Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Asa a adormit Iustina:
http://good-times.webshots.com/photo/2107701980099413604SOBmFZ

Editez, ca vad ca n-a mai scris nimeni:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
Va doresc de pe acum un week-end placut, ca nu stiu daca am timp sa mai intru.

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata! O cafelutza, un ceiutz, cu ce va servim?

Fetele cucuietele, ma bucur tare ca ne-am vazut (cele care am reusit sa ajungem) si imi pare tare rau ca nu ati venit toate.

Alexa, Mari sunteti scuzate data asta, dar sa nu se mai intample !

Cristina unde ai disparuut???

Ema bafta azi!!

(si va asteptam sa vedeti copii si sa votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste in concurs, lo1 si lo2 )

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineata.

Multumim de cafea. Am vazut copii frumosi, am si bifat.

Aseara am mai iesit la o plimbare si cu fetele. Casandra l-a pus la cheltuiala pe taicasu'. Sa nu zic ce fata a facut cand am ajuns acasa....de parca iese in fiecare seara cu ele - dupa, a iesit si el cu prietenii lui.

Week-end placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neataa fetele!!
vin si eu cu o cafeaaa rece ca e caldura mare acu la minewoooaaa;bucuroasa de intalnirea de ieri si asteptam si mai multe fete,aseara am mai facut cateva ture de oras cu stefi si nepoatele mele ca eram franta aseara si acu ma simt obosita si de la caldura asta daaar ..trece.
va doresc un wek. fff fumos sa aveti,noi avem in plan sa fugim maine la camping sovata cu cortul si va tin la curent daca ajungem,adica pe luni

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora am uitat ce era mai important. Ai un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Emma, ce e ala? Un vaccin? Eu nu i-am facut altele decat cele din schema obligatorie.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

da, da, pneumococicul.Ma mai informez daca-l fac sa nu. E optional intr-adevar.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Ema, daca Andrei e la cresa,( nu la gradinita), sa stii ca acolo nu sunt educatoare. Sunt asistente si ingrijitoare. Nu au in 'fisa postului' sa faca chestii educative cu cei mici. In principiu, ele trebuie sa ii supravegheze, sa-i hraneasca, sa-i duca la baie, sa-i schimbe, sa-i culce... Sunt multe crese unde li se pune un sac de jucarii rasturnate in mijlocul camerei, tv-ul deschis pe desene si ... asta fac toata ziua. La cresa de la Paharnicul, unde au fost ai mei, erau niste doamne dragutze si cu initiativa care ii mai invatau poezii, cantecele, mai pictau, desenau, confectionau diverse chestiute (lipeau hartiute, bulinutze,faceau coliere din paste etc). Deci nu stiu la ce educatoare te referi ca o sa vina din septembrie, dar eu nu stiu sa fie la cresa.

Nici eu nu am facut decat vaccinurile din schema medicului de familie (si nici alea toate, ca am sarit peste unul). Impotriva a ce e prevenarul? Ca poate e si in schema de la stat, dar se cheama altfel.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

da, ai dreptate. Am vorbit si eu cu nasa si intr-adevar nu sunt educatoare la cresa deci vor face acelasi lucru si din toamna. Abia de la camin va fi altceva.

Mergi la inceput

Ha ha ! Ce frumos doarme Iustina!

Azi nu ne-am mai dus la gradi. Ne-am invoit. S-a pus pe plans de acasa si ajunsesera si nasii de la Valcea asa ca am renuntat la gradi astazi. Am scapat de plansete. Andrei este foarte obosit. Cred ca doarme putintel acolo si e rupt de somn. Sper sa se odihneasca in week end sa putem merge cu forte noi luni.

sa va fie de bine intalnirea si la mai multe.

gata, am fugit la baieti. PA! Week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

Mari in principiu urmatoarea intalneala a ramas tot joi,tot la aceeasi ora,in aceasi locatie,la aceeasi masa

o seara placuta sa aveti!

suuuper betooon!!
noi joi, la aceeasi ora suntem la acelasi dentist!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Citat:
citat din mesajul lui cayaaimee

Buna seara fetele

am auzit de la carmen ca v-ati intalnit dar nu am apucat sa ajung. am mers la un gratar si .....ne-am lasat dusi de valul de cadura..
mai intru sa va citesc seara postarle dar din pacate nu pot da replay fiind putin in afara subiectului si asta din vina mea sa zic....munca imi ocupa mai nou tot timpul, inclusiv cel dedicat mie si abia daca indraznesc sa ma programez la ceva, o cosmetica , o ......ceva pentru sufletul meu. maine merg la sauna cu colegele de serv si .....mai socializez si eu .

daca e sa ma gandesc la ceva acum e ca la inceputul anului ziceam ca imi mai doresc un bebe dar vad ca nu am finalizat acest proiect si .......chiar as vrea o bebitza. si acum nu e momentul fiind job-ul nou ......

sa aveti week-end placut .....pupici si voie buna

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://carmenmeraru.blogspot.com/

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

nu esti singura cu problema asta!

si eu imi doresc enorm de mult un al doilea bebe dar abia am o saptamana e munca, si e in probe...

dar...mama mea m-a nascut pe mine la 39 de ani si uite ce fata desteapta a iesit de acolo!!!

ne incurajam una pe alta si poate ies bebe-ii in aceeasi perioada:))

Mergi la inceput