PCOS (14)
Raspunsuri - Pagina 14
gargaritza82 spune:
dienutza, daca testul nu era barza ( la acesta apare in general asa zisa liniuta de uscare) si l-ai citit in timpul recomandat, eu zic ca e cu ochisori 
repeta testul peste 2 zile, ar trebui sa se vada mai intens liniuta
dienutzahy spune:
Nu era Barza. Abia astept sa treaca si ziua de azi sa il repet maine.
Vreau sa aflu repede asa ca ma voi duce si la medic foarte repede ca la cat m-am chinuit nu vreau sa risc nik asa ca voi iesi cu gratie din schimbul 3 de la serviciu.
Abia astept ziua de maine deja am si nume pregatit daca e fetita.
gargaritza82 spune:
atunci... felicitari!!!
sarcina usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa iti doresc 
LE sau un baietel chipes, ca i-oi gasi tu nume ![]()
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutzahy Va salut, dragelor. in sfarsit am si eu net din nou acasa si calculator imbunatatit. am avut o perioada super aiurea si nici nu am mai putut intra pe forum. Nici nu stiu daca va mai amintit de mine, dupa atata timp. La mine nu s-a intamplat nimic nou. Tot PCOS, tot grasa sunt si tot fara bb. sper sa vina curand. azi trebuia sa imi vina ciclul. oare sa nu mai vina? oare sa fie bb? oare se pune a doua liniuta rozie asa la test? Nici nu am curaj sa ma bucur ca as fi insarcinata sau sa imi imaginez cum ar fi.... |
Se pune.
Felicitariiiiiiii!
Cel mai sigur un betaHCG.
dienutzahy spune:
Azi am repetat teastul cu un alt tip de test adica de la alta firma.La fel a doua linie e roz insa mai intensa ca la primul test. Cred ca incep si eu sa ma bucur si va multumesc pentru urari.Acum sunt atat de ametita ca nu stiu ce sa fac.
Voi mamicile va mai amintiti care sunt pasii de urmat? Unde tre sa merg in primul rand.
Cine imi scrie scrisoarea medicala sa ies din sch. 3?
Ce medic imi recomandati in Iasi? Dr endocrinolog mi-a recomandat pe Stratone Carmen fiind cu cunostinte mai mari in PCOS. Nu prea m-as duce la ea ca am citi multe comentarii nefavorabile, si in plus e si la Elena Doamna unde cica e infect.
Ce ma fac? Invatati-ma sistematic ca mi-e asa o teama, habar nu am ce sa mamnac sa nu fac rau la bb, am oprit metformin OFFF.... am atatea emotii ...
plateea spune:
eu iti spun cam ce e de facut, inceputul cu inceputul.
mergi prima data la un laborator si fa un beta HCG. ala iti confirma in aceeasi zi care e valoarea, si unde te incadrezi.
apoi, cu rezultatul pozitiv, mergi laun dr ginecolog. eu nu pot sa dau sfaturi, pentru ca am un sg dr in iasi la care merg, la dr onofriescu.
in functie de ce te decizi, sa stii ca gogle ajuta mult.
metforminul treuie oprit. eu, in ziua in care am facut betaHCG, si a iesit 917, am sunat la dr, mi-a oprit metforminul, am incept sa iau utrogestan 6/zi, de 3 ori cate 2 intravaginal si am ajuns in 3 zile la dr la echo. pt ca sarcina avea doar 5 sapt nu se vedea mai nimic, asa ca am repetat la 7 sapt, si l-am vazut prima data pe bebe.
parte urmatoare e cu analizele. toaaata gama de analize care se face in cazul nostru e cat china. tot un search pe google, sau daca intri pe odiseea sarcinii la fetele de mai-iunie, te lamureste.
mai departe, te descurci cu singuranta, si suntem si noi aici sa te ajutam. dar betaHCG si controlul la dr sunt urgente si neaparat necesare.
bafta!
aruam spune:
Buna fetele,
Ce mai faceti?
Eu nu fac prea bine mi-a intarziat menstruatia f mult dar din pacate nu sunt insarcinata mi-am facut un beta HCG si este negativ
.Si pe langa asta mi-am facut anticorpii antispermatici si sunt pozitivi

.Nu stiu ce sa fac medicul endocrinolog a zis ca nu sunt asa importanti dar ginecologul a zis ca nu prea am sanse sa raman natural solutia ar fi IA sau folosirea prezervativului timp de 6 luni (enorm nu mai am atata rabdare).
Fetelor v-ati confruntat cu acesti anticorpi?
Astept parerile voastre.
Dientutza felicitari si sarcina usoara si la termen!
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
gargaritza82 spune:
imi pare rau aruam ![]()
si mie mi-a zis doc ca nu sunt asa importanti dar totusi a zis sa-i facem. nu stiu ce sa cred. la noi au iesit ok...
tu i-ai facut din sange? ce valoare a iesit? eu am inteles ca din secretie ar fi mai util sa se faca, dar nu stiu mai multe despre asta
imi pare rau ca nu pot sa te ajut dar te imbratisez cu drag 
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargaritza82 imi pare rau aruam si mie mi-a zis doc ca nu sunt asa importanti dar totusi a zis sa-i facem. nu stiu ce sa cred. la noi au iesit ok... tu i-ai facut din sange? ce valoare a iesit? eu am inteles ca din secretie ar fi mai util sa se faca, dar nu stiu mai multe despre asta ![]() |
Gargaritza multumesc mult pentru sustinere ,in aceste momente e bine sa stii ca ai sprijin conteaza enorm.
Valoarea anticorpilor nu este foarte mare 37 peste 20 pozitiv facuta la Synevo din sange.Am citit pe net de fete care aveau valore de 50-60 aceasi unitate de masura dar alte laboratoare si erau considerate negative.Oricum o sa o refac si la alt labolator,asta e o sa merg inainte pana o sa-mi vad visul implinit.
.Te pup si sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem cat de curand
in brate.anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
gargaritza82 spune:
Cu siguranta o sa ne implinim visul, eu sunt sigura de asta
Chiar daca noi avem probleme amandoi (ale sotului mai serioase) si chiar daca de 4 ani si jumatate am dezamagire dupa dezamagire...Eu inca sper, si stiu ca la toate o sa ne vina randul candva.
M-am uitat pe analizele noastre, facute tot la Synevo: mie mi-a iesit 10.445 si sotului meu 11.5. Totusi, cred ca este o idee buna sa repeti si la alt laborator. Bafta multa, sa te intorci cu vesti bune