Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumy_Clt m-am pierdut in vorbele lui Mayan.....am intrat pe linkul cu Sarah Jessica Parker...cata dreptate are |
Inca nu m-am uitat! Ma voi uita mai tarziu!
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancamac
Inca nu m-am uitat! Ma voi uita mai tarziu! |
e interesant....
ancamac spune:
Am citit! Intr-adevar interesant. Dorinta de a avea un copil, intr-un fel sau altul, e un lucru atat de intim , incat cred ca nimeni nu ar trebui sa-si permita sa comenteze sau sa judece. Fiecare isi traieste viata cum crede de cuviinta si in final toti vom raspunde de faptele noastre, bune sau rele, dar cred ca nu trebuie sa dam socoteala celor din jurul nostru, care sunt la acelasi nivel cu noi.
Libra spune:
'neata!
Am vrut s-ajung la schimbul 3 si am intrat in 4!
Lumy - suntem cam in aceeasi faza: asteptand bebe, cununat in iulie, casa la placa de parter, treburile si noaptea etc.
Anca - chiar as fi vrut sa ne vedem in tura de noapte dar... somn usor si vise placute!
Sorinake - Doamne ajuta sa fie pui pui!
Pupici, buna dimineata si o zi minunata pt. harnicutele de la cafeaua de dimineata!
_
MayanMistica spune:
Pe mine m-a deranjat faptul ca un grup de tzatze ( a se citi mahalagioace) vin sa critice un om pentru ca a indraznit sa aiba un copil.
Care e problema pana la urma? Ca a incercat pe o cale pe care nu multe din noi ne-o putem permite ....
si de aici apare gelozia, invidia si toate cele alte talente din cutia Pandorei.
Fiecare incearca cum poate si il tine punga.Vai ce sa zicem de faza ca ce traumatizat va fi copilul cand va afla cum s-a nascut.
Io sa fiu acel copil , m-as duce la femeia aia care m-a purtat in pantece 9 luni si mi-a dat viata si i-as pupa mainile si picioarele ptr ca datorita ei am venit pe lume.
Sa nu uitam ca ptr mama surogat e o mare resposabilitate o asemenea datorie , pentru ca in cazul in care se intampla ceva bebelusului pe timpul sarcinii ea va fi cea mai traumatizata.Va avea constiinta incarcata ca datorita ei acel copil nu s-a nascut.Pe ea a luat-o cineva in calcul? Nu ...ca ea e doar cea care inhatza 23.000 euroi si gata si-a terminat jobul.
Io nu ma prea inervez ...da si cand ma apuca ..ferea
amy2007 spune:
Buna dimineata, suricatelor. O cafea fierbinet pt cele mai dulcele fete
http://i10.photobucket.com/albums/a111/Mely_Mee/coffeeart5.jpg
Sa aveti o zi insorita !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Amy, multumim de cafeluta. Fffff gustoasa!
Apropo de ploaie, iti pot scrie adresa sa-mi trimiti o galeata de ploaie? 
Ancuta, Sorinake, voi sunteti speranta! Hai cu teste pozitive!!!
Sorinake, inca nu i-am facut farsa, ca nici eu nu mi-am luat temperatura si batea la ochi. Dar cu proxima ocazie .... ![]()
Revista presei- ce stiu eu "pe surse":
Soricica este in vacanta la greci. A plecat asa de pe-o zi pe alta, pentru vreo 10 zile dar va reveni bronzata si poate cu bb.
Galli, alearga pt actele sotului si m-a sunat pe mine (din greseala) sa afle ce-i mai face tatal. ![]()
Mona este in weekend de astazi, se duce sa-si viziteze socrii.![]()
Mayan e la dansuri moderne in Germania. 
guzelnico spune:
Fetelor, Galli a intrat pe sest si a deschis capitol nou. Dar a uitat sa ne anunte si pe noi aici. Asta inseamna ca, dupa ce completam pana la pag. 20, ne mutam iar in casuta noua. 
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Floricel- albastrel, ce-ai vazut si ti-a placut in Istanbul? ![]() |
Guze, mi-a placut totul, absolut totul. Bine, un punct in minus pt teapa pe care am luat-o cu hotelul, dar am trecut cu vederea.
Am stat la un hotel in buricul targului, intre Topkapi si Aya Sofia, pe langa Cisterna de apa, vedere super spre Bosfor, dar hotelul extrem de infect. In fine, a trecut.
Am vizitat tot ce am putut, am facut croaziera aia de o zi pe Bosfor, am fumat narghilea pe pernele alea mari si colorate, ne-am catarat peste tot, prin bazar, prin ala de mirodenii, doar Dolmabahce l-am ratat, am ajuns acolo luni si era inchis.
Cel mai tare si mai tare a fost sotul meu care, la momentul cand cautam hotelul, tinandu-se doar dupa GPS, a reusit sa intre cu masina in bazar, pe stradutele alea mici si inguste, horror, oameni care puneau mana pe masina 'lasa-ma pe mine sa trec', cu diverse carucioare incarcate pana la refuz si peste, ....noroc ca este extrem, extrem de calm, eu paraseam masina acolo si sunam la politie sa vina sa ma scoata.
Si mi-au mai placut scoicile umplute vandute in port. Super. Si toata mancarea la colt de strada. Poate am eu o inclinatie spre a-i placea pe turci, arabi si toata cultura islamica....dar chiar mi-a placut. Si curatenia. Multa curatenie (mai putin in hotel). Am intrat apoi pe booking.com si am facut un review la hotelul cu pricina...sa ma tina minte.
Ne-am luat un covor de langa Topkapi
Lyly_mar, multumesc pt detaliile legate de vacanta voastra. Acum cu
in burtica la mine, planurile se modifica nitel. Poate la anu' sau peste 2 ani sa ajungem in Israel.Momentan, eu zic merci ca nu vomit si nu am alte simptome. Puiul sa fie sanatos!