Condica salajencelor[95]!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami ,ce faci?
te pregatesti ptr maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bia, dureaza 3 minute la notar, si notari sint la fiecare banca de pe drum.
Tocmai ce le-am facut la ai mei, amu sa vedem ca s-or programa la interviu curind.
Da' serios, nu costa nimica sa o fac, poate vreo 5 dolari notarul si apoi, pusul pe posta
Treaba e ca te intreaba daca ai mai facut la cineva si la cine anume, trebe scris acolo, da nu cred sa fie vreo "buba".

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

eu acuma vorbesc cu ai mei pe skype, revin dupa ce termin cu ei.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Bia, dureaza 3 minute la notar, si notari sint la fiecare banca de pe drum.
Tocmai ce le-am facut la ai mei, amu sa vedem ca s-or programa la interviu curind.
Da' serios, nu costa nimica sa o fac, poate vreo 5 dolari notarul si apoi, pusul pe posta
Treaba e ca te intreaba daca ai mai facut la cineva si la cine anume, trebe scris acolo, da nu cred sa fie vreo "buba".

- Dr. Seuss

platesc eu tot.
da te intreaba si cat au stat la tine, sau verifica daca nu au depasit viza.ioi tu fata , ca deja zbor in gand spre ai mei.
initial ma gandeam sa nu le spun nimic , doar sa-i sun de pe aeroport din chicago sa ii rog sa vina sa ma recupereze.da mama, scumpa ,viseaza si ea cum sa ma duca pana la ei.si uite asa i-am spus ce planuiam eu .da am ramas la stadiu de vorba,dar uite ca prin tine poate ajung sa materializez visul meu.

Mergi la inceput

Citat:

eu acuma vorbesc cu ai mei pe skype, revin dupa ce termin cu ei.

- Dr. Seuss

ok.
fata ce distanta e din chicago pana la tine?
ca la cat is de dusa ,poate te calc.asta daca am parte de viza.bine as mai caloca-o si pe sora lui oti, ca trebe s-o trag de par.da mno astea chiar is vise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela, drum bun spre tara.cand ajungeti?deci cam in 2 sapt ne vedem?diana ramane in tara?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Am revenit, am gatat povestile cu mama.

Hai sa-ti spun drumul Bia: 21 iunie mergem pana la Berlin, unde dormim. Dimineata in 22 iunie plecam pana in Praga, o vizitam si dormim acolo. In 23 dimineata plecam spre Ro si ar trebui sa ajungem seara, noaptea in SM. Iar pe 4 iulie dimineata plecam inapoi. Care este sambata, deci ne vedem mai repede de 2 saptamani, ca de maine is 2 saptamani pana ne putem vedea. Eu sper ca prin 25-26 sa mergem spre Zalau, asa ca pregatiti-va.

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

waw,mihaela, deci saptamana viitoare,joi sau vineri?
sa aveti drum bun.
te-ai apucat de bagajit?

Mergi la inceput

Am terminat de vorbit cu ai mei.

Bia, de la noi la Chicago e ceva, cauta si tu pe undeva online, de la Portland din OREGON, pina la Chicago.Cu avionul, probabil faci vreo 5 ore.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:

www.youtube.com/watch?v=qmi3EPUrw6g" target="_blank">aici

- Dr. Seuss

Am un elev super!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Da, multumesc, doamna profesoara

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=i8wILgjsFqY" target="_blank">vedeti aici

melodia pe care o ascult in ultima vreme si pe care mi-am pus-o ieri ringtone la telefon.

Si pe Michael Buble l-am aflat tot saptamina asta din intimplare, mi-am comandat 2 albume pe cd cu el, abia astept sa le primesc in posta.Pe amazon dot com le pot asculta ca mostre, toate melodiile, asa am reusit sa imi dau seama ca imi plac toate ale lui.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput