Condica salajencelor[95]!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
![]()
otiiiiiiiiiiii,mai este cafeiiiiiiiiiiiiiii??????????????
cami, nu regreta ca nu ai fost asistenta in ro.acum cica s-au schimbat putin lucrurile, dar tot naspa
e.io am facut liceul sanitar,nu regret , am invatat mult si multe, lucruri ce-mi folosesc si in viata particulara,dar sistemul ticalosit ne-a indepartat pe multe fete din sanatate.asta e.regrete ma incerca,ca am renuntat , dar cu mana pe inima iti spun ca nu m-as mai intoarce in spital.
fetelor bafta la cura.sunteti ambitioase.din partea mea un camp de flori ptr tuate

.
dianalaura spune:
Multam de cafea Oti!
Tu fete, am 62 de kg! Cand am inceput aveam vreo 63-63 jumate, ca nu stiu tare exact..cantarul meu arata 64, a lui mama 63 jumate...oricum, amu mi-o dat vara-mea cantarul ei, cat sta ea pe la cluj sa nasca
, si azi dimi m-am cantarit...in pielea goala 61.7 si cu pijama 62.
. No, dar hai sa zicem imbracata, ca de ma duc undeva sa ma cantaresc nu ma dezbraca la pielea goala
.
Azi am mancat 2 portocale si 2 banane (i-am dat si lui Stefan din ele) si acu la amiaza o sa manac ceva parizer cu salata. E nasol ca daca tine si Auras cura, tre sa mananc si eu ceva ce ar putea manca si el pe masina, si deseara sa mancam impreuna. Am vrut sa ii pun niste pulpe sau ceva, dar zice ca se strica in masina, si nu are timp sa stea sa manance. Asa isi cumpara cateva felii de parizer gata feliat, si cu o felie de paine si niste ardei ...
Pe maine nu stiu ce sa fac, tot asa sa poata manca si el...oi cauta prin retete...daca nu, o sa fac ceva de mancare pt mine si pt el om vedea...
Am facut azi si niste exercitii pilates, dupa dvd, asa cum reusesc sa le fac, si cu intreruperi: mami, caca...mami, pipi...No, p[ana la urma le-am gatat si pe alea..![]()
Amu ma pun sa mai strang sin haine, sa le pun in dulapuri care s-au uscat, si apoi mancare si la somn (copilu, nu eu).
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
giulia71 spune:
Diana, evita parizeru pe cat poti, dintre toate mezelurile ala ingrasa cel mai tare
.
Sal'tare!
Ete si noi ghini, colegu mi-e plecat la Paris, io cu fii-mio si mamaie p'acasa.
Is tot la cura si la curenti. Fac tot ce se poate s-o pacalesc pe mamaie sa nu imi dea sa manance mai nimic or ceva subtire ca altfel toata munca se duce de rapa.
Ea nu stia de electrostimulare si aseara cand m-a vazut cu firele alea imediat a dus-o mintea la alte bazaconii
. Am linistit-o ca n-am vibrator
, dar ca mi-a dat ceva idei

Calinu meu cuminte ca o fetita, abia m-a asteptat ieri sa-mi spuna ceva..."grav"!
Ma ia in dormitor, inchide usa si se dezbraca si-mi arata ca il ustura putzulica si ca nu stie ce are.
L-am pupat si mi l-am mangaiat ca m-am bucurat asa tare ca are incredere in mine, stiti voi ei incep sa se fereasca dar inca e ok.
Apoi l-am uns cu tetraciclina pe pielita si apoi a urmat cursu cu abuzul sexual, sa-mi spuna daca mi-l atinge cineva, ca nimeni n-are dreptul sa puna mana decat doctorul dar in prezenta noastra. Toate raspunsurile lu fii-mio au fost "da mami , stiu!"
Ori mi-a raspuns sa scape de mine
, ori a auzit la scoala...cert e ca m-a trimis la plimbare rapid, rapid!
Cami
io te invidiez pentru doo lucruri:
unu ca stai in america
doi, ca lucrezi in sanatate mi-ar place sa lucrez acolo, pe bune.
In rest, numar zilele pina plecam la mare...tan-ta-na-nah
uneori gandesc prea mult....
dianalaura spune:
No tu, nu mai ziceti nika? V-a bagat ploaia in pat si "numarati bani"
.Haide, unu, doi ti, papu...baboooo..cum zice stefan..adunarea...!!!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, Giulia, felicitari pentru reusite! Moama abia astept sa ma bag si io la cura
Sa vedem cat si daca oi rezista.
Noi cu premergatorul, colindam tot, tot, stam in fund din ce in ce mai mult timp. Inca se rastoarna dupa ceva vreme, dar sta din ce in ce mai mult. A invatat sa isi foloseasca dintii
pe biscuiti. Sa vedeti cum musca din ei. Stau cu ochii pe el ca pe butelie sa nu muste prea mult. Oricum mai mult de 2 pe zi nu papa. E o smecherie, a invatat sa imi citesca reactiile. Faca cate una, apoi se uita la mine. Daca rad, incepe sa rada si sa se alinte. Daca nu il bag in seama face altceva.
Fi-miu cel mare de cateva nopti si-a mutat patul in cort. adica doarme pe jos in cortul de la Quelle.
Se crede in camping
. Cam atat de la noi.
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Mmeniul de azi :
9.30 - un pumn cirese
12.30 - un pumn capsuni
13.30 - 2 linguri paste cu sos pesto ( e foarte consimentat si nu mi-a prea placut )
16.30 - 2 clatite cu gem
19.45 - 4 bucati ciocolata amaruie heidi - 0 % grasime
apa muulltttaaaa ... puteam sa tin azi ziua de fructe la cat de putin am mancat ... dar am iar probleme cu viperele si imi vine sa 

cand ma gandesc ca mai am 8 zile de scarbici ( mi se pare o vesnicie 

) si apoi voi fi freeeee 
dianalaura spune:
Lasa Adriana nu pune la suflet viespile, numai te enervezi.
Eu am facut pana la urma cartofi de aia p[rajiti la cuptor pe maine, sa ii pot pune si lui auras cu el, ca aia ii poate manca si reci.
Si acum ne uitam la un film si zicem poezii cu Stefan...repeta dupa mine...e atat de dulce...eu si auras il intelegem, dar cand l-a auzit vara-mea a zis ca ea nu intelege mare lucru, vorbeste limbi straine ![]()
stai sa incerc sa va sriu un pic cum zice:
Tica tica tica Tica tica tica
Ma mcat pitica Mi-a mancat pisica
Tata a-ca-i-ca adica Toata mancarica
I ma du a .. Si m-am dus la scoala
Cu butica ... Cu burtica goala
Bine, acum va las, Stefan a adormit, plec si eu la dus si la culcare.
Ne vedem dimineata la cafea!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi