Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 14
hannen spune:
dar poate nu ne place noua sa atingem adulti
mai dar voi aveti impresia ca daca ii ating cu virful degetelor un degetel de la picior e o tragedie?
dar unii chiar vin la tine,astia mai marisori care alearga de colo colo,ce faci...fugi de copil sa nu te banuie maica-sa de ginduri necurate?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
faci conversatie in parc, zimbesti...rinjesti...pai cum ramine pina la urma? sintem vigilenti sau ne bagam asa in discutii aiurea cu necunoscutii? poate sa te traga de limba si apoi vine si te tilhareste de identitate......ar fi primul caz? |
iegzact.
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
Esti sigura ca te caracterizeaza "scriitura" de la semnatura ?
Sau esti doar tare curioasa in ceea ce ma priveste ?
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Guestus Pai yo stiu de ce are lisaelisa lipici la batrine...poate ca seamana cu doamna Iliescu ...nu pot sa decit sa ghicesc ca exact habar nu am. |
Am 40 de ani si arat de 30. Si nici macar nu ma fardez. Pana in urma cu cativa ani, mi se vorbea cu domnisoara chiar daca eram cu bebelusul langa mine...
loryi1974 spune:
Dupa 14 pagini si atatea accesari ,din toate astea am priceput ca nu trebuie sa fiu deloc mirata daca sambata in Cismigiu fie nu gasesc nicio mamica si niciun copil fie o sa gasesc mamici cu ochii invartindu-se ca radarele.Si,cum fiica-mea nu sta langa mine si nici eu langa ea(supraveghere la distanta) s-ar putea sa am parte de surprize neplacute.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
Am 40 de ani si arat de 30. Si nici macar nu ma fardez. Pana in urma cu cativa ani, mi se vorbea cu domnisoara chiar daca eram cu bebelusul langa mine... |
da..da...sigur ca da...ca parca vine unul aici sa recunoasca ..am virsta XX si arat cu 20 ani mai mult.
Ramonika spune:
Guestus - tre sa vezi ca sa crezi
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
hannen spune:
Bey,acum chiar ca nu am chef sa ajung marul discordiei pe aici.
Ideea era ca mie imi plac foarte mult bebelusii,copiii in general.cu toate ca ii am pe ai mei.Si ii admir,le zimbesc ,le vorbesc...ma intrebam daca am sanse sa trec drept ciudata si periculoasa prin romania.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Am 40 de ani si arat de 30. Si nici macar nu ma fardez. Pana in urma cu cativa ani, mi se vorbea cu domnisoara chiar daca eram cu bebelusul langa mine... lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Cred ca unii au o imaginatie prea bogata ,sincer!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lisaelisa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
da..da...sigur ca da...ca parca vine unul aici sa recunoasca ..am virsta XX si arat cu 20 ani mai mult. |
Cu parere de rau, nu ne putem intalni. Nici macar la o vorba in parc...