Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Aida, multumesc de cafea, e perfecta!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ba e amara si rece ...ia fa alta
ma duc la culcare ca azi e maine si eu ieri am dormit doar un pic

dodo,stai ca mai avem pana la vacanta.

Luana,la multi ani,sa cresti sanatoasa ,desieapta si frumoasa si sa ai noroc in viata!

zi lu' mama ta ca o asteptam sa vina cu tortul si sampania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Doamnelor, dragelor, mi-era dor de voi.
Aida, saru mana de cafea, prinde tare bine, evident.
N-am mai apucat sa intru pe forum si sa va mai citesc, dar promit ca ma revansez in curand.
pup, raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Wow, multumim!
Luana la 5 luni

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

La multi ani Luana, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Ca de frumoasa esti tare frumoasa. si sa nu va mai supere dintisorul.

Noi ne-am intors de la bunici, unde a fost super frumos.Ne-am simtit tare bine, copii s-au zbenguit de mama focului, nu stiu cum de au rezistat de dimineata pana seara la 11, fara sa doarma la pranz. Din pacate a mai si plouat, dar asta nu ne-a impiedicat sa stam afara, dotati cu cizmulite si pelerine de ploaie.

Acum incepem bagajele pentru mare, ca miercuri dis de dimineata am plecat.

Mexxa - Sa va intoarceti cu bine si va asteptam cu vesti noi si cat mai bune. lui Sebicu.

Principeso - Super, o luna in tabara. Ai baiat mare nu gluma. Dar vei rezista fara el o luna?

Am pus timerul la 6:30, sa aveti proaspata maine dimineata. Si ceva ca sa nu plecati cu burtica goala.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

CAPITOL NOU!
Maadi, multumim!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput