Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)
Raspunsuri - Pagina 19
blue_flower spune:
Esti o dragutza, Guze.....dar nu as indrazni sa deranjez oamenii cand pot doar sa caut eu mai bine pe net hoteluri decente.
Exemplu: planuiesc sa merg o sapt in Italia in iulie, am 4 familii de matusi si unchi acolo, sunt de 15 ani, cetateni italieni, case, masini, etc. Noi planuim sa mergem la hotel, ca sa nu deranjam.
Si sa inchiriem masina, desi s-au oferit sa ne dea una din masini. Asa suntem noi, vrem sa nu depindem de programul nimanui si nimeni de programul nostru.
Sa nu se supere nimeni ca stam numai la unii si nu la altii, cu bagajele nu ma trambalez de la o casa la alta...si tot asa. Mergem in vizita, la cina
. Stii cum sunt romanii, trebuie sa duci cadouri la fiecare, eu nu ma pricep la cadouri, n-am chef sa ma stresez si sa umblu prin Bucuresti dupa cadouri.....cam asa suntem amandoi.
Gresesc?
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Esti o dragutza, Guze.....dar nu as indrazni sa deranjez oamenii cand pot doar sa caut eu mai bine pe net hoteluri decente. Exemplu: planuiesc sa merg o sapt in Italia in iulie, am 4 familii de matusi si unchi acolo, sunt de 15 ani, cetateni italieni, case, masini, etc. Noi planuim sa mergem la hotel, ca sa nu deranjam. Sa nu se supere nimeni ca stam numai la unii si nu la altii, cu bagajele nu ma trambalez de la o casa la alta...si tot asa. Mergem in vizita, la cina Gresesc? |
Draguta sunt ca asa imi e si numele: guzel= dragut

Heei, cand ai mai multe rude, da, este dificil sa alegi la cine stai. Ceilalti se vor simti lezati. In privinta cadourilor, mergi pe ceva simbolic, traditional: la femei, cate o fata de masa/ marama cu modele traditionale iar la barbati cate o sticla frumoasa de tuica. Am inteles ca e targ la Muzeul satului in aceasta perioada.
In Istanbul cate rude ai ?!
menics spune:
Dragutelor va pup pe toate, eu am avut o zi full, iar acum imi trag sufletul, intrand un pic pe aici...
Va doresc un weekend cat mai reusit, si sa revedem cu bine luni.
eu sunt ok, dar vremea asta nehotarata ma cam enerveaza, vreau la plaja

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
doamnelor, scuzati lipsa indelungata,promit sa revin cu stiri, am deschis un nou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139136
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!