Vopsele de par- pentru roscate!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roses spune:

imi iau maine si dau din nou, doamne sunt disperata

Mergi la inceput

am decis sa tund cat era degradat pentru ca arata urat. M-am vopsit din nou, iar parul arata mult mai sanatos,e lucios si moale
Sora mea m-a tuns si m-a vopsit. Am folosit Wellaton Rosu cireasa.
Pun aici o poza pentru cele care poate vor dori sa stie pe viitor cum iese nuanta. Eu sunt foarte incantata

http://i654.photobucket.com/albums/uu262/sharon_guns_n_roses/2-2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

iti sta foarte bine!
Este un ton mai inchis decat il stiu eu, dar poate si lumina din poza e de vina pentru asta.
Felicitari!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

roses e frumoasa culoarea dar mai fa una afara la lumina naturala sa vedem mai bine culoarea,cit mai costa vopseaua de la wella? trebuie sa ma fac si eu ca mi s-a facut parul fffff urit!

Mergi la inceput

multumesc mult da, la lumina zile se vede mai luminoasa putin dar problema nu este numai ca poza este facuta in casa, ci aparatul foto.. nu arata culorile exact cum sunt in realitate. Insa nu e nici diferenta mare. Este doar ceva mai luminoasa in realitate parca. Exact nuanta pe care o vroiam

depinde de unde o iei, variaza intre 14 lei si 20 lei.La carreffour e 18 parca

uitati si din spate
http://i654.photobucket.com/albums/uu262/sharon_guns_n_roses/P1360554.jpg

Acum am o alta problema...

Adica nu eu personal ci o prietena. Astazi m-a rugat sa merg la ea sa o vopsesc. Ea vrea o nuanta calda copper-orange. S-a decolorat prin aprilie anul acesta si ii iesise nuanta aproximativ cum o vroia. Era ceva mai rosu si mai inchis decat vroia ea dar era ok.Se gandea ca o va deschide incet incet cu timpul, vopsindu-l intr-o nuanta mai deschisa. De atunci se chinuie sa-si gaseasca nuanta pe care o vrea, si de 2-3 luni o vopseam cu wella Safira. Era o nuanta frumoasa de copper care avea si putin orange in el. Problema este ca nu ii rezista, si ei i se parea ca dupa 3 saptamani nuanta devnea un fel de blond cu tente orange. Am mers cu ea sa cautam ieri o alta nuanta. Ne-am oprit la wella(colectia wellaton), pentru ca dupa mine este cea mai buna marca de vospea de par. Pe catalog ne-am uitat la nuantele de roscat.. ea a zis ca vrea ceva mai aprins, care sa nu mai para blond dupa cateva saptamani.Eu sunt deci facuta cu wellaton rosu cireasa si mi-a iesit exact ca pe mostra din catalog asa ca i-am recomandat gama de rosu de la wellaton. Am ales, uitandu-ne pe catalog, rosu vulcanic din colectia speciala de rosu.. pe catalog parea un rosu deschis care batea foarte mult mai degraba in acel orange pe care ea il cauta. Bun, a cumparat rosu vulcanic. Azi am facut-o, i-a iesit foarte frumos si uniform dar.. este un rosu de nu te poti uita la el la soare ca te ustura ochii! Nu e nici pe departe ca mostra. E cam disperata nu stie ce sa faca. Nu incape discutie sa ramana asa, m-a rugat sa o ajut maine sa reparam situatia. Eu i-am recomandat L'oreal, cu putere de deschidere, un saten auriu. Cu gandul ca acel saten deschis auriu ii va atenua binisor acel pigment strident de rosu. Roscat va ramane, insa eu ma gandesc ca fiind un saten auriu cu ultralightening ii va scoate ceva din acel pigment de rosu, il va neutraliza. I-am mai spus de asemenea sa isi faca o decapare foarte usoara. Pentru a scoate stratul de rosu aplicat.

Se poate pune putin decapant in vopseaua de par pe care o va lua pt atenuarea rosului? E ceva in neregula daca se pune putin decapant in vopseaua pe care o aplici pe par? Maine trebuie sa ma duc la ea sa rezolvam cumva situatia si as avea nevoie de niste idei Ce se poate face?

Mergi la inceput

roses nu stiu sa-ti raspund referitor la prietena ta ,dar culoarea ta e nemaipomenita ,mi-am luat si eu gerocosen pe cutie e frumoasa culoarea dar nu stiu cum o iesi ,n-am gasit cireasa

Mergi la inceput

am facut-o azi pe prietena mea, am folosit l'oreal ultralightening si i l-a deschis bine, aproape uniform.Radacinile au ramas mai rosiatice pentru ca am dat pe radacini dupa vreo 10 minute, ca m-am gandit ca sa nu le deschida prea rau, dar cred ca mai bine dadeam de sus pana jos odata. Ma rog, a iesit acceptabil, a scapat de rosul ala ca focul.

Multumesc, si eu ador nuanta care mi-a iesit, e exact cum vroiam Ciudat ca nu ai gasit Rosu cireasa, pentru ca se gaseste, poate nu ai avut noroc sa o gasesti unde ai cautat. Pune o poza sa te vedem dupa ce te faci, sunt curioasa cum iti va iesi si tie. Ce nuanta de la gerocossen ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu am fost rosie cativa ani. Prima oara m-am facut cu o nuanta de la Wella pe care ulterior au scos-o. Era nici prea-prea, nici foarte-foarte , nu batea in rosu aprins, nici in cireasa, nici in visiniu nu stiu cum sa o descriu. Oricum, au scos-o, si n-am gasit ceva similar la nici o alta marca. Pentru mine era nuanta perfecta.

Roses, culoarea cautata de prietena ta ar putea fi Blond Aramiu Inchis de la www.papillon.ro/nuante.asp?ID=5&ID_detaliu=3#" target="_blank">Loncolor. Eu am fost vopsita cu ea si a iesit exact ca mostra respectiva, desi eu cautam ceva mai inchis.

Daniela

Mergi la inceput

da, exact asa vrea ea nuanta! cum arata pe cutia Loncolor la care ai pus linkul- blond aramiu inchis. Iese exact asa?

Mergi la inceput

roses a iesit frumusica culoarea dar nu ca pe cutie ,orice vopsea imi iau nu sunt 100% multumita nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput