PCOS (14)
Raspunsuri - Pagina 6
cori_mic spune:
Bine ai venit elvira13
desi motivul nu este chiar unul fericit. Dar ajuta mult sa ne sustinem intre noi si mai ales raspunsurile si cunostintele lui gudinde
.
Gargaritza82, imi permit sa imi dau si eu cu parerea ca si pacient al doamnei dr Bajenaru. Eu cred ca daca dansa nu este sigura ca ai PCOS este datorita nevoii de mai multe investigatii (eu pana acum am facut 7 seturi de analize in 4 luni) dar cred ca este mai bine asa , pentru siguranta sanatatii tale, decat cum se intampla la alti doctori (nu la toti bineinteles, dar sunt cazuri) care pun de la prima consultatie diagnostic mai mult uitandu-se in ochii nostri decat pe analize. Cred ca ar trebui sa ai incredere si , asa cum spunea si aruam, putina rabdare. Este greu sa primesti raspunsuri repede la aceasta afectiune desi iti inteleg nerabdarea. Eu sunt foarte multumita de dansa atat ca doctor- care chiar se implica cat si ca persoana- este calda si aloca timp fiecarui pacient desi este un doctor foarte cautat. Eu iti doresc ca problemele tale sa fie cat mai usoare
.
Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro
aruam spune:
Gargaritza trebuie sa-ti activezi PM sa poti trimite mesaje private. Mergi pe contul tau la sectiunea mesaje private apoi options si acolo activezi mesaje private.Sper ca te descurci.
astept PM de la tine
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
gargaritza82 spune:
buna fetelor :)
nu stiu de ce cred ca am lasat impresia ca nu as fi multumita de d-na doctor Bajenaru. nu se intampla asa deloc :) cori, multumesc de urare
am ajuns sa imi doresc sa am fie PCOS fie HAC macar sa nu le am pe amandoua.
aruam, multumesc pentru indicatii, ti-am trimis PM.
plateea spune:
salut, fetelor! va pup!
imi era dor de voi, asa ca v-am cautat, da tare departe v-am gasit de prima pagina!
tuturor!
si curaj mult, in lupta cu nenorocitul de PCOS!
exista soare pt toata lumea, si el apare pe strada fiecaruia, la momentul cand avem nevoie mai mare de el!
gudinde...
mirimir spune:
Buna seara si numai ganduri bune pentru toate fetele.
La fel si eu ,Plateea, mi s-a facut dor de voi si am vrut sa va salut.
Elvira bine ai venit si multa sanatate.
Noi suntem bine, mai ales puiutii care au 11 saptamani si au crescut, eu mai am dureri, mai sangerez.
Gudinde ce mai faci? 
Si eu am numai cuvinte de bine pentru D-na Dr.Bajenaru.
gudinde spune:
Buna seara fetelor
Eu muncesc muuuuuult si nu prea am timp de altceva. Astazi am stat 13 ore la servici si sunt franta.
Am intrat sa va
si sa va urez un weekend placut.
Pe frontul PCOS nu am noutati.
roxanik09 spune:
Buna, fetelor !
ma alatur si eu voua in lupta contra PCOS.
La mine, povestea e mai veche.. desi semne erau inca de la 16 ani, prin aparitia chisturilor si a hirsutismului ( mi s-au dat Diane 35 atunci, pt vreo 3 ani ), diagnosticul propriu-zis mi s-a pus acum, la 24, cand incercam sa avem un bebe.
Cum acest lucru este dificil, am hotarat sa urmez mai intai tratament pt ovare, sa fac analizele hormonale si sa mai astept..
Momentan iau extract de coacaz negru + extract de muguri de zmeur + Vitex.. Cosurile au disparut ( era o invazie pe fata, piept, gat) dar ciclul nu apare.. Amenoreea e la mine o stare de fapt, insa speram ca de la acest tratament sa se regleze macar ciclul.
Ma bucur ca exista acest forum si o comunitate atat de stransa !
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi, sa impartasim din aceasta experienta nefericita.
Va pup,
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 Buna, fetelor ! ma alatur si eu voua in lupta contra PCOS. La mine, povestea e mai veche.. desi semne erau inca de la 16 ani, prin aparitia chisturilor si a hirsutismului ( mi s-au dat Diane 35 atunci, pt vreo 3 ani ), diagnosticul propriu-zis mi s-a pus acum, la 24, cand incercam sa avem un bebe. Cum acest lucru este dificil, am hotarat sa urmez mai intai tratament pt ovare, sa fac analizele hormonale si sa mai astept.. Momentan iau extract de coacaz negru + extract de muguri de zmeur + Vitex.. Cosurile au disparut ( era o invazie pe fata, piept, gat) dar ciclul nu apare.. Amenoreea e la mine o stare de fapt, insa speram ca de la acest tratament sa se regleze macar ciclul. Ma bucur ca exista acest forum si o comunitate atat de stransa ! Sper sa ma primiti si pe mine printre voi, sa impartasim din aceasta experienta nefericita. Va pup, Roxana |
Bine ai venit printre noi
mirimir spune:
Buna seara.
Bine ai venit Roxanik09 si mult succes in aceasta lupta.
Gudinde ai grija de tine.
tutidana spune:
Neata buna.
roxanik09 bine ai venit si sedere ca mai scurta 
mirimir,plateea sarcini usoare si fara greturi,va pup,ma uit la voi si imi spun ca se poate ,de ce nu.

gudinde tu este mama noastra a celor cu pcos,vreau sa te intreb ce sa iau sa-mi vina cm??azi fac 60 zile de cand nu au venit rushi 

?merci mult,si vreau si eu in listuta

Pup toate fetele