Condica Salajencelor [96]

Condica Salajencelor [96] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de Maria - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de livya - mami de Tania - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de si babymom75 - mami de si anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiPrieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti,multam de capitol nou.

hai ca-s Ioana si io.multam de felicitari.LA MULTI ANI!!!celor ce poarta acest nume.

dau de beut si de mancat.
va servesc cu apa plata cu lamaie si cafea fara zahar si un pumn decirese.atat.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Deci_dupa_cum_vedeti_Alex_mi-o_stricat_tastatura.Nu_mai_bate_spaceDeci_tre_sa_o_scimb.(nici_litera_de_la_inceputul_lui_itler)Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

diana

165 am .
m-ai luat!

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Am revenit. schimbai tstatura Asa dupa cum va spusei, va felicit ca aveti ambit Bia La multi ani!Si tuturor Ioanelor si Ionilor "La multi ani!"Eu am o colega de faculta, Ana si se serbeaza mereu de Sanzaiene. Deci si Anutelor "La multi ani!" Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam Bia de tratatie si la multi ani si tie.
Oti, ce vrei, tre sa lucre si el ceva. Si eu acum mi-am revenit de nervi, ca a venit Stefan aci la birou si nu stiu cum facu de mi-a varsat cana plina cu ceai pe birou. Noroc de la D-zeu ca s-a dus in alta parte, si nu s-a oparit.
Asa am o lene fetelor...nu stiu ce ma apuca...de ieri dupa-amiaza..nu as mai face nimic numa sa stau intinsa in pat...da am incercat i varianta asta, cand a dormit ieri stefan, da nu poci sta...nu stiu ce imi trebuie...cred ca merg sa imi fac o cafea, ca inca nu am baut-o, poate asta e cauza...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

oti,diana, maria stati sa maicreasca nitel si savedeti cate pot si stiu face.musai sa aveti tastaturi si mausuri de rezerva.

maria, ce face scumpa de Caia?

diana, baga cafei ,fara numar fara numar.si io-s la a 2a si abia incepu ziua.
va pupez si salutez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

casia are febra. acum i-a luat-o tanti avea 38,2 rectal e si putin agitata.nasul nu curge, ochii nu lacrimeaza, nu tuseste. nasol e ca tre facut vaccinul in 26.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

casia are febra. acum i-a luat-o tanti avea 38,2 rectal e si putin agitata.nasul nu curge, ochii nu lacrimeaza, nu tuseste. nasol e ca tre facut vaccinul in 26.

Pozele noastre

of scumpica.
ore nu-s dintisorii?
papa bine?

nu te stresa de vaccin ca se poate amana 4-5 zile.
sanatate,printesei.

Mergi la inceput

Maria, ce pot sa spun? Asa e cu copii mici. Se imbolnavesc da se fac iute bine. Pot sa zic ca ai avut mare noroc ca nu s-o imbolnavit dupa vaccin. Il amani o luna si gata.Dulciuri

Mergi la inceput

Cafeluta e servita duamnelor Dulciuri

Mergi la inceput