M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
Manuelita, m-a luat cu fiori citindu-te Ma bucur din tot sufletul pentru voi!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
erica33 spune:
simi75...si eu ma simt aiurea ...pe noi nu ne lasa sa ne strangem actele pina nu terminam anchata sociala si nu dam psihologicul,apoi o vizita la domiciliu cind ne va zice si ce acte ne trebuie...si eu sunt in ceata iti doresc bafta si tie si tuturor care asteapta bebe...
Mmmaria spune:
http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=6842&Itemid=374
Sunt sigura ca multi au sunat deja la DPC sa se intereseze de soarta acestui copil.
maimutzak spune:
Va salut cu drag fetelor,si va pup pe toate, Manuelita,ma bucur enorm pt tine. Bubu73, povestea e uimitoare si e si aici sigur mana lui DD. Uitati aici ce bine ar fi:http://www.bzi.ro/Unii-parinti-ar-trebui-decazuti-mai-repede-din-drepturi-A61816.html
Anca Wish spune:
Manuela, frumos trait, frumos simtit, frumos scris. Felicitari!
Te sun azi. Pup.
O zi frumoasa tuturor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzak Va salut cu drag fetelor,si va pup pe toate, Manuelita,ma bucur enorm pt tine. Bubu73, povestea e uimitoare si e si aici sigur mana lui DD. Uitati aici ce bine ar fi:http://www.bzi.ro/Unii-parinti-ar-trebui-decazuti-mai-repede-din-drepturi-A61816.html |
Ce folos ca-i decad din drepturi cand ei ,si asa decazuti ,au dreptul sa consimita la adoptie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simi75 spune:
O intrebare. Chiar nu pot sa imi fac analizele medicale(sange si ce mai trebuie) daca nu am adev de la medicul psihiatru? am sunat la centrul acceptat de DPC si au zic ca imi trebuie neaparat cand merg la ei adev de la medicul de fam si de la psihiatru .Nu inteleg de ce nu pot sa imi faca sangele si apoi sa merg la psihiatru.
Alexa Ioana spune:
poti, simi. is doua chestii total diferite !
noi am mers la neamtu chiar inainte sa depunem dosarul. am mers sa verifice doamnele de la dpc daca'i ok dosarul (mai putin adeverinta de la psihiatru). au zis ca'i ok. am fugit la lab. de sanatate mintala, pe urma pe maloasa la policlinica de acolo unde am platit consultatia, pe urma inapoi la neamtu dupa hartie, si apoi am dus'o la dpc. si gata !
ai primit ultimul meu pm ?
simi75 spune:
Abia acum am ajuns la net , ca am umblat pe la medici, ieri am avut accident de masina(doar contuzii), si azi am fost sa mai pun ceva la dosar, si sa vad daca am capul intreg dupa ziua de ieri.Noroc ca nu am ceva vanatai vizibile ca zilele astea merg la psiho, si nu cred ca dadea bine ,nu?
alexa ioana mersi , ti-am rasp la pm.