Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alic pai si tu cand i-ai facut gauri? ca parca stiu ca Isa are 2 luni jumatate, nu? |
Da cum am scris mai sus eu i-am facut la 7 saptamani
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
alic spune:
aaa..deci ceea ce se spune n-are nici o relevanita pana la urma...in cazul asta ma duc sa-i pui cerceii...
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui maristef (imi venea sa o bat ca a fost gen killer, adica nu i-a dat cu nimic, sa amorteasca...) i-a pus cerceii si gata. |
Din acest motiv "gen killer" am preferat bijutierul.A durat f putin o secunda la pus fiecare cercel(au un pistol special cu care pune direct cerceii) si nu a fost chinuita deloc

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mexxa spune:
va las o
....dupa amiaza vin in Bucueresti....
M=am certat suficient aici cu toata lumea.
Va pup si ne auzim de luni.

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui mexxa va las o ....dupa amiaza vin in Bucueresti....![]() M=am certat suficient aici cu toata lumea. Va pup si ne auzim de luni. ![]() ![]() |
Multam' de
si drum bun spre Boo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
Va pup si va doresc week-end placut.
Mexxa sunt cu gandul alaturi de tine
si de Sebicu. 
Noi ne chinuim cu un dintisor.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
principe spune:
si eu o cafeaaaaaaa.
salut gagicile
am avut pb tehnice serioase,spart teava in baie,spart perete...eeeeeeeeee,treaba mare..n-am avut timp de cafele
acum am,pana se scoala samburica.
mexxxa,drum bun te asteptam sa ne zici tot
pe sebi ala micu'si p mami lui.
ayla,luanei ii cresc deja dintisorii,repede,e precoaca,manca mama de papusa dulce.
Dodo,ce frumoasa e izabella,cat a crescut strengareasa
fetelor,va rog,ma nebuniti cu papausile voastre...mi-e dor de sebicu cand era papusel
aaaaaaaaa,i-am gasit tabara,la vara se duce 1 luna in tabara![]()
Ayla21 spune:
Wow, e baiat mare deja daca il trimiti in tabara.
Printesa mea face maine 5 luni. Aici, azi muncind din greu la dintisor. Dr zice ca poate sa mai dureze putin.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Dodo-pui spune:
Luana
La ,multi ani!
print de principe vacanta placuta

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!