Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mersi frumos. Da' sa stii ca asa vorbesc si eu cu ea. Azi a mers cu o posetitza mica, purtata ca o geanta de postas, la gradi. I-a spus educatoarei ca si-a luat poseta ca ii place sa fie o doamna eleganta. Tot azi mi-a subliniat ideea ca vrea telefon mobil. Are o colega de gradi. Chestiile astea vin la pachet...deja ma cam sperie. |
Ce super domnsioara ai!

M-a dat gata la faza cu mobilul.
...Pai da!_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
da Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Am pus un link undeva pe-acolo pe undeva candva Uite-l si aici http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family |
Si bronzoliciul tot acolo e?

Dapai in pozele de la servare numai alba nu e.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Si bronzoliciul tot acolo e? ![]() Dapai in pozele de la servare numai alba nu e. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
ai vazut wendy fata asta e de-a noastra

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
wonderful spune:
Pai cum altfel,iubita?
Acuma chiar ca merg sa ma spal si eventual sa ma culc.Va
dulce si ne vedem maine.
aidaciolac spune:
somn usor dragelor si vise placute 

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Ayla21 spune:
Somn usor!
MsLara spune:
Trezireeeaaa! Repede
in vene ca ati petrecut aseara si ati uitat sa va mai treziti azi!
Daca va mai laudati mult cu copii ma pun imediat sa fac si eu unul/doi sa v-ajung din urma!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
alic spune:
buna diminetata! bag de seama ca sunteti obosite de atata sporovait...daca ma uit la orele tarzii pana la care ati stat la taclale ![]()
profit de faptul ca Natalia doarme si va poftesc la o cafeluta, ca nu v-am mai servit demult
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
Multam de
fete vorbarete;
eu nu pot sta noapte la pc
adorm ca "bolovanul" la 22-cel tarziu 23 si ma trezesc la 3,30-4 la hranit mandra(in conditii normale)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!