Clubul BRASOVENCELOR (9)
Raspunsuri - Pagina 6
sanziana72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 Hai mai Sanziana..ca sunt autobuze pana la circ...nu-i Bartolomeul in Africa.... M-am "ofuscat" asha nu de alta , dar noi locuim in Bartolomeu si astia din centru ni se par cu fitze. (Era o gluma..sper sa nu te superi... chiar glumesc) |
Incingem o lupta intre cartiere?
Eu stau in Schei si de cand ne-au taiat si autobuzele (adica le-au inlocuit cu unele care merg doar pana la Livada), e o placere. Trebuie sa luam unul cu care dam tura si apoi sa luam altul de la Livada. Si poate la dus mai merge, la intors nu mai tine, ca e tarziu. Asa ca pe langa biletul de circ trebuie sa adaug si banii de taxi (iar daca suntem mai multi s-ar putea chiar sa ies mai ieftin cu un taxi decat cu bilete de autobuz).
Cred ca ar fi mai repede sa vin peste Stejeris .
Problema nu e orasul, ca ar fi prea mare (am locuit si in altele mai mari), ci transportul care spre zona mea nu e chiar grozav. Astept sa se faca metrou (din pacate la Brasov nu se poate din cauza muntilor).
Cand eram copil veneam la antrenamente la Stadionul din Bartolomeu si nu mi se parea departe, dar acum am imbatranit!
Diuna, ai rezolvat cu masina?
A mai auzit cineva ceva despre Aqua Park? Ca nu as vrea sa ma duc pana acolo sa vad ca e inchis!
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
Hai sa lasam lupta de cartier, ca suntem multe din Racadau si va invingem! Desi, daca ma gandesc bine, nu m-as pune cu Ligia...Voi realizati ca face un soi de naveta cu baiatul la inot, din Bartolomeu in Sacele...?
Sanziana, am rezolvat. Chestia asta amiabila m-a costat putin. Am stat la asigurator cam o ora si gata. Imi place. Fara amenzi, fara puncte...Nu ca as vrea sa se repete, Doamne-fereste, dar mi s-a parut mai ok decat cu politia.
Cu parcul acvati...eu am citit prin ziare ca anul asta...PAS! Nici pagina lor nu se incarca. Mai incercati si voi:www.aquaparkbrasov.ro
ligia13 spune:
Deci nu incepem lupta intre cartiere ..ca intr-adevar fetele din Racadau ne complesesc (numeric).
Cat despre naveta la Sacele... nu-i mare lucru...hahaha..nu de alta dar sotul e responsabil cu chestia asta!
Azi insa va trebui sa-l duc eu!
De fapt naveta scrie pe noi de mici! Eu cred ca juma de viatza mi-o petrec pe drumuri, ca sa nu mai zic de sotul care merge cel putin o data pe saptamana la Bucuresti!
Noi stam in Bartolomeu, socrii in Tractoru, lucram in centru si copilul e la gradi in centru...
Mai greu era cand locuiam in Steagu si socrii (care stau cu copilul..la ei..si noi il luam seara) in Tractoru...
Azi sunt un pic suparata..am reusit sa ajung cu Radu la oftalmolog si ceea ce banuiam mi s-a confirmat! Are nevoie de ochelari! La ochiul stang din pacate problema e mare..adica nu e bolnav , dar e lenes ..are dioptrii +4.5 . Dna doctor (care e o dragutza) ne-a dat insa sperante ca Radu fiind mic se va corecta in timp ..pana pe la 10 ani!
Asta e! cu D-zeu inainte ...
diuna multumesc ca mi-ai spus de dna doctor... daca daca nu poate mai amanam si nu era bine!
Acum mi s-a demonstrat ca instinctele mele nu dau gres..mereu cand am avut senzatia ca la Radu e o problema... chiar a fost!
Degeaba sotul zice cateodata ca's nebuna, ca's prea protectoare... se pare ca legatura mama-copil chiar exista...
Va saluta o famile de ochelaristi ... (eu si sotul aveam deja ochelari).
Eu si Raducu (22.04.2005)
ligia13 spune:
Aquapark nu s-a deschis anul acesta
http://www.stirilocale.ro/brasov/Aqua_Park_din_Noua_ramine_inchis_IDN942839.html
Sanziana nu-ti ramane decat sa mergeti la Paradisul Acvatic...care e tot in Bartolomeu
(nu ma injura te rog..fac si eu haz de necaz)
diuna spune:
Mie imi place tare la Paradis dar...fara copii.. Cu copiii era mai mult decat super la Aqua Park. Abia am asteptat sa vina vara ca sa-i duc. Acolo stau singuri, se joaca, nu se plictisesc...nu prea alerg de grija lor. Dar la Paradis mai vreau si eu un hammam, ceva...o relaxare...nu tot joaca, joaca. Poate la anu'!
sanziana72 spune:
Pana ajungem la Paradis cred ca voi folosi furtunul de gradina pentru stropit copilul. Poate fi la fel de amuzant pentru ea.
Ligia13, imi dai te rog si mie numarul de telefon la care i-ai facut programare la oftalmolog? Cum o cheama pe dna doctor? Trebuie sa ajungem si noi. Fiica mea de cate ori poate sta lipita de televizor, la propriu. Am emotii.
Bine ca ati descoperit la timp si se poate face ceva.
Si eu simt cand e ceva in neregula cu fiica-mea, doar asta e instinctul de mama, nu?
Diuna, pai ia si niste bunici/prieteni sa aiba grija de copii pana te relaxezi
Anul trecut cand am fost, atat ne-am dat pe tobogan ca ametisem. Eu, ca ea nu cred.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
Eheeee, Sanziana, bunicii sunt in varsta, nu mai intra ei la Paradis...Iar pe prieteni nu pot sa-i supun la asa ceva, au si ei copiii lor, unde mai pui ca al mic al meu e cu nevoi speciale, nu se prea inghesuie lumea sa stea numai cu el! De obicei facem cu schimbul cu hasbantu din dotare, mergem tot familionul, acum e el plecat si singura am stat, efectiv, lipita de copil ultima oara cand am fost. La parcul din Noua era safe, stateam mai relaxata. Mi-e ciuda ca trece vara si nici macar curte cu furtun nu am...
ligia13 spune:
sanziana eu am mers cu Radu la cabinetul particular de pe Castanilor . Ai aici toate datele:
http://www.informatiamedicala.ro/cabinete-medicale-Brasov/OPTICONSULT-976.html
Dr Dana Apatichioae Boricean este pentru copii si noi la ea am fost! (Eu sunt pacienta dr.Barar )
Consultatia a costat 40 lei..si a durat la noi 40 min cred...20 min inainte de picaturi pt dilatarea ochiului si 20 dupa aceea...Mi s-a parut tare meticuloasa si cu multa multa rabdare..Radu s-a indragostit de ea.. zice ca abia asteapta sa mai mergem!
Sanatate!
sanziana72 spune:
Ligia13, stii cumva daca este aceeasi dna doctor care e si la Spitalul de Copii in policlinica?