PRIETENE FARA TITLU (39)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ursoaica Scuze eu eram tai tai pe alte meleaguri... Fetelor va spuneti-mi is mie ce sa mananc-beau-inghit ca sa scot si eu pe dincolo ca nu mai vrea sa iasa... Denisa importanta este marimea ... in aceste conditii... |
ioaiii si tu ca Denisa in ultimele luni de sarcina
La mine iese rapid de la ciocolata + apa + cafea + nerabdarea de a citi chestii interesante
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ursoaica
Lasa ca din valiza la purtator o sa se transforme in bagaj de mana... |
Chiar asa.Hai mai Ursulino stai macar luna asta de insomnie cu mine p-aci la schimbul doi sau trei cat o fi fost.Numa' sa nu se planga ssssss-ul tau ca ii tin ocupat oooooo-ul
Si in plus n-o lasam nici pe Denisa sa se omoare cu lucrul la birou,o sa cam chiuleasca ca sa isi vare nasul p-aci 
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Da fata dar eu daca bag ce ai zis tu acolo ... ca ma lua durerea de cap doar cand am citit... pun urgent 2 kg inapoi.
Deci mai astept idei ... pe care le voi citi maine ... acum plec la nani
Noapte buna
monica70 spune:
URSULINO noapte buna
Am fugit la bucatarie.
PS Nu te las io asa: alta idee dietetica de data asta si probata e iaurtul rece ,din frigider.Sau sana,laptele batut sau kefirul mai bine.Ca il dai rapid pe gat si p-orma o iei la fuga spre 
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Na ca m-ai facut sa revin ... fata oooo-ul meu este oricum ocupat ca stau de vreo 2 ore in baie... doar doar...
Deci asta era de mergea greu pe aci ... ITI ERA TIE SOMN!!!!!!
Pai daca stiam ... 
Ursoaica spune:
Nu merge fata nici asa ... cu iaurt...
Am facut niste combinatii ... de te doare mintea ... Iaurt cu pepene, iaurt cu mar, miere, apa cu lamaie si miere ... Si iaurt rece, caci cald nu intra.
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ursoaica Na ca m-ai facut sa revin ... fata oooo-ul meu este oricum ocupat ca stau de vreo 2 ore in baie... doar doar... Deci asta era de mergea greu pe aci ... ITI ERA TIE SOMN!!!!!! ![]() Pai daca stiam ... ![]() |
Mai las-o incolo de treaba io stau 2 minute nu doua ore

si garantez ca in final ajungi de te k ... ci pe tine de ras 
MONI
Ursoaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica70
Mai las-o incolo de treaba io stau 2 minute nu doua ore ![]() si garantez ca in final ajungi de te k ... ci pe tine de ras ![]() MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer." |
Pai tu de unde crezi ca scriu? ...
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ursoaica Nu merge fata nici asa ... cu iaurt... Am facut niste combinatii ... de te doare mintea ... Iaurt cu pepene, iaurt cu mar, miere, apa cu lamaie si miere ... Si iaurt rece, caci cald nu intra. |
Astea-s combinatii de te doare mintea ??? Nici poveste.Reciteste pe la odisee cand eram in luna a noua cu Diana sa vezi acolo la mine combinatii
.Noapte buna ,acum chiar ca fug si eu ca se racesc dovleceii.Da' mai revin,sper.
MONI