Cafea cu aroma de femei si bebelusi103-LMA Mexxa!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

pai bine ca am tacut, ca stiam eu ce stiam (gasisem ratacita chitanta de la magazinul rosu)...

sa va zis ca si Victor a primit de la secret Santa o pereche de aia de chiloti motorizata (cu soarecele in varf?) Sa lesine, a iesit afara la aer sa-si revina

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

chiloti motorizati???Am ramas in urma,in mezozoic...Vezi sa nu-l curenteze la...soricel.

W

bay dar zau ca am ras de m-am scapat pe mine ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui principe
in vara asta se poarta masini de teren,fara usi ,decapotabile....

Mi-e rusine sa scriu public de ce rad, dar daca vrei iti spun pe PM.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

pai in cazul asta vreau si eu PM de la tine

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

da da...doamne fereste,...
nu mai zic ca maine tre sa fiu fres ca il baga la sala pe pitic

Andreea, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

ooof scumpa tinem pumnii stransi

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

va tzacanitelor si usoare ... aveti grija ce visati

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Eu ma pregatesc de plecare.
Va pup si este calda

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mexxa tinem pumnii.
ayla dai pm si la intarziate?

eu am stat ieri toata ziua cu matei la spital. febra 40.2 ... nu-i scadea cu nimic ... nici cu impachetari. facem toate analizele .... si sange si exsudate sa vedem cum ies.

maristef pe unde umbli?
lara ... macar esti impacata bine?

va pup ... stau cu ochii pe voi ... sunt in concediu!

Mergi la inceput

mexxa tinem pumnii stransi sa termine dr repede si cu bine ce au de lucru
vai ioana zau asa , auzi , dar ceva fenobarbital ii dai la febre dinastea? sper sa treaca cat mai repede

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

drag si insanatosire grabnica tuturor;
pentru Sebi sa treaca totul cu bine

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
.... , dar ceva fenobarbital ii dai la febre dinastea? sper sa treaca cat mai repede

Dar se mai fabrica fenobarbitalul caci eu am intrebat de el la farmacii in Ct si mi s-a spus ca nu se mai fabrica-vroiam sa am in casa pt orice eventualitate.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena

goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

nu stiu daca se mai fabrica , dar eu inca gasisem in ianuarie. Chiar daca nu s-ar mai fabrica eu cred ca este un inlocuitor ceva ...
mai este in farmacie Sedativ PC - este ceva din plante , dar nu stiu cat este de eficient in comparatie cu fenobarbitalul ...
intrebati si voi la dr de familie si sa imi spuneti si mie

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi

Mergi la inceput