Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 23
LauraNicole spune:
Asta nu m-a facut sa fiu obsedata ci doar vigilenta .In ceea ce priveste admiratul si bagatul in seama a copiilor straini prin parcuri , ei bine , eu una sunt innebunita dupa copii si pur si simplu nu ma pot abtine sa nu ma joc sau sa ma prostesc cu vre-un pusti sau vre-o pustoaica dulce .Am propiul meu copil,am 2% sanse sa mai am al doilea copil pe care mi-l doresc si ma tot chinui sa-l am de vre-o 6 ani,am 2 nepoate,am crescut 4 copii si tot dusa dupa ei sunt !Si ma bag in seama cu ei fie ca sunt cu fi-mea sau nu dar cer permisiunea mamei sau a persoanei care-i insoteste .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
eternell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aneline
HAi sa te contrazic si eu. Eu ma duc cu copilul de cand s-a nascut (2007) in Cismigiu, atat doar eu cu el, cat si cu alte mamici de pe DC si bebeii lor. si inca de atunci am sesizat 2 persoane care seamana cu descrierea facuta de OanaP. Si pot sa-ti spun ca majoritatea celor care le-au vazut au spus ca e ceva ciudat cu ele. Iar la un moment dat au incercat sa plece cu un copil din parc, dar mama copilului se uita dupa el si a putut sa intervina. Cand le-a cerut explicatii au zis ca se pierduse copilul si ca ele ieseau cu el din parc (iesirea de la locul de joaca ptr copii mici dinspre sala palatului) ca sa caute un politist care sa le ajute *dar puteau mai simplu sa intrebe mamicile de acolo daca stiu ceva de copil, ptr ca mama copilului era destul de aproape de el... Oricum, din experienta (neplacuta) a prietenelor mele stiu ca sunt pb si in Drumul taberei. Un ex de anul trecut din dr taberei. O prietena de-a mea care nu credea ca se poate intampla ceva de genul asta in parc, cand este multa lume si mai ales ziua, a mers intr-o zi intr-un parc cu loc de joaca ptr copii. La un moment dat ii dadea la bb sa suga si privirea i-a fugit la un copilas de 3 ani care se juca langa garduletul dinspre strada al parcului. La un moment dat a aparut o doamna in varsta (a crezut ca e bunica copilului), l-a ridicat peste gardulet (ca era din ala mic) si l-a luat in brate. Imediat a aparut o masina langa ei, a bagat copilul si ea s-a urcat in masina si au disparut. MAma copilului a vazut faza, dar pana a apucat sa reactioneze...se terminase totul. Cred ca va dati seama ce soc a fost ptr toti care erau in parculetul acela, dar mai ales ptr mama copilului...Oricum, de atunci prietena mea nu mai iese singura cu copilul in parc, trebuie sa mai fie cineva cu ea si bb. In concluzie...mai bine sa-ti spuna lumea ca esti paranoic, decat sa ai prea multa incredere in oameni si sa...se intample ceva de genul asta. |
Si-a mai recuperat mamica aceea copilasul?...
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Apropos de Bulgaria, varianta stiuta de mine este ca o familie cu un copil, a oprit la o benzinarie, domnul a mers sa achite benzina, doamna la toaleta. Cand s-a intors nu au mai gasit nici masina, nici copilul. Au primit un telefon, au fost atentionati sa nu anunte politia, iar a doua zi sa fie in nu stiu ce loc sa recupereze copil +masina.In momentul in care au luat fetita in brate, cea mica a inceput sa planga ca o doare, au dezbracat-o, era pansata, au fugit la spital unde au fost anuntati ca lipseste un rinichi. Nu stiu cat de adevarata este povestea, mie mi-a fost spusa de catre o prietena de familia a respectivilor. Acum cat de prietena este habar nu am. Catalina coltul meu de rai |
prima parte a povestii zici ca e din filmul acela de pe prima tv "nimeni nu-i perfect"... a nascut tipa gemenii in bulgaria, in drum spre casa au oprit la benzinarie, ei au plecat in benzinarie, copiii ramanand in masina,iar cand au venit la masina ia-i de unde nu-s! si masina si copiii! apoi telefon, politie, rapitori, negocieri... ori era cazul inspirat din realitate, ori era totul o inventie pt.un mare "HA-HA-HA"...
oricum la treaba cu grija pt.copilas in parc sunt 100% de acord cu OanaP ca pot exista astfel de persoane dubioase in jurul nostru. Sa speram ca nu va exista nici un caz demn de OTV pt.ca asta ar insemna inca o tragedie ceva...
s-avem grija de copil nu cred ca e prea mult! macar pana face si copilul 18 ani, nu vi se pare normal?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe eu nu am inteles nimic din subiect,sau cf lui nea murphy,Daca nu poti sa-l convingi,zapaceste-l! |
ce n-ai inteles?
mai multa grija pentru copilul tau cu care iesi in parc.. poate chiar in cismigiu; sau poate si in alte parcuri...
iar legea aia a lui Murphy parca s-ar potrivi mai bine seductiei si doritorilor de sex! nu crezi?
karligutza
sunt mamica Adelutei
marius spune:
Bun. Pe scurt si la obiect ideea ar fi sa fiti atente(i) in parc, pe strada, la benzinarie si asa mai departe cu masina, copilul si ce o mai fi pentru ca sunt rapitori de masini, copii si asa mai departe, care vor contra cost, gratis si cum o mai fi rinichi, bani si ce o mai fi, si de asemenea sunt salvari care gonesc cu sirena liru liru deschisa dar cu viteze mici desi unii zic ca e bien altii ca e abuz. Ok! Subiect inchis!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa