ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bine ai revenit Nico
sa ne citesti ce trebuie
cum a fost in concediu?

toate fecioricile

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Vio, multumesc, a fost foarte frumos si distractiv. Soare, nisip fin, mare linistita dimineata si cu valuri jucause dupa-amiaza, activitati interesante si variate. A fost o vacanta cam scurta dar am luat placere maxima.

Mergi la inceput

FECIOARA- 5 august

In cazul in care doresti sa te implici in activitati noi va fi nevoie de un efort sustinut pentru a le face fata. De energie fizica nu duci lipsa, dar nu prea reusesti sa o folosesti in mod eficient. Vei fi cam impulsiva, cam agitata, ceea ce te-ar putea pune in situatia de a avea neintelegeri cu superiorii ierarhici. Spre seara vei afla o informatie care te va entuziasma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Nico, bine ai revenit din vacanta.... si eu mi-as dori inca o vacanta... dar abia la iarna daca mai apuc ceva
Sint destul de obosita, stau la munca pana seara; Luca va pleca cu bunicii la Breaza si sper sa ma odihnesc mai mult, asta daca vine mama dupa el pana la Cluj..
O zi frumoasa!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Multumesc, Yagmur!
Cam scurta vacanta nostra, dar atat a putut "evada" sotul meu.

Cam asa zic si astrele, ca esti cam "asuprita" la serviciu. Incearca macar in weekend sa te odihnesti.

Mergi la inceput

FECIOARA- 6 august

Este posibil sa ai ocazia sa obtii un castig banesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele tale vor fi mai profunde si, daca vei reusi sa-ti stapanesti dorinta de a domina, vei avea ocazia sa-ti consolidezi relatia de dragoste. Daca esti implicat intr-o relatie stabila, partenerul ar putea avea o realizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Nico, sper sa ma odihnesc duminica; luna asta am doar o sambata libera... asa este vara la noi la munca, desi acum afara zici ca este octombrie, ploua, ploua, ploua....
Va urez un weekend minunat!!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

FECIOARA- 7 august

In apartament ai putea face unele mici schimbari, ceea ce iti va imbunatati starea de spirit. Pentru un eventual schimb de locuinta ar fi bine sa mai astepti. Interesul tau pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obisnuit in aceasta perioada. Vei avea ocazia sa faci o investitie sau sa semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai in plan de ceva timp.

Mergi la inceput

FECIOARA- 8 august

Te asteapta o zi buna din toate punctele de vedere asa ca nici succesele in plan sentimental nu vor lipsi. Pe de alta parte simpatia de care te vei bucura in randul persoanelor de sex opus ar putea starni nemultumirea partenerului. Proiectele tale nu evolueaza chiar asa cum iti doresti, dar nici nu este cazul sa te lasi influentata de rude care isi doresc o reusita imediata.

Mergi la inceput

FECIOARA- 9 august

Cineva din anturajul de la serviciu ti-ar putea face unele reprosuri, dar nu este cazul sa te enervezi. Traversezi o perioada in care, daca doresti sa ai succes, trebuie sa fii atenta la toate detaliile. Colegii te vor sprijini, dar va trebui sa faci destul de multe de una singura.

Mergi la inceput