PCOS (14)
Raspunsuri - Pagina 13
gudinde spune:
Felicitari Elvira!!!
Subscriu la tot ce ti-a spus aruam
despre metformin si pregnyl.
Fetelor,
Ce de vesti bune in ultimele zile!

Cine urmeaza?
plateea spune:
ca si fetele, subscriu la testul de sange. betaHCG e sfant.
siofor/metformin nu influenteaza testul. alte tratamente de stimulare, da. numai eu stiu cate teste fals pozitive am avut cand nu eram insacinata, si cate teste negative am avut si m-am culcat pe o ureche cand eram insarcinata, si am pierdut sarcina din cauza ca eram copil nestiutor la vremea aia.
faceti tot ce se poate, si nu lasati nimic la voia intamplarii. sa nu stii, doare groaznic mai tarziu.
o spun din experienta. experienta unei fericite gravidute de 18 sapt acum, care daca ar fi stiut acum 6 ani de betaHCG, in toamna asta si-ar fi dat bebe-ul la scoala.
plateea spune:
si va mai dau un sfat fetelor gravidute, tot din experienta mea.
mi-am dorit grozav sa ajung la mare. am ajuns, acolo, si a fost ok. dar la intoarcere, am plecat pe cadura, eram obosita, si m-au apucat niste contractii, de am luat 2 no-spa odata, si ultimii 200 de km i-am facut intinsa pe bancheta din spate. noroc cu tati dulce care e super si a condus incetisor, si ne-a tinut de vorba, si ne-a repetat la nesfarsit nu ai contractii. esti bine, esti doar putin obosita. si m-a pus sa calculez consumul la masina de vreo 15 ori, si sa calculez cate zile de concediu mai am, si sa numar de 5 ori banii din portofel, si stelele de pe cer, si sa ma joc cu lumina de la stop-ul de pe luneta.
va doresc macar ce am eu, si sa nu fiti capoase ca mine.
daca stati cumincioare acasa, nu e tragedie ca nu ajungeti in celalat capat de tara. avem viata in fata, pt toate. acum, bebe e important!
va pup pe toate, si ma gandesc mereu la voi.
gudinde.
Alizia spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult dar vad ca sunt foarte multe vesti bune, si de aceea,vreau sa va felicit pe toate, si binenteles, pentru celelalte fete, care asteapta sa se intample minunea, le doresc bafta.Si eu sunt in aceeiasi poveste cu voi,acum urmez si eu un tratament cu clostylbegit si duphaston si binenteles Siofor.
Si sa ne bucuram impreuna de reusitele fiecaruia.
Va pupacesc,
gargaritza82 spune:
salutare
felicitari roxanik si eliza , sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi
pupici pentru toate
plateea spune:
fetelor, am intrat sa va salut.
si
pt toata lumea, si mult curaj, si infinita rabdare...
gudinde...
elvira13 spune:
fetelor am fost la doctor care mi-a confirmat sarcina. sunt in saptamana a 7-a.
va multumesc pentru sprijin si bafta tuturor!
Ellyshor spune:
Hello, 

Iata ca am revenit si eu![]()
In primul rand vreau sa le felicit pe proaspatele noastre gravidutze Roxanik si Evlira...FELICITARI dragele mele, sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi!
Despre mine nu am vesti nemaipomenite...dar in categoria bune cred ca le putem incadra:)...
Am facut instilatii la inceputul lunii si am trompele ok...a trecut lichidul foarte bine prin stanga si un pic mai greu prin dreapta dar a trecut...asa ca cel putin la capitolul trompe sunt ok. Nu 100%, pentru ca doar histeroscopia iti poate spune un rezultat concret referitor la trompe....dar in mare, eu zic ca sunt bine. Doamne ajuta!
Ramane problema ovulatiei, care este in continuare deficitara....cand si cand...asa ca luna viitoare incep iar stimularea....sper sa fie cu mai mult noroc.
In rest...."toate's vechi si noua toate"![]()
Dragele mele va doresc tuturor sa tineti in frau afectiunea asta care ne-a facut colege de suferinta....si sa o invingeti prin atingerea viselor pe care le doriti!
Numai bine, revin...cu vesti!:)

Babyboom
...vino la mami...acum
gudinde spune:
La multi ani tuturor Mariilor!

Sa fiti sanatoase, fericite si sa va vedeti visele realizate!
dienutzahy spune:
Va salut, dragelor.
in sfarsit am si eu net din nou acasa si calculator imbunatatit. am avut o perioada super aiurea si nici nu am mai putut intra pe forum.
Nici nu stiu daca va mai amintit de mine, dupa atata timp.
La mine nu s-a intamplat nimic nou. Tot PCOS, tot grasa sunt si tot fara bb. sper sa vina curand.
azi trebuia sa imi vina ciclul. oare sa nu mai vina? oare sa fie bb? oare se pune a doua liniuta rozie asa la test? Nici nu am curaj sa ma bucur ca as fi insarcinata sau sa imi imaginez cum ar fi....