Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Drum bun si sa vii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Maine-i sarbatoare asa ca sa nu munciti(daca aveati de gand).
Ma car la dush,cred.

W

da deja este maine adica 24 iunie

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Of, Aiduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Aida, si zi asa, mai ai un pic si nasti. Ce zodie o sa fie flacaul?

fecioara fata , fecioara

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Wow!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Aida

Mergi la inceput

Citat:

Mai, ma-nervatz la culme

Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut

Ce-ati avut cu Adina de-o enervara-ti asa?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Aida, si zi asa, mai ai un pic si nasti. Ce zodie o sa fie flacaul?

fecioara fata , fecioara

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Wow!

Da' io n-am prins raspunsul asta, in verva de pana acum, merci Ayla ca l-ai adus aici.

Deci...mie-mi plac aia din zodia fecioara. Pe mine una m-ai nimerit cu flacaul

Mergi la inceput

Citat:

Deci n-am auzit...e alb copilu' sau nu-i alb?

da tu unde le arati poze si eu nu vaz?

Mergi la inceput

Am pus un link undeva pe-acolo pe undeva candva

Uite-l si aici

http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family

Mergi la inceput

Azi a fost randul ei.Pazeste-ti spatele ca nu se stie niciodata.

Mergi la inceput