Cum se adopta un copil din alt judet
Raspunsuri - Pagina 3
simona14 spune:
Simo75 poti sa depui in fiecare judet cate o cerere si copia dupa atestat.Pe noi asa ne-a invatat o doamna de la directie,ca nu se stie niciodata de unde iti vine norocul.Poti sa vii si la noi,la Severin.Nu mai e mult si totul o sa fie ok,o sa vezi.
simo_75 spune:
simona14--am depus pana acum o groaza,chiar si ieri am mai depus in doua orase.Problema e ca mai avem si joburi si trebuie sa faci tot felul de chitibusuri ca sa iasa bine si intr-o parte si intra-alta.
Unde nu am reusit sa trimit prin fax , am depus prin posta cu confirmare de primire sa fiu sigura ca se primesc etc.
Eu ma intrebam asa daca ma duc in concediu as face un tur prin tara si unde ajung Pac! bag si un atestat !ideea era cat de primitori sunt!
Am niste prieteni care s-au izbit de judete unde i-au respins spunandu-le ca nu au ce cauta in tara decat in cazuri exceptionale....deci urmau legea.....etc etc..
Oricum acum mai stam si vedem ce si cum...
va pup si week-end placut
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Mariaa spune:
cum? greu...
noi ieri am primit inca o instiintare oficiala cum ca nu sunt copii adoptabili din inca un judet unde am trimis cerere...
dincolo de hartea administrativa de care tin hartiile astea, recunosc ca-s demoralizante prin continut.
drum scurt si usor tututor.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
simo_75 spune:
mariaa-ce sa iti spun? decat ca acelasi raspunsuri le primim si noi?
Deja e hasurata toata harta romaniei!!unde DD sa mai cautam?
suntem atatea familii care ne dorim un copilas si ei saracii stau si ne asteapta.
ce sistem!! ce tara!!!
oriunde intreb,oriunde depun atestatul acelasi raspuns:nu sunt copii adoptabili!!
ce fac oare DPc-urile??de ce oare nu ne ajuta sa ne gasim puiutii??
Oricum de acum incolo m-am resemnat pentru inca vreo 2 luni ca sunt concedii si sigur nu au timp de noi...asa ca stam cu atestatul in vitrina si asteptam ...
Am zis ca macar din tara sa primim un raspuns pozitiv....dar...degeaba...
Nu ne-au spus nici macar de un copil mai mare,de un copil rrom, nimic!!
asi spune:
Simo la Cluj ai sunat?Ma indoiesc tare ca iti vor spune ca nu sunt copii.Eu sunt dispusa sa te ajut , adica sa-ti fac intrarea.Stiu sigur ca sunt copii chiar si la 1 an de etnie rroma.
Asa ca daca vrei sa faci o calatorie te astept cu placere la Cluj.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simo_75 spune:
asi-multumesc pentru ajutor.O sa plecam in concediu si o sa facem un drum si pana la Cluj.
Eu am depus si acolo,prin posta.La fax mi-a raspuns cineva si cand am cerut tonul de fax ....a dat ocupat.am tot incercat dar degeaba si atunci unde nu am reusit prin fax am dat prin posta cu confirmare de primire.E adevarat ca inca nu am primit raspuns.De aceea am zis ca inca mai asteptam.Poate poate...
Noi speram sa avem puiul acasa pana de sarbatori......
E tot ce visam...!!Sa fim toti in mijlocul bradului si sa ne bucuram impreuna de o noua viata...
SoriLea spune:
Simo 75 - sa-ti auda DD dorinta si sa ti-o implineasca cat mai rpd.
Poate te intorci din acest concediu si cu un copilas, cine stie ce are DD programat pt tn.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
simo_75 spune:
sorilea-multumesc pentru incurjari.Sa dea bunul DD sa fie asa
simona14 spune:
Fetelor imi pare rau dar nu disperati.Si noi pe unde am depus cereri tot asa ni se spunea ca nu sunt copii,mai ales ca doream sub un anisor.Dar pana la urma am primit telefon si asa ne-am cunoscut printesa.Doamne ajuta sa va vedeti si voi visul implinit.Astept vesti bune si va tin pumnii.
SoriLea spune:
Simona14 - activeaza-ti PM
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL