Casnicute sexoase si bengoase (198)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
Ziua buna
, am venit sa beau cafeaua de la Doina
si sa iau pupicii de la Claudia si Liana
. Dau la schimb ciucalata 
![]()
Dispar sa ma balacesc cu odrasla in piscina 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi ne-am balacit prin baltile de la ploaie! Am iesit la iarba verde si ne-a prins o ploaie cu bulbuci.
Si Robert a inceput sa urle ca el mai vrea sa stea sa joace fotbal.
Nu stiu ce are de la o vreme,nu ma mai pot intelege cu el deloc.E Gica contra in toate,a inceput sa faca crize prin magazine ca vrea cate ceva si repeta intr-una,ca o moara stricata "vreau...dar eu vreau!"
Orice metoda sau strategie as aplica mi-o demonteaza cat ai clipi.Mai am putin si ajung la capatul rabdarilor! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
pe tote sa aveti o Duminica placuta
si la noi e o vreme nashpa, e intunecat si bate un vant tampit...si am si-o stare din aia de
azi noapte au tusit astia mici stereo ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
doinabita spune:
La noi acum s-a innourat.De fapt e anunatata ploaie.
Miha, rabdarea e leacul, o sa creasca si ...au si ei perioade.
Liana , ce faci prin zona? stai tupilata>
Danelutza , eu vreau ciocolata, chiar dac sunt grasa...

Monica, tu ce ai facut bun?
monica-elizabet spune:
nimik doina...azi om manca ce-om mai gasi prin frigider si am pregatit o friptura sa pun pe gratar...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
CRISMIR spune:
Hello fetelor!
MIHA,hihihih,trebuie sa-ti zic ca asa e si Robert al meu,numai figuri are in ultimul timp
...cred ca e varsta,trec prin alta faza
...rabdare,rabdare,dar oare pana cand???
...pe mine ma lasa in ultimul timp nervii cand il vad cat de contra e la tot ce-i zic,ufffff
...
la voi si nervi de otel tie!!!
DOINA
,bine graisi
...dar asa de greu e uneori![]()
Eu am bucatarit una alta weekend-ul asta...ca ma plictiseam![]()
Va arat si voua,cele care nu ati vazut![]()
Asta am facut vineri http://outdoors.webshots.com/photo/2537402960066546584YwuHgB si asta sambata http://outdoors.webshots.com/photo/2247157450066546584aQSMmC ...azi nu mai fac nimic
...are sotul program la facut paste
![]()
Ah si s anu uit ce sa va arat si printesa de saptamana trecuta
http://outdoors.webshots.com/photo/2905986310066546584AAVJFR
Fug sa vad ce vrea fi'miu

la toata gasca!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Noi ne-am balacit prin baltile de la ploaie! Am iesit la iarba verde si ne-a prins o ploaie cu bulbuci. Si Robert a inceput sa urle ca el mai vrea sa stea sa joace fotbal. Nu stiu ce are de la o vreme,nu ma mai pot intelege cu el deloc.E Gica contra in toate,a inceput sa faca crize prin magazine ca vrea cate ceva si repeta intr-una,ca o moara stricata "vreau...dar eu vreau!" Orice metoda sau strategie as aplica mi-o demonteaza cat ai clipi.Mai am putin si ajung la capatul rabdarilor! ![]() |
nu am cum sa te helpui numai sa dam mainile, ca gica contra din astia am si io 2 in batatura
.33 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
eu am facut cuib de viespii,nu-mi spuneti ca nu se coace duminica, ca stiu
dar dupa ce am venit obosita de la lucru,am zis hai sa ma obosesc si acasa, mancare : cartofi natur cu ficatei prajiti si salata verde,spor la balaceala Danelutzo, Miha nervi de otel,la mine is varza de mult si firele albe se inmultesc zilnic,dar am ajuns de mult undeva,unde nu stiu mai departe 

cum sa actionez.
Monico ce-i aia nimic? e buna si friptura,mai fa o salata pe langa macar.
Mirela intra imediat sa vad ce ai la outdoor
,ai intrebat oare pana cand, nu vrea sa va dezamagesc fetelor dar nu vreti sa stiti ce va astepta de pe la 9 pana la 14 ani si acu ma mai intreb eu : da oare pana mai cand??????????? :(((((((((((
Liano sunteti bine? cand plecati acasa?
va
pe toate merg sa vad de cuiburi daca s-au racit sa mancam
.
33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
sos,mayday ............Mirela mi-e rau ce am vazut io la tine acolo 

33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
mama mia ce frumoase tortulete si colacei...felicitari Mirela arata super 
claudia, am facut si un orez cu legume si-o salata...

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post