PRIETENE FARA TITLU (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, LA MULTI ANI cu sanatate, sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de familia ta minunata!

Fetele, multumesc frumos pentru urarile de ziua mea, sunteti niste scumpe.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

MONI, LA MULTI ANI! Multa sanatate si noroc!
Buna fetele.
Ursoaico, tinem pumnii pt bb2 fetitza sau baiat. Ai tu dubii acum, dar cand il vezi langa tine, uiti toate indoielile. Daca nu eram atat de taiata pe burta, cu toata criza economica si lipsuri si alea, alea, nu ne opream la 3. Retete, nu pot sa-ti dau, pt problema aia. Ma gandesc ca la tine e si de la regim. Eu bag fructe si n-am niciodata probleme.
Denisa, sanatate sotului tau! Sa-i treaca durerile, sa puteti profita de timpul in 2. Ce program variat au cei mici in tzara! Sigur o sa le priasca grozav.
Eu am Dpn pe 26 Aug, dar o sa nasc candva intre 10-15 Aug, daca totul merge ok.
EU sunt cam zombi, ca Razvan e tare necajit de la masele. Nu mai ies odata! Plus ca nu stiu ce voi face. Vine bb3, dar noi inca dormim cu Razvan. Il adorm in living pe canapea, il las acolo, dar cum plange noaptea din cauza durerilor, il iau cu noi, sau merge Radu la el (daca-l trezesc si-l trimit). In rest, eu dureri si dureri de burta. Nu contractii, doar dureri. Vremea pe aici e imposibila: zilnic furtuni si ploi+ caldura (insuportabila din cauza umezelii). Am mereu senzatia ca ma prabusesc. Am si tensinea mica, pe care o mai dreg cu cafea, dar tot nu suficient cat sa irig si creier si copil. Asa ca nu-mi arde mie de ce spuneati voi acolo.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

INGRID, condoleante, imi pare foarte rau pentru soacra ta, Dumnezeu sa o odihneasca in pace iar tie si sotului va doresc din suflet multa putere sa treceti peste momentele acestea grele.

Mergi la inceput

BRANDUSA, hai ca mai e putin si vine bebe, imi imaginez ce greu iti este acum. De la ce ai dureri, de la cicatricea operatiilor precedente?
pe Razvi si speram sa ii iasa dintisorii mai repede.
URSULICA, spor la facut bebe, sa iasa ce va doriti voi si sa fie sanatos!
Bravo tie ca te apuci, lasa ca, dupa cum spunea si Brandusa, cand il vei vedea, o sa iti vina cheful.
Eu una nu ma mai apuc de bebe, clar, cel putin nu acum, deja nu mai am timp, chef si disponibilitate de inca un bebe mic, imi plac de nu mai pot, dar pana nu termin cu tot ce am de facut, eu nu mai vreau sa aud de bebe, spre disperarea sotiorului care ar vrea inca vreo doi cel putin.
In rest, noi suntem bine, eu sunt suparata ca azi dimineata m-am trezit fara voce, nu mai pot vorbi si pace, abia daca soptesc ceva, tot ma chinui cu o raceala de vreo trei saptamani, initial imi trecuse si iar m-a luat saptamana trecuta. Ieri eram doar ragusita, azi vad ca nu mai vorbesc deloc. Cred ca sunt virusi adusi de fi-miu de la scoala.
Si in plus de asta, vad ca iar a mai cazut un avion, la o luna dupa zborul Air France Rio-Paris. Asa de rau imi pare cand aud chestii de astea de nu pot sa va zic. Ce uram eu avioanele, acum le urasc si mai rau.
Fug ca am putina treaba, revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am descoperit prin eliminare de la ce era constipatia ... de la medicamente ... pt ca le-am oprit (la indicatia medicului, sa nu credeti altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
URSULINA,ASTERY,ANDA,BRANDUSA mersi de urari

Eu m-am trezit la 11, dupa care au inceput sa sune telefoanele (nimeni n-a indraznit sa sune inainte de 11 ,deci ma cunosc bine ) . De-atunci n-am facut nimic,doar stau in fatza PC,musc din prajitura,beau o gura de cafea,mai una de suc ... mai raspund la telefoane si intre timp ma si benoclez prin dropuri sa imi valorific timpul la maxim .Majoritatea pozelor le-am vazut demuult,dar am mai bagat pe ici pe colo cate un coment,ca la birou nu puteam,iar acasa n-aveam timp.

URSULINA dar ce iei? Pe mine utrogestanul m-a constipat, dar mai ales balonat. Lasa ca iese bebe si fara atata stimulare ...
BRANDUSA cam asa a fost si e vremea si prin vestul tarii,canicula si ploi,destul de des si furtuni.Cica din cauza asta ar aparea nasteri premature Eu aveam tot 90/60 tensiune si acum o am 100-110 / 65 . Cafea beau cam una pe zi,ba chiar si doua uneori Burta de la ce te doare? Pe mine cand ploua asa mai mocaneste ma mai durea uneori burta jos,asa ca la ciclu.In rest ma mai intzeapa Tudor cand se impinge.In schimb am contractii si burta beton - asta ultima de cateva zile doar a inceput sa fie asa. Nu stiu cum o fi la tine si cu bebe 3 si cu Razvan Nu ar dormi cu maica-ta? Ar fi muult mai bine asa.Mai io tot uit,cum a ramas ca il cheama pe bebe trei??? Parca nu erati hotarati ,nu?
ANDA of acum si tu cu raguseala ca Anamaria Asta iti lipsea.Clar ca de la gradi iti cam aduce Mark microbii.Mami a avut in iarna asta de vreo 3 ori probleme cu gatul si ea zice ca de la Diana a luat ,desi Diana era mai ok decat ea ...
Am citit si eu stirea cu avionul

Am inceput mesajul asta de vreo ora,intre timp alte telefoane,ba am mai si mancat si de-amiaza

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

URSULICA, daca iei utrogestan clar te constipi, are Moni dreptate.
Poti sa iei intravaginal, are acelasi efect dar mai putine efecte secundare.
MONI, pai sa stii ca asta mic aduce toti virusii acasa si ne imbolnaveste pe noi. El e ok, poate putin ragusit, dar nu se simte rau si nici nu are febra. In schimb, suferim noi.
Contractiile nu iti trec cu No-Spa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-La multi ani cu sanatate,fericire,bucurii si un bebe mincacios si cuminte!

Anda-cum de te-ai razgandit cu bebe2, pai nu e frumos fata de tizul nostru

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, pe cel mic il va chema Petru Octavian (cel mai probabil). Nu stiu exact de ce ma doare burta. O fi vremea de vina peste operatia mea nenorocita. Ca de la impins nu ma doare.
Anda, sanatate si sa-ti revina vocea.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi Ce invarti azi pe la lucru? Dragos cum mai e?
ANDA catodata trec,dar de cele mai multe ori nu prea are efect.Acuma nici n-am io incontinuu contractii: predomina dimineata si seara cand ma ridic/pun din/in pat,sau cand ma mut de pe-o parte pe-alta.Ziua mai rar.Dar sunt din cele nedureroase ,care-s normale in perioada asta.La Diana stiu ca mi-a prescris si gnypiral juma' de pastila pe zi,dar de la aia ai ameteli ,luam doar seara. Ai zis ca il inveti pe Mark sa iti faca poze Hai ca si Diana m-a mai pozat si fara cap ,dar tot a facut si poze reusite.
BRANDUSA imi place Octavian Daca avusesi asa probleme cu uterul,probabil ca operatia te doare mai ales pe timp ploios.Tare as vrea sa evit io cezariana si de data asta.

La noi de-azi dimineata tot vine ploaia dar nu mai ajunge.E un nor ca de furtuna in zona,dar inca nimic ... De-aia m-o fi luat si somnul,am cam lalait-o in pat vreo doua ore.Pe urma pe la bucatarie.Mai am treaba pe-acolo,dar am venit sa iau o pauza.
Of ce bine de Diana ca se balaceste Azi se dezinfecteaza piscina lor si au fost la hotelul alaturat la piscina,unde e mai fain,e dublu ca spatiu,e si iarba si mai multe chez-longuri (la ei era cam batalie pe ele),bazinul mai mare.Diana s-a imprietenit cu un baietel mai mare ca ea,din Timisoara.Ma tot mir si-acum cat e de prietenoasa,un doi isi si gaseste ortaci Nu intotdeauna e ea cea bagareatza , dar e destul sa faca vreun copil primul pas ca imediat e pe faza.Rar se mai intampla si sa nu ii placa mutra unora sau e ea cu fundul in sus si atunci e capoasa rau,nu baga pe nimeni in seama.Ma enerveaza mai ales ca in asa momente nici persoanele cunoscute (vecini,cunostinte) nu vrea sa le salute,darmite sa mai vorbeasca cu ele.Mi-a zis si la multi ani la telefon si a zis sa vin si sa ii duc tort de inghetata.Pai da,ce crede ea acum,ca si-a mutat sediul pe vecie acolo si noi numa' o vizitam? Mai are saracutza doar trei zile de Felix ... ma bucur ca am ales Felixul,ca la mare n-ar fi intrat ea in apa rece! Si aici chiar daca e cald afara,cum iese din apa e zgribulita rau,trebuie bagata urgent in halat. Asa-s astia mai silueti,mai frigurosi

MONI 33s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput