Aspirante optimiste >20 ani(410)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Miha si eu am mai avut senzatii dinastea, de multe ori, sunt muschii abdominali (uite-te sa vezi la muschii organismului uman da search pe google sa vezi cam cum sunt positionati), dar parca sa zic ca la mine nu se simtea ca o mingie, nu imi mai aduc bine aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

neata fetelor nu v-ati trezit?
Floricel82 unde esti? ai plecat?
va pupic si astept sa va vad aici.ca sunt singurica si ma plictisesc si as vrea sa-mi spuenti ce parere ati avut cu ce am simtit aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Flori stii la ce ma gandeam ca de imi functioneaza rotitele acum mai mult parca ca deobicei:
cand se formeaza inimioara lui bebe ca stiu ca se formeaza prima fata de membre. dar nu stiu in ce spatamana?
dar poate intru pe google sa vad formarea bb la ce saptamana se formeaza inima

Mergi la inceput

sunt aici nu am plecat! sunt la munca

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135
uita-te aici ai in josul paginii din prima sapt. pana in sapt 40 ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neatza fetelor! Poftiti la cafea, ceai, mic dejun, etc...

Ma duc sa citesc ce ati mai scris si sper sa mai apuc sa scriu si eu ceva astazi ca sa nu uitati de mine

Va

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata fetele!

Floricel82, tudormiha, bine ati venit la noi! Sa vina si bebeii repede!
Ma bucur ca s-a animat treaba pe aici, si mai ales ca un ingeras, nu stiu cine, a aranjat asa de bine prima pagina! Se vede ca a muncit mult de tot! Felicitari! Vreau sa stiu si eu cine e, sa-i trimit un pupic!

Andreea, nu prea am avut timp sa mai intru ca altadata. Am multa treaba, fiindca vreau sa las totul in ordne inainte de concediu. Iar temperatura nu mi-am mai luat-o deloc. Totusi am o banuiala ca am ovulat si am si valorificat momentul, asa ca sunt si eu in asteptare. Ma dor doar sfarcurile si ma simt mai ametita si mai obosita ca de obicei si ma trezesc f greu dimineata desi nu ma culc tarziu. Am renuntat la electrostimulare, tocmai pentru ca nu as vrea sa fac rau la bebe in cazul in care s-a prins ceva. Daca nu, poate aerul din Creta va fi favorabil!
Anidaz, Sorina, Happy (eu tot happy iti spun, chiar daca te cheama Gina), multumesc de invitatie. Vin si la voi, dar sa prind un pic de timp liber!

Pupici!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ellenii,
Am facut si eu ieri HSG,iar rezultatul a fost urmatorul
-cavitate uterina normala ca volum si pozitie hiperanteversa,deci ok
-trompe permeabile 100%
-ovare bine conturate fara formatiuni si deformari ,aici a specificat ca de-a dreptul frumoase sunt ovarele mele si ca in ultimul an nu a avut film cu contur asa bun,
Am facut si eco dupa(neplacut,cu vata dupa mine ,ca nu m-au lasat sa pun tampon chiar atunci),asteptam sa dispara chistul,stimulare dupa,in caz ca nu cedeaza imi da AC o luna,si musai spermograma,
Si pe masa la hsg am stat fix 12 minute dupa ceas si dureri foooooarte mici,putin mai tare a durut la dreapta cand a injectat a doua oara,dar pentru scurt timp.Cand am coborat nici nu ma mai durea nimic sincer va spun.

http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fetele!!!va poftesc la -luta si ceiucul arabesc,bine-nteles!!
Mihaela,in partea dreapta jos se mai afla si apendicele,dar nu stiu daca in caz de probleme ceva da acele simtome pe care le-ai simtit tu aseara.De multe ori in muschii abdominali in momentul cand intervine o relaxare acidul lactic produs de muschi devine mai abundent si atunci da niste spasme,niste contractii care seamana cu bataile unei inimi.Acum nu stiu in caz de sarcina daca bataile bebelusului se pot simti asa de tare si mai ales sa apara si-o mingiuta....???Oricum tinem pumnii sa fie cu ochisori
La mine aseara au aparut usoare dureri de buretica si dimineata au aparut doua pete mici maronii,asa ca eu cred ca m-au invadat rusii si luna astaAcum am si dureri usoare de mijoc pe langa cele de burtica.Asta e,asteptam inca o luna.
la toate!!!

Mergi la inceput

multumim Elenii, la fel iti dorim si tie

Mergi la inceput