Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!
Raspunsuri - Pagina 8
MsLara spune:
Maru, da, evident! Super-stupid, a deschis portiera fara sa se asigure si i-a luat-o un "jeep" in plin. Abia se urcase in masina si si-a dat seama ca a uitat ceva in portbagaj;chestiune de secunde, n-a mai aruncat ochii in oglinda...
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
principe spune:
WWW,MAI TRIMIS LA CULACARICA...da' ce am facut
?
lali,bine ca voi sunteti bine,in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile....
ayla,"denaturalizata "mai esti...
Ayla21 spune:
De ce, principe?![]()
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
MsLara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe lali,bine ca voi sunteti bine,in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile.... ![]() |
Principe culmea e ca decapotabila era deja
Tu, ce faci bucataresti, bucataresti?
Ati cam obosit-o pe Mexxa, in a treia zi nu a mai aparut la petrecere, i-a dat de lucru Ayla cu torturile si bucatarii
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
mexxa spune:
MsLara aici sunt...degustam tortu..
si va citeam din umbra
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!!
Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
da' dar ati remodelat-o,acu e mai in trend cu anotimpul..ai aer conditionat ca Maru.
nuu,nu bucataresc ,am terminat portia pe azi,fac ordine la jucarii.
apropos...oare cand oi scapa de caprarit jucarii
żżżżż??????
A_Iulia spune:
lali, pai e ok fara usi. Urmeaza sa-i mai scoateti si rotile, si s-o transformati in masinuta lui Fred sau a lui Barney. In plus e ecologica.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui principe in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile.... |

Mi-e rusine sa scriu public de ce rad, dar daca vrei iti spun pe PM.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui principe umblii numai cu xxx ![]() starnesti senzatii ![]() ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Pe cine te-am stranit, pe "ea" sau pe "el".