ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
FECIOARA- 10 august
Din punct de vedere financiar vei avea unele avantaje. Este posibil sa ai parte de un castig datorita unei activitati intelectuale pe care ai finalizat-o sau a unei decizii inspirate pe care ai luat-o. Dorinta ta de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza asa cum iti doresti. Pentru tot ce ti-ai pus in plan este nevoie de un efort mai mare decat iti imaginezi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
FECIOARA- 12 august
Inclinatia pentru ordine te va ajuta sa iesi in evidenta in cercul de prieteni. Ai putea sa iti consolidezi relatiile de prietenie cu aceasta ocazie. Magnetismul de care dispui in aceste zile iti va aduce simpatie in toate cercurile in care iti vei face aparitia. Vei primi cadouri, ti se vor face complimente ceea ce va mai atenua nemultumirea legata de unele nerealizari trecute.
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Acum sa vad ce magnetism am.. din seara asta Luca pleaca la Breaza cu bunicii si sint singurica, singurica... de cand l-am nascut pe Luca nu am fost singura decat 3 zile... tot anul asta...
Deci, am in program: inscriere gradi, shopping ptr gradi, cosmetica , filme (de peste 3 ani n-am fost la cinema), iesit in oras, dans... si somn cat mai mult... de maine am 3 zile libere de la job.
Dar in acelasi timp ma intreb cat rezist fara el.. in 10 zile vin inapoi si mai ramane mama mea cateva zile cu noi..
Un weekend placut va urez!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
guzelnico spune:
Yagmur, bucura-te de scurta perioada de relaxare. Zilele vor trece repede. Si apoi, nu considera ca il indepartezi de tine. Ci dimpotriva, in aceasta perioada vei face lucrurile mai temeinic si-ti vei organiza programul tot in favoarea lui. Spre exemplu:
- Cine merge la gradi? Mami sau Luca?
Vei avea timp sa cauti gradinita potrivita, sa alergi pt eventualele documente cerute, sa vorbesti cu educatoarele.
- Cine imbraca hainutele sau cine va folosi obiectele din perioada de "shopping pt gradi"? Mami sau Luca?
Vei avea timp sa colinzi magazinele, sa studiezi ofertele, sa alegi fara stres lucrusoare minunate si obiecte folositoare.
- Cine se va mandri ca are mamica frumoasa si odihnita? Si mami si Luca!
Probabil vei spune : ce nebuna asta, nu are copii, nu stie ce inseamna. Dar gandeste-te ca Luca e pe maini buni (nu-i poate fi rau rasfatat de bunica ).
Hai, sa revii sa ne spui cate si ce filme ai vazut. Si, nu care cumva sa citesti doar afisele, ca te punem sa ni le povestesti.
guzelnico spune:
FECIOARA- 13 august
Pe cat posibil, gandeste-te de doua ori inainte de a face ceva, deoarece impulsivitatea te poate conduce pe cai gresite. Relatia cu partenerul de viata te va interesa in mod special in aceasta zi si nu numai. S-ar putea sa aiba o perioada mai plina, iar sprijinul si intelegerea ta i-ar fi de un real folos. Din punct de vedere sentimental situatia nu evolueaza asa cum iti doresti, dar nici nu este momentul sa incerci sa pui lucrurile la punct.
guzelnico spune:
FECIOARA- 14 august
Te asteapta o zi deosebit de agitata, in care vei avea parte de o multime de evenimente minore care nu te vor lasa nici macar sa respiri. Ceea ce vei intreprinde in aceasta perioada se va finaliza cu o oarecare intarziere asa ca nu este cazul sa te grabesti. Po****ritatea ta va creste simtitor, ceea ce-ti va permite sa-ti largesti cercul de prieteni dar si sa-ti faci relatii.
guzelnico spune:
FECIOARA- 15 august
Vei fi deosebit de dinamica, de activa, dar cam impulsiva si din acest motiv ai putea avea neintelegeri cu cei din jur. In ceea ce priveste colaborarile ar fi de dorit sa fii cat se poate de prudenta, deoarece ai putea avea o surpriza mai putin placuta. In plan profesional vei putea face unele mici schimbari; n-ar fi exclus sa semnezi unele documente sau sa primesti o aprobare.
dianaiulie2009 spune:
Buna fecioarelor !
Ma laud cu kg pierdute in cele aproape 90 de zile de dieta. Mai am 2 saptamani si termin dieta. Pana acum au plecat 11.6 kg. Ma simt tare bine , mai ales ca acum imi sunt bune haine pe care de 5 ani nu le-am mai putut purta.
In rest, toate bune . E perioada concediilor si e cam mult de lucru.
Va pe toate si va urez o saptamana cat mai usoara !
guzelnico spune:
FECIOARA- 17 iunie
Starea psihica este buna si acest lucru te ajuta sa te mentii in forma pe tot parcursul zilei. Atmosfera la serviciu va fi placuta, asa ca eforturile pe care le vei face nu te vor obosi. Intuitia te-ar putea ajuta da iei o decizie care isi va demonstra eficienta in scurt timp. Ai putea sa demarezi o noua lucrare, dar va trebui sa faci totul de una singura.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
SALUT FECIORICI DRAGI
Ce mai face-ti, care ami e viata voastra?
Eu nu mai am timp nici sa respir, alerg toata ziuluca, dupa tot felul de hartoage si la munca si in particular, aproape ca n mai am timp sa stau cu bondarelul meu, acum dupa multe si toate, mi-a mai facut si febra de m-a speriat rau
, sper sa-i fie mai bn in noaptea asta.
Guzelnico, ai primit PM-ul de la mn?
Va salut si sa aud numai de bn.
Cu mii de scuze urez LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele FECIAREI MARIA
si cate un buchet
pt fiecare MARIE.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL