PRIETENE FARA TITLU (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mai fetelor, io cand va aud vorbind de nastere, spital si alte alea, mai ia asa o frica de imi vine sa fug unde oi vedea cu ochii. Nuuuuu, clar, nu mai imi trebuie bebe, mie imi e frica de nastere, de spital, de tot.
Clar am luat-o pe campii, da' io nu mai vreau si pace!

Asa, sa revenim la subiect.
BRANDUSA, chiar ca super preturi are Auchan, si in Luxemburg la fel era. Aici la Bruxelles nu avem, e doar in Franta la vreo suta si ceva de km.
Deci veniti la Bruxelles, va faceti timp sa ne vedem? Ca nu ne-am vazut de cand era Ana mica, in IOR, mai stii?
URSULICA, am inteles cu medicamentele, deci iei Clostil de ala, sper sa mearga si sa se prinda bebe, tinem pumnii!
MONI, stai calma cu nascutul ca daca vrei sa nasti, pun io pe youtube melodie cantata de mine, sa vezi atunci ce nasti imediat.
Vai ca si acum imi amintesc ca singurul care ma tot pune sa cant cu el e Mark, George zice sa nu mai cant ca se goleste Bruxelles-ul. Si asa mult ii placea astuia mic sa ii cant cand era mic, ca adormea imediat. Bine a zis ala de a zis ca vocea mamei e cea mai frumoasa pentru pruncul ei.
A, si cand vreau sa faca tati ca mine il amenint ca ii cant, imediat se executa. :)):))
Asa, ce sa va mai zis, aici la noi e canicula, nu mai pot, asta mic e disperat si urla ca e cald, eu la fel, tati suporta mai bine, matzele dorm pe gresie, ce sa zic. Si nu va imaginati ca e super cald, doar vreo 30 de grade dar nu mai suntem obisnuiti. Apropo de asta, mie imi place super aici, ca ploua mult, e vant si frig. Nu stiu de unde o fi caldura asta acum, da' ma termina.
Mai e cineva prin zona?

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mdaaa ... deci de la o extrema la alta , poate fi oricum deci: si contractii dureroase ore in sir fara nici urma de dilatatie (gen BEE) si ajuns la dilatatie maxima fara urme de contractii dureroase (gen io). In concluzie tot nelamurita-s
JANINA da' cu cine se aranjeaza chestia cu epidurala? Cu ginecologul? Nu cu anestezistul? Si de unde stiu io cine-o fi anestezistu' ... eventual anestezistu' de garda
BRANDUSA dar nu ti-au dat la spital no-spa,scobutil sau altceva contra durerilor?

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

ANDA si tu Brutus? Mai sa fi vazut ieri.Suna la un moment dat Diana ca sa imi cante la multi ani,numa' ca zbiera in gura mare ca numai cu buni voia sa cante."Hai buniii cantaaaa! Cu tineeee vleau! " Saraca mami si ea evident fara urma de voce, a trebuit sa se execute in duet cu Diana la telefon Ca Dianei cum nu-i faci pe plac,cum trezeste cartierul cu tzipetele

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

MONI, teoretic vorbesti cu anestezistul dar o fi ginecologu' ala de il trimite la tine.
La mine pentru anestezie am vorbit cu anestezista si tot inainte i-am dat si plicul.

Mergi la inceput

Si io, si io, MONI, nu am nici cea mai mica urma de voce.
Vai ca mi-o si imaginez pe Diana la telefon cantand cu buni.
Cred ca fi-miu seamana cu taica-su ca se pare ca tare frumos canta, mi-au zis si de la scoala.

Mergi la inceput

Aaaa si tot ieri canta langa hotelul lor muzica popu lara si se prosteau niste copilasi jucand/dansand pe-acolo.Si hop voia si Diana.Numai ca a inceput sa traga de zor de mami sa joace si ea cum face acasa in fata TV-ului A luat-o deci pe sus de-acolo cu zbierete si a dus-o in camera,ca chiar de jucat in fatza hotelului nu s-a apucat mami

Mergi la inceput

Lasati copila sa cante daca ii place.
Trebuia filmata faza, iti dai seama.

Gata, ma duc la somn ca nu se mai poate, e prea cald in living ca bate soarele toata dupa-amiaza, ma duc in dormitor ca e mai racoare.

si o noapte frumoasa.

Mergi la inceput

De Diana nu stiu,uneori mi se pare ca are ceva voce.Taica-su are voce,deci ceva sanse ar fi.Si eu am neamuri din partea lui tati,niste verisoare si nepoate oltence,care au voce,una chiar cantareata mai locala a fost.Din partea lui mami,pauza,moment de reculegere la capitolul asta ...

ANDA pai sa il trimita ginecologul pe anestezist la mine? Doar o mai avea vreme sa dea de unul? Sau macar sa ajunga ginecologul la spital in timp util?
Oricum o sa il intreb si de chestia asta luni,mersi Jani de idee.
Aaaa si noaptea sunt si anestezisti de garda? Asa ar fi logic,nu? Ca daca trebuie vreo anestezie urgenta ...

Mergi la inceput

MONI, intreaba-l pe medic, sa vezi ce zice el.
Teoretic noaptea ar trebui sa fie macar un anestezist, cel putin asa cred, sau poate or chema de urgenta, nu stiu.
Dar daca nasti asa repede ca la Diana, sigur nu mai ajunge nici cel mai rapid anestezist la tine.

Gata, am fugit.

Mergi la inceput

Noapte buna Anda .
Va dati seama ca de-aia imi ceruse Diana cadou microfon - era in seara cand cantau aia muzica popu lara in zona.
BRANDUSA chiar am dat o cautare la no-spa si vad ca exista si injectabil chiar recomandat la inceputul travaliului/dilatarii ca sa se desfasoare mai rapid treaba.Contraindicatii sunt gen tensiune mica sau alergie la el,d-astea ...
Deci am avut io dreptate cand am zis ca pe mine m-o fi ajutat si ca am tot luat atunci cu Diana pastile no-spa zilnic in ultima luna.
chiar sunt curioasa,nu ti-a injectat deloc asa ceva in timpul ala? Sau la restul fetelor ? Mie stiu ca mi-a pus doctorita de garda doar o branula parca cu glucoza sau ce era, cica sa am forta.

Am plecat si eu la culcare.Deocamdata stau bine,doar niste picioare de la Tudor si vreo doua contractii avusei in ultimele trei ore.Numai ca distractia incepe de obicei cand ma intind in pat Dar am luat no-spa preventiv de data asta.Ca pana acum luam numai cand ma apucau doua-trei asa mai una dupa alta.

Noapte buna!

Mergi la inceput