PRIETENE FARA TITLU (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Buna seara
Nu de la medicamentele de stimulare m-am constipat, eu pe perioada cat am tinut regim am luat si diverse medicamente pt diverse afectiuni si intrerupandu-le ...
Pt stimulare iau clostylbegit ... acum intru in perioada de foc...
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisoi3 URSULICA, tu nu apari? Ca stiu ca tu mai bantui noaptea. |
La ora 1 noaptea? ... dormeam de mult.
Ursoaica spune:
| citat din mesajul lui Bee ... La urmatoarea tura de aprovizonare in Auchan, bag si ochii mei la articole nou nascuti. Acolo a preturi imbatabile. Snt mai bine de 2 ani, de cand numai de acolo ii aprovizionez cu haine pe ai mei (un body e 5 RON, tricouri intre 5 si 10 RON, blugi Anei i-am luat cu 18 RON si tot asa). |
Bun pont! Multumesc
maraki spune:
citat din mesajul lui monica70Mai eu azi-noapte era cum era sa m-apuce nascarea cu atatea contractii,da' azi cand o auzi pe una cantand pe youtube ... vai mie, ca eram chiar p-aci s-o comit ![]() MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer." |
pai hai sa iti pun aici poate asculti pe la 39 de sapt iar si iti declansez nasterea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
monica70 spune:
MARAKINO ce-i ce-i drept ca le ai cu cantatul,cel putin fatza de ce-mi auzira mie urechile anul trecut la mare cate o ora seara de seara ... era karaoke in zona.Trebuia sa inchid balconul sa supravietuiesc
Bagasi niste falsuri mai violente pe la final (ca am rezistat pana la final !!!) ,da' io cu vocea mea de gaina strangulata ma declar totusi chiar picata pe spate de admiratie ![]()
URSULINO atunci iti tin pumnii ,baga mare! Si nu-s in taxi ca nu m-am riscat sa o mai ascult inca odata.Momentan ![]()
BEE la noi nu exista auchan d-ala ...
INGRID sa te vad cat rezisti de data asta.
Io ma uit la Lost ,acum fu pauza publicitara.Si pana la urma am mai manevrat si pe la acte cat de cat.
PS Apropo de dilatare nr. 2,cat naiba dureaza asta ?
Si mai si doare?? 
Nu ma mai joc asa ![]()
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Lasa fata ca tu o sa te duci la spital si o sa strigi moasa ca sa stea la prindere, ca nici nu o sa se prinda cand il lansezi!
monica70 spune:
URSULINA bine ar fi sa fie iar in viteza,numai sa ma prinda unde trebuie.Ca nu stii ce incordata am stat in trenul Intercity cand am venit de la Oradea.Avea o singura oprire la Salonta si a facut cca o ora jumate.Numa' de-aia imi era sa nu ma apuce cumva in tren
A fost relativ ok,vreo ora am citit presa,pe-urma o carte,dar la Arad cand sa ma ridic ... eram gata anchilozata.Si cand am coborat din tren o durere nene in burta in stanga jos ... pana acasa tot asa m-am tarat,cam indoita
Probabil si fiindca plouase rau peste tot si in Oradea si in Arad,era o ploaie d-aia urata ca toamna.
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
J G spune:
Moni eu am stat la dilatatie 2 vreo 10 ore - nu doare. De pe la 4 incolo (am prins cateva contractii pana si-a facut efect epidurala)m stai linistita e f greu sa ai nasterea 2 mai grea decat prima. Preventiv, aranjeaza de o epidurala... Asa l-a nascut mama pe frate-meu era sa-l scape in lift.
Ingrid te-ai lasat de fumat? Felicitari si bafta! Eu n-am curaj.
Ma gandesc la Giova sper sa scape repede -
J si Carla (05.02.2006)
pisoi3 spune:
Seara buna, fetele
Naste Gio? Waw! Bag si io majoretele, haide Gio, nastere usoara si un bebe mic, sanatos si papacios!

Lost in different projects...
Bee spune:
Ufff, s-a facut 2 iulie si tot n-a nascut?
Cat despre dilatatie 2 sau contractii. Cu Razvi m-am internat miercuri dimineata, dupa ce marti noaptea au inceput contractiile dreroase. SI ce dilatatie sa masoare? CA aveam colul inchis si "nu admitea indexul"
. Pana vineri cand m-a operat! Doua nopti am stat cu contractii la 5-10 minute fara sa ma dilat. Si-mi era rusine sa spun ceva. O nenorocita de asistenta mi-a spus doar: "pai nu cred ca te doare mai rau ca la ciclu!"
Nu zau! Asa cicluri dureroase sa aiba ea! Dar cred ca era la menopauza.
.
Sper sa n-o chinuie Edi prea rau pe Giova.
Noi iar cu furtuni, chestii. Cum vine furtuna tb sa inchid prize,internet, telefoane ca e de belea cu traznetele. M-am saturat de vremea asta dificila!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

... vai mie, ca eram chiar p-aci s-o comit