PRIETENE FARA TITLU (39)
Raspunsuri - Pagina 11
bumbita spune:
MONI, LA MULTI ANI!!!!
SA FII SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA, UN COPIL SANATOS!!1 SA FII FERICITA ALATURI DE PUII TAI SI DE SOTZUL TAU MINUNAT!!! SAI PARTE DE MULTE BUCURII DIN PARTEA COPILASILOR TAI!!! SI SA TE BUCURI LA MAXIM DE ACEASTA ZI!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Denisam spune:
Moni-ma bucur ca te rasfeti azi,asa trebuie si mersi d eintrebare- ieri dupa extractie a fost mai bine ca aluat si tylenol 3(painkiller),dar de dimi a facut mai rau ca un copil de 3 ani cand e bolnav, ca de nu lause pastila de 10h dar nici nu mi-a cerut azi noapte si nu s-a vaitat in somn,deci..Asa ca m-a cam suparat cum vorbea si se vaita si i-am dat ignor, sper sa se calmeze pina diseara si sa mearga in US fara sa bombane.
La job, tocmai am terminat ceva si sa va ce mai apare, sunt HAPPY ca am vb pe calculator pe camera cu Emma azi si era binedispusa,dar dupa 15min a zis ca gata nu mai vrea, ii era somn,. era 1.20 si fusese destul prin parc toata dimineatza.
Ursu- ma bucur ca ai rezolvat cu constipatia.
Anda-sanatate sa iti treaca raceala si raguseala.
Revin ca am ceva de rezolvat rapid.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
BUMBI mersi mult,pusi si frumosilor tai
DENISA ioai ce matzaitzi is barbatii astia 
Ce sa zic eu cate extractii avusei si alte cele ...
Io am terminat treaba pe la bucatarie,imediat pica si musafirii.A inceput sa si picure deja in zona si s-a mai racorit,dar am inchis geamurile ca e o galagie de la trafic la ora asta ...
Am dat drumul la aer conditionat mai bine.
MONI
33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Bee spune:
Fara barfe in seara asta? Moni, sarbatoresti?
Ai mei baieti dorm dusi de mult, iar eu ma pun la orizontala la un film. Poate intru mai incolo daca n-am stare.
Noapte buna!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE au plecat musafirii pe la vreo 21 ,dupa care au inceput iar telefoanele,pe-urma discutiile lungi pe mess si mail ... ce sa fac odata pe an e ziua mea
Acum fug sa ma intind oleaka si sa il mai bag in seama si pe husband (era sa zic pe ssssss
) ca n-am avut timp de el azi.Poate mai revin mai incolo ... ca somn nu prea am si Tudor iar e in actiune .
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI FERICITI, MONI!! TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA, TOATE VISELE SA DEVINA REALITATE, SA FII IUBITA SI...SA AI O NASTERE USOARA, CA SI PRIMA DATA SI UN BEBE LA FEL DE SANATOS SI FRUMOS!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Cam tarziu am intrat, dar am avut si eu musafiri, am discutat despre plecarea cu cortul inainte de mare, macar cateva zile, la Trei Ape.
Eu sunt plina de draci, joaca samba in stomacul meu, m-am lasat odata cu sotul de fumat (el, argument: sa traim mai mult..si mai prost, zic eu), pana ies din sevrajul asta autoimpus dureaza.
N-am mai plecat la sat, deoarece vine o firma sa ne puna niste jaluzele la dormitor. Asa ca astept sa o facem si pe asta, apoi ne ducem.
Am mai citit ce ati scris, mai pe sarite, apoi in reluare, am si uitat unele chestii, dar ma refac eu curand. Am senzatia ca mi-au plesnit conexiunile interneuronale, uit ce vreau sa fac, ma trezesc vorbind aiurea...nasol momentul.
Merg la culcare acum, o sa mai scriu maine. Va
!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
pisoi3 spune:
Eu bantui pe aici, nu e nimeni in zona?
DENISA, toti barbatii sunt la fel, si al meu se plange de nu mai poate cum e putin bolnav sau il doare ceva. Copii mari, aia sunt!
Cat despre bebe2, da, m-am razgandit momentan, nu mai am timp, chef si disponibilitate, asa ca acum ma protejez, nu ca ar fi vreo sansa sa raman, dar vreau sa fiu sigura.
Vad eu mai pe la anul daca oi avea chef, dar acum sincer nu ma mai simt in stare sa fiu responsabila de soarta unui bebe mic. Egoista, aia sunt, dar nu am ce face, am planuri mari de cariera acum, asa ca merg in directia asta.
BRANDUSA, sa stii ca si pe mine ma mai doare burta, in zona operatiei, la schimbari de vreme, nu mereu, dar cateodata am asa niste dureri gen intepaturi, febra musculara, e aiurea rau senzatia. 
Frumos nume ai ales pentru bebe al tau!![]()
MONI, petrecere frumoasa. 
Eu mai raman in zona, poate apareti.![]()
Lost in different projects...
monica70 spune:
hai mai ca aparui eu![]()
MONI
monica70 spune:
Poze noi cu Daria Deei http://www.dropshots.com/oitabarsana1# E calare pe un ponei,a gasit undeva langa Brasov un loc de joaca unde au asa ceva,contra cost evident.E si un film cum ii da sa pape poneiului si cum il calareste evident.
MONI