Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Daa si eu ma impart intre subiectul cu endometrioza si asta, se pare ca din nefericire ma incadrez la amandoua

Urmeaza si eu sa fac tratament cu Clomifen de luna viitoare, daca imi vine CM, acum am facut un Pregnyl si deocamdata astept. Oricum nu sunt perfect functionala pentru ca am avut cu chiu cu vai un folicul de 17mm abia in ziua 20...

Cum e cu Clomifenul asta? Ingrasa? Da ceva stari aiurea? Am citit pe prospect ca nu e indicat sa conduci masina cat esti sub tratament..asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Tierry eu am facut 2 stimulari cu clostilbegyt si n-am avut nici o stare ciudata sau ceva. La mine dupa stimulare parca am inceput sa ma balonez si am avut mici dureri de ovare. Din pacate stimularea nu s-a soldat cu nici macar o ovulatie ci doar cu 2 chisturi adik hiperstimulare. Poate ca tu esti mai norocoasa si reusesti din prima Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Daa si eu ma impart intre subiectul cu endometrioza si asta, se pare ca din nefericire ma incadrez la amandoua

Urmeaza si eu sa fac tratament cu Clomifen de luna viitoare, daca imi vine CM, acum am facut un Pregnyl si deocamdata astept. Oricum nu sunt perfect functionala pentru ca am avut cu chiu cu vai un folicul de 17mm abia in ziua 20...

Cum e cu Clomifenul asta? Ingrasa? Da ceva stari aiurea? Am citit pe prospect ca nu e indicat sa conduci masina cat esti sub tratament..asa e?

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Uf, anamira, imi pare rau...da' poate ca odata si odata o sa fim si noi mamici Dar cu chisturile astea hiperstimulate cum e? Sper ca se retrag daca nu mai iei tratament..nu de alta, dar eu am fost operata anul trecut de un chist de 5 cm endometriozic si sincer nu mai am nevoie de altele...si asa ca ovarul cu problema e mai mic acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Imi pare rau de operatia prin care ai trecut. Si eu am o prietena foarte buna care prin clasa a 11 a avut un chist de aproape 1 kg, ea fiind mai plinuta nedandu-si seama ce se intampla. S-a speriat dr cand a vazut-o si a bagat-o direct in operatie. In urma acelei operatii a ramas fara un ovar si ia antibebe fara intrerupere. Dr ia zis sa le intrerupa numai cand doreste un bebe.

La mine primul chist rezultat in urma hiperstimularii a trecut numai dupa ce am luat anticonceptionale 1 luna de zile. Dr zice ca asa cum apar asa tb sa si dispara (li se spun chisturi functionale daca nu ma insel).
Sa dea Domnul sa ne tinem cat mai repede minunile in brate

Citat:

Uf, anamira, imi pare rau...da' poate ca odata si odata o sa fim si noi mamici Dar cu chisturile astea hiperstimulate cum e? Sper ca se retrag daca nu mai iei tratament..nu de alta, dar eu am fost operata anul trecut de un chist de 5 cm endometriozic si sincer nu mai am nevoie de altele...si asa ca ovarul cu problema e mai mic acum

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cumva la cate zile de la Pregnyl pot sa-mi fac test de sarcina? 10 sau trebuie 14 zile neaparat? N-am prea mari sperante..insa..totusi sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:

Fetelor, stiti cumva la cate zile de la Pregnyl pot sa-mi fac test de sarcina? 10 sau trebuie 14 zile neaparat? N-am prea mari sperante..insa..totusi sunt curioasa

Eu am facut in z 10 ,facusem pregnyl de 5000 ui.......si a iesit negativ.......si asa a si ramas din cate stiam eu se elimina din organism cam 1000 ui pe zi....acum socotesti si tu
Succes !!!

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RozaBlue spune:

mda

Mergi la inceput

Aha, pai sincer eu habar n-am de cate UI mi-au facut, ca mi-a facut o asistenta in spital fara multe detalii... O sa incerc sa fac maine sa vad ce iese...

Oricum am inteles ca endometrul nu prea mai era ok in momentul in care mi l-a facut asa ca..slabe sanse de sarcina, dar macar sa stiu una si buna pe luna asta

Multumesc fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Tierry.....nu iti pierde speranta ......sunt fete care au ramas si aveau endometrul foarte mic....asa ca.....

eu am facut testul mai mult de curiozitate sa vad dak asa este cu pregnylul.....si sa vad si eu II

Sa ne spui ce iese !

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am facut ecografie normala, nu la ginecolog si mi-a spus ca pe langa chistulete pe ovar, mi-a aparut si un chist/fibrom pe uter.
ati mai patit asa ceva dupa closty?
merg maine la ginecolog, pana atunci

Mergi la inceput