Clubul BRASOVENCELOR (9)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Salutare.
Cu ce va ocupati timpul (atat de tare ca nu mai ramane nimic pentru DC)?
Noi ne pregatim de mare, de soare...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Buna!
Eu nu-mi ocup timpul, mi-l ocupa altii...Ba nu, azi mi-am facut-o cu mana mea: am atins o masina in parcare, asa ca maine timpul imi va fi ocupat cu constatari si procese verbale
Haideti voi cu povesti frumoase!
sanziana72 spune:
Pe mine ma termina caldura. Efectiv ma ia somnul daca stau in ea.
In weekendul asta e festivalul medieval de la Sighisoara. Merge cineva? Pe mine ma tenta, dar anul trecut am avut ceva peripetii cu cea mica cand am fost.
In schimb va fi festivalul Watumi (www.watumi.ro) in Brasov (de fapt a inceput de miercuri). Sunt concerte, expozitii, activitati pentru copii. Doar ca sunt pe bani, eu initial intelesesem ca sunt gratuite.
Pentru copii vor fi activitati in parcul Ina Schaeffler, din Livada. E 15 RON intrarea. Nu stiu inca daca merita sa mergem doar pentru vreo 2 ore. E programul pe site.
Par sa fie niste activitati si pe Aleea de sub Tampa (la care presupun ca nu se plateste).
A fost cineva la Aqua Park? Merita? Cat se plateste?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
Am fost anul trecut la Aqua Parc. Super! Sigur s-a deschis??? Ca intelesesem ca sunt ceva litigii si acolo cu PMBv.
Ramoon spune:
salutare!
fetele ce stiti de circul care vine in bv din 30 iul - 9 aug? am vazut niste panouri prin oras.
va pup
Ramoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramoon salutare! fetele ce stiti de circul care vine in bv din 30 iul - 9 aug? am vazut niste panouri prin oras. va pup |
Fetele nimic? pret ceva? nimic?
ligia13 spune:
despre circ, pana nu vine in Brasov si se instaleaza nucred ca putem afla detalii! Noi anul asta am ratat toate circurile ..poate pe asta nu-l ratam! Nici nu am citit pe afise ce circ e ..de unde.
Altfel ce mai faceti in vacantza asta ..ca eu merg cu spor si cu drag la serviciu mereu!
Inca nu ne-am planificat concediul si chestia asta ma face sa ma simt depresiva!
Radu merge in continuare la inot ..la Sacele si mai merge si la Paradisul Acvatic o data pe saptamana cu bunicii ca mai nou le place bunicilor tare acolo!
Nu-mi vine sa cred ca trecut jumate de vacanta deja...
Imediat incep cumparaturile pentru inceput de an scolar, si cum au trecut deja 7 luni din an cred ca tre sa incepem si pregatirile de revelion
.
Eu si Raducu
(22.04.2005)
sanziana72 spune:
Am vazut si eu afisele, dar nu pare sa fie vreunul din circurile care au mai fost prin oras (sau nu unul la care am fost noi).
Mie nu imi place ca e tocmai in Bartolomeu si e cam greu de ajuns.
Iar preturile, la asta nu stiu, dar la celelalte erau cam la 30 RON biletul (cel putin).
Nu intentionam sa mergem, dar azi dimineata a vazut si fiica mea afisul, asa ca avem sanse mari sa ajunge sa il vedem.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
Hai ca se mai incinge discutia. Eram chiar ingrijorata ca nu mai intra nimeni.N-am nimic de spus despre circ, am intrat doar sa va salut!
ligia13 spune:
Hai mai Sanziana..ca sunt autobuze pana la circ...nu-i Bartolomeul in Africa....
M-am "ofuscat" asha nu de alta , dar noi locuim in Bartolomeu si astia din centru ni se par cu fitze.
(Era o gluma..sper sa nu te superi... chiar glumesc)
Eu si Raducu
(22.04.2005)