Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mersi frumos. Da' sa stii ca asa vorbesc si eu cu ea.

Azi a mers cu o posetitza mica, purtata ca o geanta de postas, la gradi. I-a spus educatoarei ca si-a luat poseta ca ii place sa fie o doamna eleganta.

Tot azi mi-a subliniat ideea ca vrea telefon mobil. Are o colega de gradi.

Chestiile astea vin la pachet...deja ma cam sperie.

Ce super domnsioara ai!
M-a dat gata la faza cu mobilul....Pai da!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Maine-i sarbatoare asa ca sa nu munciti(daca aveati de gand).
Ma car la dush,cred.

W

da deja este maine adica 24 iunie

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:

Am pus un link undeva pe-acolo pe undeva candva

Uite-l si aici

http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family

Si bronzoliciul tot acolo e?
Dapai in pozele de la servare numai alba nu e. dar am prins ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Am pus un link undeva pe-acolo pe undeva candva

Uite-l si aici

http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family

Si bronzoliciul tot acolo e?
Dapai in pozele de la servare numai alba nu e. dar am prins ideea.

ai vazut wendy fata asta e de-a noastra

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Pai cum altfel,iubita?
Acuma chiar ca merg sa ma spal si eventual sa ma culc.Va dulce si ne vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

somn usor dragelor si vise placute

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Trezireeeaaa! Repede in vene ca ati petrecut aseara si ati uitat sa va mai treziti azi!

Daca va mai laudati mult cu copii ma pun imediat sa fac si eu unul/doi sa v-ajung din urma!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna diminetata! bag de seama ca sunteti obosite de atata sporovait...daca ma uit la orele tarzii pana la care ati stat la taclale
profit de faptul ca Natalia doarme si va poftesc la o cafeluta, ca nu v-am mai servit demult

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multam de
fete vorbarete;
eu nu pot sta noapte la pc adorm ca "bolovanul" la 22-cel tarziu 23 si ma trezesc la 3,30-4 la hranit mandra(in conditii normale)

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput