Aspirante optimiste >20 ani(410)
Raspunsuri - Pagina 16
tudormiha spune:
DannyM multumesc de raspuns, dar apendice nu mai am ca mi l-am scos.
este posibil sa nu fie inima bb dar stii cum e ca te gandesti numai la acest lucru si atunci orice simti asociezi cu bebe.
dar mingiuta aia ce o fii fost?
tudormiha spune:
as vrea si eu sa vad pe chilot cele doua pete roz sau maronii ca atunci as fii sugra si fericita ca este bebe ca inseamna ca s-a implantat bebe de organismul meu.
va pupic si va felicit pe cele care au o siguranta.
speranta moare ultima
ellenii spune:
Ar fi tare fain! AM avea si noi motive sa petrecem, mai ales ca de muuuult nu s-au mai aratat liniutele!
Mie mi-e atat de somn, ca-mi vine sa pun capul pe birou. Cred ca e de la vreme. E asa o mohoreala! Dar ii dau batai in continuare!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
anidaz spune:
Pai cred ca or veni repede ca dupa starea Sorinakei,cat de curand vedem dublu,dar nu vrea acum sa faca test,
http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png
dannyM spune:
Mihaela,nu cred ca este bebe la mine,durerile pe care le am sunt ca de cm,drept vorbint mi-as dori sa fie bebe,dar....cu problemele pe care le are bsi sotul cun sperma si eu dupa operatie nu-mi fac prea mari sperante.Dar mergem cu optimism mai departe si asteptam luna care vine.Cum bine a spus cineva aici,ca speranta moare ultima!!!
Elenii,multa bafta si tin pumnii sa fie cu ochisori dulci!!

Ramona_bm spune:
Anidaz lasa ca vine Sorinake cu liniutele cand o sa se simta pregatita sa le vada. Eu, nu stiu de ce, sunt sigura ca o sa vada dublu cat de curand
Eleni tu cat mai ai pana la testare?
Danny, daca astazi nu apare clar invazia atunci e foarte posibil sa fie de la implantare acele pete 
Haide-ti mai fetelor cu testele pozitive o data ca vine weekend-ul si ne trebuie motiv de petrecere

oare cand vine
meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu
dannyM spune:
Ramona,eu sigur am iesit din cursa luna asta.Dar astept vesti bune de la voi
Doamne ajuta!!!
ellenii spune:
Mai am vreo saptamana!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
tudormiha spune:
fetelor eu mai adaug niste simptome care pana acum nu le aveam, si care ma tin de luni incoace:
ma roade stomacul cam des si as manca mereu orice prajit si cartofi prajiti. nu poftesc la nimeni dar imi este foame si daca nu mananc parca ma simt rau.
va pupic
ce parere aveti?