Vopsele de par- pentru roscate!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roses spune:

Anita, nu te lua niciodata dupa cutie ci dupa mostra.Pe cutie la Rosu cireasa arata altfel, dar mie mi-a iesit exact ca pe mostra.Deci la mostra sa te uiti cu atentie cand alegi o nuanta, nu la cutie.Cateodata, destul de des, nici chiar culoarea de pe mostra nu e intocmai cu ce iti va iesi tie pe par, dar la unele se potriveste.
Eu sunt curioasa sa vad cum ti-a iesit Cum se numeste nuanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

rosu foc 9.1

Mergi la inceput

dupa nume imi pare un rosu foarte intens! eu cred ca a iesit foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roses, mie mi-a iesit culoarea ca pe mostra. Dar eu am parul blond inchis si il vopsisem cu ceva rosu inainte, insa se dusese culoarea destul de mult (ca e importanta si culoarea pe care o are parul inainte de aplicarea unei vopsele noi).

Daniela

Mergi la inceput

Daniela, tu cu ce te-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roses, cand am zis ca mi-a iesit ca mostra, ma refeream la nuanta Blond Aramiu Inchis de la Loncolor. Ca altfel, in timp, am fost vopsita cam cu toate nuantele de la rosu inchis spre negru pana la blond (acum am revenit la culoarea mea, un blond inchis).

Nuanta pe care o vrea prietena ta este insa destul de dificila si poate da usor in morcoviu, daca o pui peste o vopsea rosie. La mine a iesit bine din cate imi aduc aminte acum (ca m-am vopsit cu nuanta aia acum vreo 4 ani), doar ca eu l-as fi vrut mai inchis.

De la Loncolor stiu ca foloseam si masca de par, excelenta ca raport calitate-pret. Bine ca mi-am adus aminte, sa o caut, ca nu mi-am mai luat aproape un an, uitasem de ea. Parul arata lucios si sanatos, nu era incarcat, ce mai, mie mi-a placut foarte tare.

Daniela

Mergi la inceput

aha, am inteles Da este foarte dificila nuanta dar ei ii place foarte mult. luna viitoare vrea sa se duca la un salon sa-si nimereasca din nou nuanta, apoi sa vada.. ca nu prea se mai scalda nimeni in bani in perioada asta ca sa-si permita un vopsit lunar la salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

dar nu e sanatos vopsitul lunar

Mergi la inceput

dar cum sa stai cu radacinile crescute ? :(

Mergi la inceput

Sunt vopsita, precum stiti, rosu cireasa de la Wellaton. Eu am fost saten mediu aramiu vopsita si aceasta este prima vopsire cu rosu cireasa de la wella. Problema este ca nu mai e la fel ca la inceput nuanta. M-am vopsit acum 2 saptamani. A trebuit sa iau un nuantator de la Palette(nuanta rosu granat) si m-am facut cu el pt improspatarea culorii, am nimerit nuanta foarte buna. Dar oare asa trebuie sa fac asta lunar? Sa ma fac cu nuantator de 2 ori pe luna pana la urmatoarea vopsire? De ce nu-mi tine nuanta la fel de frumoasa ca la inceput? Stiu ca rosul este o nuanta care necesita o ingrijire speciala.

Conteaza ca baza peste care am aplicat rosul este acel saten mediu aramiu? In timp, dupa cateva straturi de rosu nu se va mai decolora asa, oare?

Ce ma sfatuiti sa fac pt a-mi ramane culoarea la fel de intensa? Folosesc sampon + masca de par pt par vopsit. dar tot mi s-a decolorat. Nu mai e ca la inceput, de aceea m-am si facut cu nuantatorul acesta, sa revitalizez culoarea. Dar problema este ca iese fff repede la spalat nuantatorul. Ce sa fac pt a avea aceeasi culoare intensa pana la urmatoarea vopsire?

Mergi la inceput