Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Maine-i sarbatoare asa ca sa nu munciti(daca aveati de gand). Ma car la dush,cred. W |
da
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
fecioara fata , fecioara Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Wow!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, ma-nervatz la culme Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut ![]() |
Ce-ati avut cu Adina de-o enervara-ti asa?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
A_Iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow! _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Da' io n-am prins raspunsul asta, in verva de pana acum, merci Ayla ca l-ai adus aici.
Deci...mie-mi plac aia din zodia fecioara.
Pe mine una m-ai nimerit cu flacaul
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Deci n-am auzit...e alb copilu' sau nu-i alb? ![]() |
da tu unde le arati poze si eu nu vaz?

A_Iulia spune:
Am pus un link undeva pe-acolo pe undeva candva ![]()
Uite-l si aici
http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family