Atentie, bona-infractor periculos
Aceasta femeie cauta de lucru ca bona. Este cautata de politie pentru ca se sustrage executarii unei pedepse cu inchisoarea de 10 ani pentru ca si-a omorat copilul in varsta de 3 luni.
Rog moderatorii sa lase subiectul la generale, pentru ca aceasta femeie poate fi oriunde in tara.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Raspunsuri
danat spune:
Doamne...mi s-a facut pielea de gaina...cum e posibil sa faca asa ceva o mama? Sa iti omori astfel propriul copilas? Ce creatura diabolica si fara suflet poti fi ca sa faci asa ceva?
Dana mama lu'Radu Stefan
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=6Ml3NUIDpFg" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
LauraNicole spune:
Doamneeee,ce monstru!Sper sa fie prinsa cat de curand!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Alexa Ioana spune:
si cum naiba pedeapsa doar 10 ani ????? asta chiar nu pot intelege...
edit: nu ca as intelege restul aspectelor... nici nu vreau sa ma gandesc...
lisaelisa spune:
Bine ai facut ca ai postat poza asteia si cu avertismentul de rigoare.
Nici-un om cu mintea intreaga nu ar putea comite o asemenea fapta reprobabila.
Si-a omorat cu sadism propriul copil de 3 luni.
StMihaela spune:
Si asa era greu de gasit o bona. Dar cand vezi de ce sunt in stare unele ii multumesc lui Dumnezeu ca am sansa de a sta cu copii mei.
Am uitat sa zic:
De ce s-o fi abolit pedeapsa cu moartea?
Andries spune:
Nimeni nu ar trebui sa angajeze bona fara cazier judiciar, costa maxim 15 lei.
Andries
peanut spune:
E considerata infractor periculos, dar primeste numai 10 ani? Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face cu copilul altuia, daca a facut cu al ei asa. Sper sa fie prinsa cat mai curand.
dalina2x2 spune:
Dumnezeule.. ce monstru!!.. Si chiar bona si-a gasit sa fie????
Si... chiar asa: doar 10 ani????!!? N-au uitat cumva un zero??
Multumim, Miki!
Katyuscha21 spune:
DOAMNE CE MONSTRU ar trebui sa aiba aceeasi pedeapsa care ia aplikato ingerasului ala mik offf ce e in lumea asta te ingrozesti
19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
psichoMom spune:
Fata cu siguranta este bolnava psihic... un om sanatos nu ar face asa ceva...
Eu cunosc un caz din periada cand baietelul meu avea cateva luni... O mamica din grupul nostru de "prietene de carucior" din parc, a decis sa isi reia lucrul si a angajat o bona, de la o agentie, deci testata, cu toate analizele la zi, inclusiv control la "mansarda". Din fericire a fost inspirata si nu i-a dezvaluit respectivei cine sunt mamicile din parc care o cunosc, si ne-a lasat pe noi sa o urmarim cateva zile, sa vedem cum se comporta cu pustiul. Spre surpriza noastra, fata s-a imprietenit cu noi imediat si a inceput sa ne povesteasca cum ca baietelul este al ei, cum il alapteaza, cum a fost la botezul lui (pana si cu ce era imbracat - chestie reala vazuta in pozele din casa), cum a fost la nastere, cum se joaca tati cu el seara cand vine de la servici...
Va dati seama ca a zburat din casa prietenei noastre cu viteza luminii, dar oare ce s-ar fi intamplat daca nu se afla??
Fiti foarte atente pe mana cui lasati copilul!!!