Condica salajencelor[95]!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Am terminat de vorbit cu ai mei. Bia, de la noi la Chicago e ceva, cauta si tu pe undeva online, de la Portland din OREGON, pina la Chicago.Cu avionul, probabil faci vreo 5 ore. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
ooooooooo,mult.noa, am intrebat doar.sper sa am noroc de viza sa-mi pot vedea parintii
.
piticutz spune:
Las ca vorbim pe mess mai in amanunt, Bia.Cind apuci si ma vezi pe-aci, apeleaza-ma.
Acuma m-am apucat sa fac parada modei, multe din haine nici nu mai stiu daca mi-s bune.
Asa-i ca-i draguta melodia de mai sus? Si mie tare-mi place.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit ceva interesant aici ,aici , aici . Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
hihi! Vanghelie asta e de coma!
celelalte doua subiecte eu zic ca sint doar asa, scrise sa se umple paginile.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
Mai am citeva melodii frumoase, aici:
www.youtube.com/watch?v=yuIFpvUOuQw&feature=related" target="_blank">prima
www.youtube.com/watch?v=Xho-nrHVeMQ" target="_blank">a doua
si vedeti ceva interesant la urmatoarea (asa, ca divertisment)
www.youtube.com/watch?v=K9L1eIVXS4c" target="_blank">a treia
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Moama de juma de ora cetesc pe aci. Am zis eu ca numai in lipsa mea scrieti voi. Amu ca am venit pun pariu ca va ascundeti toate.Hai sa va dau o veste mare: Alex are 2 dinti!!!!
Am fost la mami amu dupamasa si nu i-am uat cana lui de apa. i-o fost sete si i-am dat cu lingurita apa. Si lingurita o clantanit!!!! Da ieri l-am cautat cu degetul si nu avea nimic! Azi toata ziua o ros o jucarie in forma de stea. 

Dulciuri
Bimilit spune:

e sarbatoare=n clannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.avem doi dintisori.oti,il tuc apasat pe micul dintos.moama ce-o sa te musteeeeeeee
.
cami, ascult maine melodiile, ca acu se doarme in casa.si castile is prastie
.
mihaela_s spune:
Bia, nu cred ca joi-vineri vom fi la zalau, dar cine stie...va dau eu un mesaj ori tie ori adrianei cans tiu ceva exact. Poate in we urmator...sau poate dupa aceea, miercuri sau joi ca trebuie sa ma impart in multe locuri...
Diana ramane in Ro, normal...
.
cami, am sa ascult si eu maine piesele, acum ma duc la nani ca mi-e somn.
Oti
.
Eu sunt numai cu Silvia acasa, v-am zis ca azi fu ultima ei zi de gradi?
Ovi e de garda, diana e cu prietene si cu parintii proprietari la o cabana, vine maine. 
PS Cami, disctractie faina!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie

!