Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

[quote]Abramburika, daca stii ca al tau copil are probleme de orice fel nu-l lasi singur.
Eu nu's atat de mirata de faptul ca hanen le-a dat prajitura fetitelor cat de faptul ca fetitele erau singure.

Pai eu nu-mi lasam copilul singur nici o secunda, pur si simplu se simteau ei datori sa ii ofere (si sa insiste) din bunatatile lor. De cele mai multe ori se lasa cu ton ridicat din partea mea si citit etichete ca le demonstrez ca Eugenia contine lapte. Crede-ma, sunt oameni care nu renunta nici macar cand parintele spune clar NU!

Fosta noastra bona nu m-a luat niciodata in serios cu problema asta, mereu ii dadea Danonino, pur si simplu nu intelegea ca fetita chiar avea o problema! In ignoranta ei, credea ca numai laptele ii face rau, a trebuit sa ii fac lista cu toate porcariile care contineau lapte. Daca am scris pe lista "nu iaurt", fara a scrie clar "nu Danonino", ea a crezut ca din asta are voie !

[orange]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel [b](27.10.2008)

si de asta nu am eu incredere in bone, incearca sa-si impuna stilul lor care nu mereu e pe masura (compatibil) stilului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Gargoyle

Nu stiu de voi, dar eu am auzit ca exista si in realitate cazuri de rapiri de copii, nu numai la OTV sau la Hollywood. Sau poate ma insel?
Si-s poate paranoica, dar m-as uita cu mare atentie la persoanele fara copii, ce se invart pe la locurile de joaca in mod repetat. Le-or placea copiii intr-un mod inocent, or plange dupa unul... dar acelasi om vazut in zile diferite pare putin dubios.

Iar lui i se pare poate la fel de dubios ca te-a vazut pe tine in zile diferite!

Ntz ntz ntz, capcaunule... nu te-ai prins.

Io am zis de locuri de joaca, d-alea unde sunt doar copchiii insotiti de cine-o avea grija de ei; nu vezi acolo adulti cu alta ocupatie decat joaca cu cel mic.
Zi tu, daca iesi cu prichindelu zi de zi la leagane si apare una care doar sta sa se hlizeasca la copii, sa-i mangaie si ce-o mai face ea... si-o vezi azi si maine si poimaine... Nu te intrebi ce treaba are?
Acuma nu-ti imagina ca sun la 112 cum da careva buna-ziua.
Nu zice nimeni sa exagerezi, trebuie doar un pic de atentie la ce te inconjoara... la urma urmei daca vezi un aurolac sau pe unul beat o sa fii vigilent, nu?
Aia care chiar rapesc copii sau pedofilii nu au ecuson pe care sa scrie numele si ocupatia. Da, sunt cazuri (foarte) rare, dar stii cum vine treaba... intotdeauna se intampla altuia necazul, niciodata tie.

Acu ma duc sa-mi iau poseta, cheile si shotgun-ul din cui ca tre sa o iau pe fi-mea de la gradi de vizavi.

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui IreneCAM
Acum duc lupte de convingere cu sotul meu, care e mai aerian decat credeam, si-mi povesteste cu seninatate cand vine din parc ca fata plecase cu o tanti sau ca cineva filma copilasii jucandu-se!! Ma rog, chipurile ii filmau pe-ai lor, dar mai intrau si altii in cadru. Cand i-am spus sa nu mai permita asa ceva se uita la mine ca la extraterestrii

mie la gradi mi-a cerut directoarea in scris daca dau permisiunea sa fie copila mea in cadru in pozele+filmuletele facute de ceilalti parinti sau de eventuali reprezentanti media. si bineinteles ca nu am semnat pentru asa ceva. idem in spatii publice, nu ma intereseaza sa apara in cadru alti copii, iar pe copila mea, atata cat pot sa sesizez, bineinteles ca o protejez si de asemenea situatii. dealtfel, aici e deja rutina sa intrebi si sa-ti pese de dorinta celorlalti.

cat despre faza cu masina si cheia in contact, copilul in masina, iar parintii inauntru la benzinarie - aici au fost numeroase cazuri de rapiri exact pe scenariul asta. si acum e lege clara: nu ai voie sa lasi singur in masina un copil sub 12 ani, mai ales nu cu cheia in contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu zic ca nu-i normal sa lasi copilul nesupravegheat.
Cu faza ca lumea zambeste si vorbeste cu copilul,mie imi pare ceva normal.si eu vorbesc cu alti copii si de vad unul insirat pe jos ma aplec si-l ridic,intreb mereu parintele daca pot sa-i ofer ceva la alt copil.
Eram cu copila-pe atunci avea vreo 8 luni-in metrou,un nene care avea un covrig in mäna a rupt o bucata si fara sa ma intrebe i l-a pus copilei in mana.eu am multumit frumos si nu am vazut in gestul asta ceva deplasat.
Mai nasol a fost cand fiind cu copila in masina pe autobahn ma trece lipsa mica.opresc intr-o parcare si ma gandesc ce-i de facut..asa ca am tras masina in fata usii la wc,am incuiat usa la masina si am facut treaba cu usa deschisa la wc,chiar nasoala treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Nu stiu de voi, dar eu am auzit ca exista si in realitate cazuri de rapiri de copii, nu numai la OTV sau la Hollywood. Sau poate ma insel?
Si-s poate paranoica, dar m-as uita cu mare atentie la persoanele fara copii, ce se invart pe la locurile de joaca in mod repetat. Le-or placea copiii intr-un mod inocent, or plange dupa unul... dar acelasi om vazut in zile diferite pare putin dubios.

Iar lui i se pare poate la fel de dubios ca te-a vazut pe tine in zile diferite!

Ntz ntz ntz, capcaunule... nu te-ai prins.

Io am zis de locuri de joaca, d-alea unde sunt doar copchiii insotiti de cine-o avea grija de ei; nu vezi acolo adulti cu alta ocupatie decat joaca cu cel mic.
Zi tu, daca iesi cu prichindelu zi de zi la leagane si apare una care doar sta sa se hlizeasca la copii, sa-i mangaie si ce-o mai face ea... si-o vezi azi si maine si poimaine... Nu te intrebi ce treaba are?

pai nu vezi si tu ce nume are...capcaunul.
il vezi cumva sa-si faca el probleme...cred ca el face probleme la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai si acum ....cine vrea sa faca poze isi cumpara o camera cu zoomX1000 si te pozeaza de la 500 m. Nici nu vezi tu pina acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Chiar am vazut la OTV cazuri infioratoare cu cetateni carora li se prelevase creierul pentru transplant. Unii dintre ei erau chiar in studio. Ii poti recunoaste foarte usor pe strada deoarece poarta fes chiar la 35C ca sa nu li se vada lumina prin urechi. Sint peste tot, sint chiar printre noi.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

nino nino nino[:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Diana,fetitele respective nu erau chiar bebelusi,una e clasa a-3-a,alta a 5-a,banuiesc ca stiu sa vorbeasca,sa spuna daca e ceva ce ele nu maninca de obicei,sau nu au voie din cauza alergiilor.Si sper ca nu aveau alergie la fructe,ca io nu dau copiilor desert alune ...in fine

Si da,as fi intrebat daca aveam pe cine dar pauza,nu-i vedeam pe parinti si pace ...

A scris cineva parca,da asa,nici eu nu-mi permit cu oricine si de obicei port o discutie cu mamica de bb,care la rindul ei imi admira fetele si citeodata le atinge parul.Si niciodata nu am obligat nici un bb sa ma "suporte",ca am si eu ceva simturi in mine si daca vad un copil/bb timid,gata sa plinga ...nici macar nu ma uit ca sa nu-i dai batai de cap femeii dupa aia(ca pina-l linisteste ,stiu si eu cum e)
Te rog sa ma crezi pe cuvint ca bunul simt nu-mi lipseste,din contra ,eu tac din gura si atunci cind nu-mi convine ceva,de teama sa nu ranesc ,asa ca nu fac cine stie ce gesturi deplasate.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tu ca parinte normal ca nu-ti convine ca unul cu mainile nespalate sa-ti atinga copilul, insa nu toti cei din afara (ca sa zic asa) sunt parinti si nici nu le trece prin gand ca pe tine te-ar putea deranja acest gest.
si noi cand am mers in vizita la un bebe de cateva luni, mamica lui ne-a zis de la intrare ca daca vrem sa punem mana pe bebe sa ne spalam pe maini inainte, ceea ce noua nu ne-ar fi trecut prin cap, doar din lipsa de experienta, nu din rea intentie.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu nu prea ii inteleg pe cei ce se reped sa mangaie un copilas, sau sa-i aranjeze caciulita, pe motiv ca e simpatic.

voua v-ar conveni sa se repeada la voi diverse persoane, domni-doamne, sa va mangaie pe cap, sa va aranjeze bluza, sa va inchida geanta, sa va mangaie pe picioruse, doar pentru ca sunteti frumusele si ei nu se pot abtine?

Mie personal nu-mi face placere sa fiu atinsa de straini. Si un copil are dreptul sa simta exact la fel.

Mergi la inceput