Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gabi,nu pe tine eram nervoasa(nu cu dedicatie) mi-a sarit tandara ca tot citesc la 2 postari,"vai cum sa dai de mincare unor necunoscuti...!"
Fiind singura care a scris asa ceva la subiect,mesaj dupa care au inceput "lectiile",no m-a facut sa ma simt vizata(asa cum am zis,nu duc lipsa de bun simt)

Si da,nu ar trebui sa ma justific atit ca doar n-am facut crima ,vroiam doar sa clarific niste chestiuni,nu de alta da` nu cumva sa lesine careva de indignare s`apoi ce`am rezolvat?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Ps ps ps...Unde a fugit subiectul despre Cismigiu si mamele din el ?

Am ajuns din Romania - Cismigiu in America - Disney...

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

pai si daca vine cineva sa ne impartaseasca experientze similare din Disneyland sau Legoland sau....,ce facem,"ii dam cu tifla"ca aici e vorba doar de Cismigiu?

Ia stergetzi-va postarile sau sa intervina un moderator dom`le ,ca aici e vorba de Cismigiu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Ps ps ps...Unde a fugit subiectul despre Cismigiu si mamele din el ?

Am ajuns din Romania - Cismigiu in America - Disney...

lisaelisa

pai si daca vine cineva sa ne impartaseasca experientze similare din Disneyland sau Legoland sau....,ce facem,"ii dam cu tifla"ca aici e vorba doar de Cismigiu?

Ia stergetzi-va postarile sau sa intervina un moderator dom`le ,ca aici e vorba de Cismigiu!

Dana

A fost doar o gluma.

Impartasirea experientelor din alte tari este utila.

Aflam, astfel, ca nu numai in Romania se intampla nenorociri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:

Azi, am fost cu fii-mea in Cismigiu, da' n-am vazut nimic suspect...

Ba era sa devin eu insami suspecta, fiindca ma apropiasem de un copilas de vreo 2 anisori cocotat pe un tobogan si striga intr-una "mama".
L-am intrebat cu cine e si, neraspunzandu-mi, i-am zis sa se dea pe tobogan ca-l prind eu.
Pana la urma, s-a apropiat de noi o adolescenta : era sora-sa.

Si erau mame ce faceau poze sau filmau. Chiar nu am putut sa le atrag atentia ca nu e "bine" ce fac...

Lasand gluma deoparte, eu sunt atenta la fetita mea in permanenta. Acum este mai mare si pot sta pe o banca, asezata strategic, dar cand era micuta, ma tineam continuu dupa ea.

lisaelisa

Dupa ce Lisa a facut constaterea ca e totul ok in Cismigiu, eu zic ca nu mai e nici un motiv de ingrijorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Dupa ce Lisa a facut constaterea ca e totul ok in Cismigiu, eu zic ca nu mai e nici un motiv de ingrijorare.

sigur ca da....acum lumea se relaxeaza si bang...ataca inamicul.
subiectul asta trebuie sa fie peste tot...toata lumea cu ochii in 4 si vigilenta.

La sectiunea ambulante vad ca este liniste...cu toata ca soferul cu cap de negru tot nu a fost prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

subiectul asta trebuie sa fie peste tot...toata lumea cu ochii in 4 si vigilenta.

La sectiunea ambulante vad ca este liniste...cu toata ca soferul cu cap de negru tot nu a fost prins.

Cred ca s-au lamurit ca ambulantele nu reprezinta o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

ambulantele aveau alta destinatie. nu parcul!

guestus, ce ne-am face fara tine?

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Citat:

Eu ma duc in Cismigiu aproape zilnic, dar nu am vazut persoanele despre care vorbeste OanaP.

In orice caz, nu las un adult sa faca o conversatie prea prietenoasa cu fetita mea, nici nu primesc bomboane de la straini, oricat de draguti ar parea ei. O invat continuu pe fii-mea sa nu vorbeasca cu strainii si sa nu primeasca nimic de la ei.

Nu stiu din ce motiv, eu si fii-mea suntem foarte bagate in seama de persoane mai in varsta.

lisaelisa

HAi sa te contrazic si eu. Eu ma duc cu copilul de cand s-a nascut (2007) in Cismigiu, atat doar eu cu el, cat si cu alte mamici de pe DC si bebeii lor. si inca de atunci am sesizat 2 persoane care seamana cu descrierea facuta de OanaP. Si pot sa-ti spun ca majoritatea celor care le-au vazut au spus ca e ceva ciudat cu ele. Iar la un moment dat au incercat sa plece cu un copil din parc, dar mama copilului se uita dupa el si a putut sa intervina. Cand le-a cerut explicatii au zis ca se pierduse copilul si ca ele ieseau cu el din parc (iesirea de la locul de joaca ptr copii mici dinspre sala palatului) ca sa caute un politist care sa le ajute *dar puteau mai simplu sa intrebe mamicile de acolo daca stiu ceva de copil, ptr ca mama copilului era destul de aproape de el...

Oricum, din experienta (neplacuta) a prietenelor mele stiu ca sunt pb si in Drumul taberei. Un ex de anul trecut din dr taberei. O prietena de-a mea care nu credea ca se poate intampla ceva de genul asta in parc, cand este multa lume si mai ales ziua, a mers intr-o zi intr-un parc cu loc de joaca ptr copii. La un moment dat ii dadea la bb sa suga si privirea i-a fugit la un copilas de 3 ani care se juca langa garduletul dinspre strada al parcului. La un moment dat a aparut o doamna in varsta (a crezut ca e bunica copilului), l-a ridicat peste gardulet (ca era din ala mic) si l-a luat in brate. Imediat a aparut o masina langa ei, a bagat copilul si ea s-a urcat in masina si au disparut. MAma copilului a vazut faza, dar pana a apucat sa reactioneze...se terminase totul. Cred ca va dati seama ce soc a fost ptr toti care erau in parculetul acela, dar mai ales ptr mama copilului...Oricum, de atunci prietena mea nu mai iese singura cu copilul in parc, trebuie sa mai fie cineva cu ea si bb.

In concluzie...mai bine sa-ti spuna lumea ca esti paranoic, decat sa ai prea multa incredere in oameni si sa...se intample ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Total oblic probabil, ca nu am mai citit pan' la final:

Fie-mea fuge la mine cum o baga in seama un adult necunoscut ...si nu am facut eu nimic ca sa o fac sa se comporte asa. A da, si mai nou nu vrea "gustari" de la nimeni...cand ii ofera vruna ceva, vine sa ma ia la magazin sa ii cumpar ei acel ceva, nu ia din al altuia...

Tot raul spre bine se pare...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Intamplare de acum fix 11 ani :
In parcul Mihai Viteazu din centrul Ploiestiului ,in mijloc unde locul special pentru copii,eram cu fica-mea care abia avea 1 an atunci si cu nepoata mea mai mare care avea 3 (mereu ieseam cu amandoua ) cand cea mai s-a udat pe chilotel si ,pe una din bancile din jurul locului de joaca,am vrut sa o schimb asa ca am pus-o pe Alexa in fundulet pe banca.M-am intors cred ca timp de un minut spre carucior ca sa iau perechea de chilotei care-mi trebuia pentru copil si mi-am auzit copilul urland .O pereche , un el si-o ea,incercau s-o intinda cu copilul meu (ea o tinea in brate) .Am inhatat-o pe nepoata-mea si am fugit dupa ei urland cat am putut"Sariti,imi fura copilul!" iar aia urlau ca vezi Doamne e copilul lor .Noroc ca ne-au auzit gardienii si cum ma tot vazusera pe acolo de un an de zile cu ambele fetite,ma cunostea si s-au indreptat in goana spre noi .Am reusit sa-mi trag copilul din bratele aleia exact cand mai aveau cativa pasi pana la masina deci chiar nu e de gluma!
Daca se afla careva de ope forum acum 11 ani pe-acolo,poate-si amintesc de faza .Era in luna august,pe 3 august (cu o zi in urma sarbatorisem ziua de nastere a sora-mii si de asta am tinut minte si ziua exacta),pe la 6 seara .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput