Go, Ridzi!
Raspunsuri - Pagina 2
lorellay spune:
am cunoscut-o la o intalnire..ceva cu niste ONG-uri...aveau pe atunci ea si sotul ei...niste copii.Mi s-au parut vai de ei, dar deh...taticul mare patron in Petrosani...magazine, magazine.
Acum au intrat bine in politica amandoi.Da, el e primar in Petrosani..dar lumea e destul de multumita.Ea e cam cu figuri.EU nu ma bag in politica, nu ma pricep si nu-mi place.
Cand am nascut era putin inainte de niste alegeri..nu stiu de care. Si la un moment dat vine o infirmiera in salon..pregatiti-va ca vine d-na Monica Iacob Ritzi ....in vizita si sa va dea ceva!Bleah...bebelina mea avea tot ce ii trebuie....eu mi-as fi dorit un CAP nou....Ce pregateala....cand mie imi venea sa sar pe geam..m-am intors pe partea cealalta...A venit foarte intepata...si moah...ce grozavie....o pijama de 6 luni portocalie si un portbebe...jalnic jalnic..din saten ceva lucios..portocaliu de te dureau ochii....si atat!Da snu credeti ca a dat tuturor mamelor...neah..doar rezervele!LANDOUL....l-am dat unei mamici...pijamaua ii e buna Dianei acum...si soacra-mea e mandra ca e de la d-na ministru, ce a ajuns ea intre timp....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
xenocid spune:
Eu nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca PNL s'a agitat pentru aprobarea inceperii urmaririi penale a tzoapei de la MTS in conditiile in care nu exista o astfel de cerere. Acolo unde insa procurorul general a cerut explicit aprobarea inceperii urmaririi penale - cazul sobolanului pitit prin cutele legi, A. Nastase - PNL s'a grabit sa il puna la adapost. Amin!
Rufus spune:
Eu recunosc, sunt sensibil la gratiile feminine...nu prea stiu care-s dovezile impotriva ei (inteleg ca nu vrea sa franeze ancheta parlamentului, asta fiind prima, deci o sa aflam), dar prestatia lui Chilian mi-a displacut. Acuma pe Chilian il iert, sunt mort dupa el, dar papitoii aia de pe scena sunt jalnici.
N-am vazut, in schimb, nici o manifestare artistica in cinstea lui Bombonel, care nu se lasa "numarat la oua", cu toate ca se oferea, candva, sa o faca...
Marturisesc ca sunt extrem de curios daca ancheta se va desfasura. Rezultatul ma intereseaza mai putin, vreau doar sa vad: fac toti ca Nastase, ori ba? (revin, cu exceptia lui Mitrea care, recunosc, s-a dovedit ca e barbat, vinovat sau nu).
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Eu nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca PNL s'a agitat pentru aprobarea inceperii urmaririi penale a tzoapei de la MTS in conditiile in care nu exista o astfel de cerere. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Citat de pe hotnews:
Deputatii PNL au inaintat, luni, conducerii Camerei Deputatilor cererea de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva ministrului Iacob Ridzi pentru delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice. Dupa trei ore de cearta in Biroul Permanent, PD-L a acceptat propunerea liberalilor de a infiinta o comisie de ancheta pentru verificarea ministrului Tineretului.
Acum e clar?
Nici eu nu ma pot abtine sa nu remarc ca in cazul de fata de fapt PNL e buba sau prestatia lui Chilian
Alina
desprecopii spune:
Eu recunosc ca simpatizez cu PDL-ul insa stirea cu Ritzi m-a scandalizat. Daca asa se cheltuie banul public inb RO e scandalos. Ar trebui sa isi dea demisia de urgenta!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
xenocid spune:
citat din mesajul lui copiloi Citat de pe hotnews: Deputatii PNL au inaintat, luni, conducerii Camerei Deputatilor cererea de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva ministrului Iacob Ridzi pentru delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice. Dupa trei ore de cearta in Biroul Permanent, PD-L a acceptat propunerea liberalilor de a infiinta o comisie de ancheta pentru verificarea ministrului Tineretului. Acum e clar? Alina |
Pentru mine e foarte clar. De obicei se intampla asa: parchetul, DNA aduna probe si cand considera ca se impune inceperea urmaririi penale, dat fiind ca e vorba de nenorociti cu imunitate se adreseaza Procurorului General. Asta solicita camerei deputatilor aprobare inceperii urmaririi penale. Nu cere un grup parlamentar aprobarea inceperii urmaririi penale
in conditiile in care nimeni nu solicitase o astfel de urmarire penala! Le inteleg frenezia de a fi incoltit un ticalos dar s'au facut de ras. Pana si colegii lor de joaca de la PSD le'au atras astazi atentia asupra acestui lucru, da' mai lejer asa ca urma votul de pitire a lui Nastase.
Eliza5 spune:
Concluzia ta este ca ar trebui sa o lase pur si simplu in pace? La urma urmei ce mi-e un flecustet de 700 000 euro.. Cateodata ma gandesc ca fatuca asta chiar are potential.. Cred ca nici Nastase nu le facea chiar asa groase.
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Nu cere un grup parlamentar aprobarea inceperii urmaririi penale in conditiile in care nimeni nu solicitase o astfel de urmarire penala! Le inteleg frenezia de a fi incoltit un ticalos dar s'au facut de ras. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
xenocid, hai nu mai dezinforma si distrage atentia de la topicul de baza . Atata timp cat PDL, intr-un final, dupa multe taraganari, a acceptat infiintarea comisiei la cererea PNL , inseamna ca ce a facut PNL e legal. Deci cum s-a facut de ras????
De ras s-a facut PDL, cu Basescu in frunte!!! Cine striga de vreo 4 ani incoace, jos coruptia, oligarhii, clientela politica etc ???? Who??? Si cand colo, ceea ce unora era evident demult, hotii striga hotii!!!
Alina
copiloi spune:
Inca ceva, in cazul lui Videanu exista deja o decizie a tribunalului!!!! L-a suspendat cumva Basescu asa cum a facut cu vreo 2 ministri PNL?????
Asta, apropo ca ai grija lui Nastase.......
Alina
xenocid spune:
citat din mesajul lui copiloi inseamna ca ce a facut PNL e legal. Deci cum s-a facut de ras???? |
Ce a cerut PNL luni? Aprobare inceperii urmaririi penale. De cand un grup parlamentar declanseaza urmarirea penala? Pur exercitiu de imagine de genul: Videanu - ministrul condamnat penal. Un fel de micii lu' vanghelie da' pentru intelectuali. EDIT: vad ca te'au vrajit si pe tine. Sentinta lui Videanu e una civila nu penala.
Cu ce s'au multumit in schimb azi? Cu o comisie de ancheta, care isi va inceta activitatea atunci cand DNA va anunta demararea anchetei.
Acu' pricepusi? Ah, si in caz ca n'am fost clar pana acum: Ridzi nu e doar corupta ci afiseaza si o nesimtire pe care o credeam disparuta odata cu "Ciocu' mic". Tu nici macar despre Remes nu ai putut spune lucrul acesta.