Piatra Neamt, Perla Moldovei (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

salutare mamici si pitici,

Emma, la cresa din Maratei nu exista nici o educatoare.
Asa cum a spus Laura, sunt doar ingrijitoare si asistente.
nu astepta in septembrie pe altcineva ca nu vine!!

Cred ca toate mamicile am trecut prin plansetele copiilor dimineatza la cresa sau gradinita.
Nu-ti fie teama, o sa se obisnuiasca si dupa aia o sa planga cand o sa plece acasa ca nu mai are copii cu care sa se joace.

Noi am ajuns de la stomatologie.

eu abia mai reusesc sa deschid calculatorul dupa-amiaza, dar reusesc sa recuperez discutziile din urma.

Daca mai organizati o adunare la o bere, dar cand sunt si eu disponibila, pot spune prezent de pe acum.

pupaceala la gashka

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mari in principiu urmatoarea intalneala a ramas tot joi,tot la aceeasi ora,in aceasi locatie,la aceeasi masa

o seara placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna!
Bey, pe mine m-a apucat harnicia...si cred ca mi s-a stricat si mixerul... c-a pocnit ceva inauntru si nu mai merge la viteza la care voiam...adica a 4-a e cam a 2-a, deci tre' sa-mi iau altul. Am facut o prajitura cu visine, e la cuptor inca, cred ca-i taaare buna!!! V-as invita si pe voi, dar cred c-ati adormit deja...
Ma bucur ca ne-am mai intalnit, astept viitoarea intalneala cu interes, ca ar mai merge oportie de hamsii!
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna seara fetele

am auzit de la carmen ca v-ati intalnit dar nu am apucat sa ajung. am mers la un gratar si .....ne-am lasat dusi de valul de cadura..
mai intru sa va citesc seara postarle dar din pacate nu pot da replay fiind putin in afara subiectului si asta din vina mea sa zic....munca imi ocupa mai nou tot timpul, inclusiv cel dedicat mie si abia daca indraznesc sa ma programez la ceva, o cosmetica , o ......ceva pentru sufletul meu. maine merg la sauna cu colegele de serv si .....mai socializez si eu .

daca e sa ma gandesc la ceva acum e ca la inceputul anului ziceam ca imi mai doresc un bebe dar vad ca nu am finalizat acest proiect si .......chiar as vrea o bebitza. si acum nu e momentul fiind job-ul nou ......

sa aveti week-end placut .....pupici si voie buna

Mergi la inceput

cayaaimee, cred ca ti-e greu..sa-ti doresti un bebe si sa nu poti din astfel de motive...of...dar bine ca ti-ai gasit un serviciu care sper macar sa fie pe masura asteptarilor. Cat despre timp...delicat subiect...

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Dormiti, ce faceti?
Nu vine nimeni la o prajitura?
Ne-ati vazut pozele din concurs? lo1 si lo2, la pagina 9, la concursul cu ratuste. Avem si noi ratuste nemtzene, na! Autentice! Ne laudam, ce sa facem...
Voi chiar dormiti? Ma lasati sa vorbesc singura?

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

nu dormim desi ar trebui

Lora ....abia la sfarsitul lunii voi afla daca merita serviciul, cand se termina perioada de proba si rediscut salarul ( asa sper eu ). e greu si oamenii sunt rai uneori dar.....

Mergi la inceput

Multa bafta pentru sfarsitul lunii, atunci!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

multumesc mult.....am vazut ratustele ......si le-am si votat.....noapte buna .....

Mergi la inceput

Multumim, noapte buna!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput