Condica salajencelor[95]!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
piticutz spune:
Fain tort, Oti.
Maria, Casia ii o scumpica! Acuma m-am uitat la poze.
Giulia, deci te mentii...la curent
Acuma mi-am terminat de mincat macaroanele cu brinza, mai am cafeaua si plec.
Restul fetelor?...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
dianaiulie2009 spune:
Azi am fost la Cluj la control. Paula e bine. I-a mai facut o radiografie si totul e ok. Mergem pe 1 iulie la scos ghipsul .
Maria, e o frumoasa foc Casia
. A si crescut de cand am vazut-o ultima data . Cum stai cu kilele ???
Oti, arata apetisant tortul. Dar deja incep sa ma invat cu poftele
. Meniul de azi este urmatorul :
ora 10 - un pumn de cirese
ora 11.30 - 1 nectarina + 1 kiwi
ora 13 : cartofi cu ceapa + un colt de paine
Urmeaza cina, care va consta tot in cartofi cu ceapa , dar mai putini decat la amiaza si fara paine.
Cami, mai rezisti draga? Cand ai concediu ?
Giulia, bravo pentru mentinere
. Mai continui cura ?
Noi mergem pe la 17.30 pana la dr. de familie. Ma apuc de strans prin casa pana atunci. mai bag o tura de haine la spalat. De maine incep scarbiciul si mi-e o grroooooaazzzaaaaaaaaa 
Dar nu mai e mult pana pe 6 iulie cand intru in concediu de odihna pentru 3 saptamani.
dianalaura spune:
Oti, frumos tort! Eu cred ca o sa mananc tort doar la ziua mea, pana atunci la ziua de carbo prefer inghetata ![]()
Maria, Casia e o dulceata! Si eu l-am tuns pe Stefan. uite dovada
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Maria si eu am fost tentata sa il tund pe Alex o data, apoi i-a picat parul si nu am mai avut ce
O sa ii creasca la loc, macar nu i cald amu vara.Adriana, azi esti la amidonuri? Cum ii zice zilei de azi?Diana si eu tre sa o las mai moale cu tortanele, ieri l-am facut doar ca am avut mosafiri
Altfel ma abtineam
Iar se innoreaza. Oare va ploua?
si o zi buuuna.Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Oti, da azi e ziua de amidonuri. Miane avem carbohidrati si cred ca voi face paste cu ceva sos.
dianalaura spune:
tu fete, eu is la zi de vitamine, dar cocalesc
M-o rugat mama sa ii fac niste cosite, aluat de ala cu cabanos inauntru..ca merg maine la vie si sa aiba ce manca pe acolo. Si asa frumos miroase in casa...da eu manac visine...am fost prinsa in facutul cositelor si nu mi-am dat seama cat e ceasul, acum am vazut si am venit repede sa mananc visine inainte de ora 20.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Au mai "plecat" 100 calorii , 8.58 km ...
Fug la dush si apoi la nani ca de maine re-incep scarbiciul 
Va urez noapte buna si vise placute !!!
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Cami, mai rezisti draga? Cand ai concediu ? |
Glumesc, adevarul e ca mai am saptamina asta asa de plina, pe urma o sa fie mai relax, o sa am cu adevarat 2 zile libere pe saptamina si o sa profit de ele.
Tocmai azi am aflat ca miercuri o sa lucrez dubla, adica de la 6,30 dimineata pina la 10,30 seara.Doua schimburi intr-o zi...asa o sa am liber duminica asta si joia si vinerea(vinerea lucrez in alta parte, 12 ore).
Treaba e ca imi place sa ma duc la lucru, nu stiu cum.Cind vin la amiaza acasa, inafara ca is citeodata batuta de somn, parca nici nu am lucrat nimica in ziua aia.
Poate ca mai bine ma faceam asistenta in Romania, maica-mea m-a tot batut la cap in clasa a 8-a sa dau la sanitar si eu nu am vrut nicicum.Si pina la urma acolo am ajuns.Dupa douazeci de ani.
In schimb, tu parca iara esti in concediu,adica parca nu de mult ai mai fost.Sau mi se pare?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss