta ca sunteti ok.Altele nu mai trebuie.We placut.
Mai sunt 2 zile si vine ziua de marti, ziua finalizarii.Am niste emotii de nu va pot spune.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gabi_99 spune:
buna ziua feteloooooor! va pup dulce! mi-a fost tare dor de tine....am citit ce s-a mai intimplat! manuelita...manuelita...... cu fetitza acasa...eee...absolut copleshitor....noi am fost oleaca "plecatzi"...(in mica vacantza)...dar "ne-am revenit"....- s-a terminta treaba? oricum, am vazut aspirante noi - bafta !!!!...la noi inca mai dureaza...am terminat intilnirile de consiliere parentala - instructive mai ales pentru ca ne-am cunoscut intre noi, aspirantzii- shi cred ca vom termina procedura de obtzinere a atestatului cel mai devreme la jumate de august, daca nu cumva mai incolo...ceea ce este bine, ca oricum pina pe la juma' de septembrie e perioada relativ statica, din punct de vedere a vitezei de curgere a tuturor procedurilor...mi-a fost tare dor de voi..
gabi
gabibociort spune:
Buna ziua la toata lumea.
Bun venit si mult succes noilor aspirante.
Asi tinem pumnii sa se termine cu bine. Asteptam vesti.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
maruta007 spune:
Asi, tinem pumnii sa se termine cu bine astazi
Gabibociort, mai haideti pe la BH, am vazut peisajul super din poze si imi pare cunoscut.
Fetelor in asteptare, sa va gasiti cat mai repede puiutii!
gabibociort spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruta007 Asi, tinem pumnii sa se termine cu bine astazi Gabibociort, mai haideti pe la BH, am vazut peisajul super din poze si imi pare cunoscut. Fetelor in asteptare, sa va gasiti cat mai repede puiutii! |
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun