Go, Ridzi!
Raspunsuri
Claudelu spune:
Claudia si Raul-Andrei
Delphinas spune:
FELICITARI GAZETEI SPORTURILOR, LUI TOLONTAN SI ECHIPEI
asa le trebuie celor care isi vara labele in banii publici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
karla2007 spune:
Bravo Tolontan si Gazeta Sporturilor pentru aceasta initiativa si pentru demascarea "doamnei"Ridzi.
troll-hey spune:
Foarte bine, o noua initiativa a societatii civile, marca Happy Fish.
Macar dreptul asta, de a raspunde batjocurii, ramane in picioare.
spic de grau spune:
Un rezumat rapid ptr cei care nu stiu cine e madame Ritzi si de ce e acuzata? Merci!
EVA-DATA spune:
Feriti-va de acest specimen.Nu va lasati impresionati de CVul ei,nu stie nici sa-si compuna textele,i le compune un dramaturg din orasul de bastina,ea doar le citeste. Cine nu e cu ea (cu PDLul),e contra.Este f.razbunatoare.Stiu din surse sigure.Va doresc si voua sa scapati de ea cat mai repede.
www.libertatea.ro/stire/bellu-ar-putea-pleca-din-mts-243333.html" target="_blank">http://www.libertatea.ro/stire/bellu-ar-putea-pleca-din-mts-243333.html
Bravo Tolontan si Gazetei Sporturilor.Macar se mai misca ceva in Ro.
eva
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spic de grau Un rezumat rapid ptr cei care nu stiu cine e madame Ritzi si de ce e acuzata? Merci! |
Doamna este Ministrul Tineretului si Sportului si este acuzata,cu dovezi clare,ca a atribuit contracte de peste 600 000 euro la doua firme care au sediul in acelasi apartament si fara angajati -cica pentru festivitatiocazionate de Ziua Tineretului.Mai este si sotia primarului orasului
Petrosani(sper sa nu gresesc) si fosta europarlamentara care a avut grija de stagiatura lui EBA
valentinag spune:
Mda,doamna care a tratat-o cu flit pe Dita Tomescu cand aceasta s-a dus la ea in audienta!Nerusinata!Ea,o oarecare(si asta e mult spus)o priveste de sus pe campioana mondiala la maraton?
Mi-e scirba!Ce m-a dezamagit Constantinescu,dar Zeus cu ai lui l-au intrecut de un milion de ori!
Bleah!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iileana spune:
, foarte haios!
Bine ca o cheama Ridzi, daca o chema, sa zicem, Mateescu, oare cum ar mai fi sunat cintecelul? :)))
Ce demisie? Doamna ministru se multumeste sa ameninte.
A nu se uita ca D-na Ridzi, componenta de frunte a "noii generatii de politicieni PD-L" e, cumva, closca politica a D-rei Elena Basescu, ceea ce complica nitel lucrurile, in schimb ne releva noi intelesuri ale lozincii electorale "In familie, trecem mai usor peste greutati". Dap, in famiglie :).
-----
Dincolo de particularitatile cazului de fata, o analiza interesanta si care priveste "the big picture", mi s-a parut a fi asta: www.hotnews.ro/stiri-opinii-5852176-prioritate-crizei-desfiintarea-ministerelor-paternaliste.htm" target="_blank">O prioritate a crizei: desfiintarea ministerelor paternaliste.
anca_a spune:
Mie imi place cat de sugestiv e surprinsa madam Ridzi in posterul de carton. Pe picior de plecare, oarecum nedumerita de ce i se intampla.
Somnul ratiunii naste monstri.