PRIETENE FARA TITLU (39)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Moni- eu zic ca nu numai de la plictiseala ci pt ca primilor copiii li se cuvine totul, si devin rasfatztati si de aici fitele si restul.
Voi ce mai gatiti, tu cand mai mergi la eco? Care e DPN tau real-banui ca nu ai fixat inca cezariana, asa-i?Stiu ca vrei natural, dar ai mare grija.De Ingrid mai stii ceva?
Ursu- lasa ca poate o sa ai mai mult ajutor in timp si mai creste si Raisa si va fi ok cu bb2-incerc sa te incurajez.
Eu nu zic ca nu e greu, dar dc reusim noi astia plecati la mii de km si fara bunici sa ii crestem,macar la voi e d-ta mai mica intre voi si bunici, chiar dc stiu ca nu prea va intelegeti sau nu sunteti adepti sa ii creasca ei.Si mai conteaza si sotul cate duce, eu la asta treb sa lucrez acum cu hsubandul, ca vreau din sept sa o preia el mai mult pe Emma si eu sa recuperez cu Alex.
Bee- tu nu ne mai spui cum te simti? La tine cand e DPN?
Mira- vrem si noi vesti despre voi.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA dpn meu real e 17 august,dar avand in vedere proiectarea lui mai devreme cu cca 10 zile (si la masuratori iese fix asa mai mare cu cca 9 zile) ma astept sa fie pana prin 5 august.Adica sper sa fie totusi macar 1 august ca mi-ar conveni si la parale decat luna iulie.Dar Diana s-a nascut la 39 saptamani,mai devreme cu una decat oficialul,desi era mai mica cu o saptamana la masuratori.Deci am sanse sa nasc bine mersi si in iulie ...
Urmatorul eco il am in 6 iulie.Nu am fixat data cezarienei si nici nu prea am chef sa o fixez,sa vad ce mai zice si el.Prefer sa mai merg la un control prin 15-20 iulie sa vedem ce si cum.Chestia e ca el pe la jumatatea lui august pleaca in concediu.Mami cam insista sa fac cezariana,ca ii e frica sa nu am probleme cu ochii,eu insa mai sper sa fie la fel de usor si rapid si natural ca si cu Diana.Om vedea ... Deja tot mai des am contractii nedureroase,tot mai des am burta intarita beton ... cam asa era si la Diana in ultima luna mai ales.
Cu Ingrid am vorbit,nici nu mai stiu ieri sau alaltaieri - si se hotarasera sa se mute toti trei pentru o saptamana la Cenei la tara, asa ca o mica vacanta.
PS m-a lamurit Ursulina pe mess cum sta treaba cu burtosii si
... vai ca inca imi vine sa rad de una singura ca proasta p-aci ca stiti ca are ea un stil de a explicaaaa 

MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Denisam spune:
Moni-ok, am inteles, deci dupa 25 iulie iti doresc sa se intample cum vrei tu,si important e sa fie Leu
si tu sanatoasa
,restul se mai rezolva pe parcurs.
Mai dar nu e frumos sa nu ne lamuresti si pe noi cum e cu..la burtosi, ne lasati asa in aer,eu stiu o singura pozitie care nu ii incomodeaza pe amindoi,dar nu poate fi mereu asa,nu![]()
Legat de Ingrid-pup-o si de la mine si asta am inteles si eu cu mutarea pt 1 saptamina,of ca tare greu e cand pierzi persoane dragi
Ursu-hai zi-ne tu dc Moni se lasa rugata,pls!Mai animam si noi subiectul,nu?
monica70 spune:
DENISA daca imi da ok-ul Ursulina
, io va dau rapid un copy paste 
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
DENISA si io numa' una mai comoda stiu,nu zic ca nu-i favorita,dar ce-i mult strica

MONI
Denisam spune:
Ursu-ai mai nu ne mai tine pe jar, sau macar povesteste-ne altceva

Ursoaica spune:
Scuze eu eram tai tai pe alte meleaguri...
Fetelor va spuneti-mi is mie ce sa mananc-beau-inghit ca sa scot si eu pe dincolo ca nu mai vrea sa iasa...
Denisa importanta este marimea ... in aceste conditii...
monica70 spune:
DENISA hai mai ca mi-a dat Ursulina ok-ul,nu te mai lasam asa fierbi.
Deci citez din Ursulina:
"Faza cu burtosii sta astfel (pt ca eu stiu cum e): la tine burta este tare si de aceea nu prea merge. La xxxxxl apar cateva probleme dar nu de incomodare din cauza valizei ci din cauza marimii ssssss si atunci nu prea mai ajunge la oooooo (
) , dar daca cineva are noroc cel ce sta jos burta i se retrage juma, dar cel de sus risca sa il sufoce pe cel de jos ca se lasa burta si preseaza. pe la spate iar nu merge ... ideea este ca unii nu mai pot deloc ca nu au cu ce ... daca are burta sa stii ca automat se ascunde... poate fi uscatul uscatului tot se ascunde"
Io am pajit niste dovlecei si plec sa ii pap cu rosii si telemea , dupa aia, desi la noi nu e vreo problema cu marimea ssssss - ului sper sa ajunga totusi la oooooo ,chiar daca momentan ne incomodeaza rau valiza mea 

MONI
Ursoaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 Io am pajit niste dovlecei si plec sa ii pap cu rosii si telemea , dupa aia, desi la noi nu e vreo problema cu marimea ssssss - ului sper sa ajunga totusi la oooooo ,chiar daca momentan ne incomodeaza rau valiza mea ![]() ![]() |
Lasa ca din valiza la purtator o sa se transforme in bagaj de mana...