Atentie, bona-infractor periculos
Raspunsuri - Pagina 2
Alina86 spune:
Doamne fereste!! exista si astfel de oameni?? cum poti sa-i iei viata unui suflet cand acesta ar trebui sa-ti faca viata mai frumoasa. Doar 10 ani pedeapsa?? Executata!
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui psichoMom Spre surpriza noastra, fata s-a imprietenit cu noi imediat si a inceput sa ne povesteasca cum ca baietelul este al ei, cum il alapteaza, cum a fost la botezul lui (pana si cu ce era imbracat - chestie reala vazuta in pozele din casa), cum a fost la nastere, cum se joaca tati cu el seara cand vine de la servici... Va dati seama ca a zburat din casa prietenei noastre cu viteza luminii, dar oare ce s-ar fi intamplat daca nu se afla?? Fiti foarte atente pe mana cui lasati copilul!!! |
Uau !!!
Parca ar fi un film american cu dadaca nebuna ce se pune pe omorat nevasta ca sa-i ia locul !
Sinistra situatie. Bine ca a fost inspirata si v-a rugat sa fiti atente la ea.
Ce de nebuni pe lumea asta. Iar unii chiar par normali...
Sa va povestesc ce am vazut zilele trecute in parc : O doamna foarte draguta, cam la 55 de ani, vopsita blond, coafata, cu ochi albastri si privire calda... Ce mai, si eu as fi angajat-o ca bona pt fii-mea...
O aud cum striga ca disperata la fetita de vre-un an si jumatate, care se urcase pe un tobogan : Da-te jos de acolo imediat ca te bat ! Si totul spus pe un ton firesc, ca o amenintare ce devenise la ordinea zilei . Bietul copil...
M-am uitat lung la ea, dar figura ei nu a schitat nici-un semn ca i s-ar fi parut ceva nelalocul sau bataia aplicata unui copilas atat de micut...
PS : Nu, nu era bunica. Era prea detasata de fetita respectiva.
Ramonika spune:
cica i s-a facut expertiza psihiatrica si e normala la cap...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
miki68 spune:
Pare-se ca a fost prinsa la Suceava.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
herra spune:
multumim, Miki, pentru ca ai postat informatia.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
kariguld spune:
citat din mesajul lui miki68 Pare-se ca a fost prinsa la Suceava. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
in sfarsit....
astept sa confirme si guestus, ca el le stie pe toate...are un fler...
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui miki68 Pare-se ca a fost prinsa la Suceava. |
M-am linistit.
Deja ii memorasem figura si ma uitam cu atentie la femeile tinere din parc...
lisaelisa spune:
Off topic : Kariguld, ce-ti veni sa dai o steluta unui subiect cu asemenea initiativa ?!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
M-am linistit. Deja ii memorasem figura si ma uitam cu atentie la femeile tinere din parc... lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
nu ai si tu o imprimanta..ce trebuie sa-ti incarci creierul cu atitia megapixeli aiurea in tramvai.