Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maru, da, evident! Super-stupid, a deschis portiera fara sa se asigure si i-a luat-o un "jeep" in plin. Abia se urcase in masina si si-a dat seama ca a uitat ceva in portbagaj;chestiune de secunde, n-a mai aruncat ochii in oglinda...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

WWW,MAI TRIMIS LA CULACARICA...da' ce am facut?

lali,bine ca voi sunteti bine,in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile....

ayla,"denaturalizata "mai esti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

De ce, principe?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

umblii numai cu xxx
starnesti senzatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

lali,bine ca voi sunteti bine,in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile....

Principe culmea e ca decapotabila era deja
Tu, ce faci bucataresti, bucataresti?

Ati cam obosit-o pe Mexxa, in a treia zi nu a mai aparut la petrecere, i-a dat de lucru Ayla cu torturile si bucatarii

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

MsLara aici sunt...degustam tortu.. si va citeam din umbra

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

da' dar ati remodelat-o,acu e mai in trend cu anotimpul..ai aer conditionat ca Maru.

nuu,nu bucataresc ,am terminat portia pe azi,fac ordine la jucarii.
apropos...oare cand oi scapa de caprarit jucariiżżżżż??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

lali, pai e ok fara usi. Urmeaza sa-i mai scoateti si rotile, si s-o transformati in masinuta lui Fred sau a lui Barney. In plus e ecologica.

Mergi la inceput

Citat:
in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile....

Mi-e rusine sa scriu public de ce rad, dar daca vrei iti spun pe PM.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:

umblii numai cu xxx
starnesti senzatii

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

Pe cine te-am stranit, pe "ea" sau pe "el".

Mergi la inceput