Vreau sa plec! Unde?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Ori eu nu ma fac bine inteleasa, ori nu stiu ce sa mai inteleg.
Am zis ca atunci cand nu e tatal acasa, copilul sta cu mine. Cand e acasa sta in cealalata camera, cu usa deschisa ca sa auzim daca plange sau are ceva, ma uit periodic la el, si nu ii las nici un obiect cu care sa se inece, sufoce sau mai stiu eu ce. Ne rezervam si timp pentru joaca, si eu si tatal, iar dupa-amiaza vine bunicul (e camera lui) si il lasa pe jos sau in premergator si sta cu el. Deci e vorba practic de cateva ore dimineata la cateva zile (tatal lucreaza in ture).
Da, sotul meu cand e acasa vrea cateva ore petrecute cu mine fara copil. Dar primul lucru pe care il face cand vine acasa e sa se duca sa se joace cu el, sa il ia in brate etc. La orfelinat unde vreti voi sa-l trimiteti (si implicit pe mine in balamuc) credeti ca ii va fi mai bine?
Violeta69, ma bucur ca stii ca oamenii internati sunt cu mintile ratacite, si se lasa liberi doar pentru ca nu sunt periculosi. Asta e forumul unde se apara drepturile cainilor vagabonzi, rromilor, homosexualilor, persoanelor handicapate etc? Si unde o persoana care recunoaste ca a avut o internare de 3 saptamani e ajutata sa inteleaga cat de grav bolnava psihic e de catre niste persoane care nu au schimbat vreodata 3 cuvinte cu ea?

intr-adevar nu te-ai facut tare bine inteleasa! bine ca ne-ai lamurit.
Hai, lasa supararea pe alte doamne si spune ce mai faci? cum te gandesti sa iesi din situatie? Sa fie constructiva discutia:)
Ce face copilul?

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Ori eu nu ma fac bine inteleasa, ori nu stiu ce sa mai inteleg.
Am zis ca atunci cand nu e tatal acasa, copilul sta cu mine. Cand e acasa sta in cealalata camera, cu usa deschisa ca sa auzim daca plange sau are ceva, ma uit periodic la el, si nu ii las nici un obiect cu care sa se inece, sufoce sau mai stiu eu ce. Ne rezervam si timp pentru joaca, si eu si tatal, iar dupa-amiaza vine bunicul (e camera lui) si il lasa pe jos sau in premergator si sta cu el. Deci e vorba practic de cateva ore dimineata la cateva zile (tatal lucreaza in ture).
Da, sotul meu cand e acasa vrea cateva ore petrecute cu mine fara copil. Dar primul lucru pe care il face cand vine acasa e sa se duca sa se joace cu el, sa il ia in brate etc. La orfelinat unde vreti voi sa-l trimiteti (si implicit pe mine in balamuc) credeti ca ii va fi mai bine?
Violeta69, ma bucur ca stii ca oamenii internati sunt cu mintile ratacite, si se lasa liberi doar pentru ca nu sunt periculosi. Asta e forumul unde se apara drepturile cainilor vagabonzi, rromilor, homosexualilor, persoanelor handicapate etc? Si unde o persoana care recunoaste ca a avut o internare de 3 saptamani e ajutata sa inteleaga cat de grav bolnava psihic e de catre niste persoane care nu au schimbat vreodata 3 cuvinte cu ea?

cea care a zis am fost eu, nu violeta69. si n-a zis nimeni ca nu te sustine, ci doar ca pana sa te sustina pe tine, toata lumea ar vrea mai intai sa smulga copilul de-acolo. dupa ce te-oi face bine, e tot al tau.

si uite-asa, cu fiecare "lamurire" suplimentara, ajung sa ma intreb, oare de ce mai vrei sa pleci? ca vad ca tatal se ocupa de copil, de fapt sta cu tine, nu pe jocuri, usa nu mai e inchisa la camera copilul, ci larg deschisa sa auziti tot ce se intampla, vine si bunicul la copil...aproape situatia perfecta...

tind sa cred ca in seara in care ai vrut sa pleci era chiar seara cand o fi preferat sotul sa stea la un meci? sau o fi descoperit vreun joc nou? si acum si-a revenit in simtiri, si gata problema, e back to u.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buey,mi-e rau...lasi copilul de 9 luni cateva ore singur in camera si intri la el din 30 in 30 de minute? ca vrea taxu sa petreaca timp numai cu tine? gizas, mare e gradina lui D-zeu...
fata mea, trezeste-te, nu e bine ce faci, nu e bine deloc

auzi, dar de ce nu-l lasi pe sot intr-o camera si de ce nu intri la el din 30 in 30 de minute sa il alaptezi sau whatever? nu rezista atata timp singur?

bleax

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

auzi, dar de ce nu-l lasi pe sot intr-o camera si de ce nu intri la el din 30 in 30 de minute sa il alaptezi sau whatever? nu rezista atata timp singur?

Asta a fost chiar buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Asta e forumul unde se apara drepturile cainilor vagabonzi, rromilor, homosexualilor, persoanelor handicapate etc? Si unde o persoana care recunoaste ca a avut o internare de 3 saptamani e ajutata sa inteleaga cat de grav bolnava psihic e de catre niste persoane care nu au schimbat vreodata 3 cuvinte cu ea?

Nu Dora. Pe forumul asta se apara intai si intai drepturile copiilor. Restul vin dupa.

PS. Nu e minunat ca tie ti-e mai frica de PC (care paradoxal ar fi poate singura in masura sa va salveze din situatia de fata) decat de ce ar putea pati copilul tinut in acel mediu?

Daca te ajuta sa dormi mai linistita, poti sa-ti dai la nesfarsit asigurari ca piticul e bine, usa e deschisa, tatal atent si alte blablauri. Asa, vei evita cu succes neplacutele cosmaruri. Ale tale, binenteles, ca ale piticului nu se vor evapora atata vreme cat realitatea e aceeasi.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Clori
Da, poate ca este adevarat ca isi abuzeaza, la randul ei, copilul. Dar nu cred ca-si da seama de asta. Si probabil nici nu intelege multe din lucrurile despre care ii spunem noi aici.

Asa este. Si cu ce il ajuta asta pe copil ACUM?
Copilul are nevoie de ingrijire continuu, nu isi permite sa astepte PANA CAND? - DACA? - Dora se va vindeca.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Si tu crezi ca il ajuti pe copil daca il trimiti intr-un orfelinat???? Daca s-ar intampla acest lucru ai dormi noptile linistita, nu-i asa? Doar ti-ai facut "datoria", nu-i asa? Ai cea mai mica idee cum este intr-o casa de copii? De unde stii tu ce fel de mama este Dora? De ce acuzi?????
Ce usor e sa privesti lucrurile atunci cand ai o viata normala, nu ai suferit abuzuri, nu stii cum e sa fii in pielea unui chinuit care nu are nici un ajutor, de nicaieri, ba, din contra, mai e si pus la zid!

Tu citesti ce scriu sau numai pe alocuri? PC vine si face o ancheta. Noi doar presupunem un abuz asupra copilului. PC ar putea stabili daca acest abuz exista sau nu. PC are doar ca ultima solutie luarea copilului din familie. Intotdeauna incearca sa-l lase in familie, dar ii urmaresc, ii consiliaza, ii verifica. Ceea ce ar fi spre binele copilului.
Oricum, necunoscand-o pe Dora, nu pot suna la PC. Am zis doar ca as suna daca as avea mai multe informatii.
De unde pana unde presupui tu ca eu nu am suferit abuzuri? Sau ca am avut vreun ajutor atunci cand s-au intamplat? Cred ca aproape toti care scriem la astfel de subiecte am fost la un moment dat victime... de aici si nevoia de implicare...
Am zis deja: sa fim rationale!

Citesc foarte bine ce scrie fiecare si am scris exact cum trebuia ce am scris! Sunt curioasa cum te-ai simti tu daca ai trece printr-o perioada mai grea, ar fi si cateva conflicte la tine in familie si un vecin care nu are ce face iti trimite pe cap PC!!! Si pe langa problemele care le ai, mai ai pe cap si anchete sociale si alte minuni! Acum ai inteles? Lasati femeia in pace si ajutati-o cu sfaturi, nu dati cu pietre si nu o mai judecati voi ca nu aveti nici un drept sa faceti asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Clori
Da, poate ca este adevarat ca isi abuzeaza, la randul ei, copilul. Dar nu cred ca-si da seama de asta. Si probabil nici nu intelege multe din lucrurile despre care ii spunem noi aici.

Asa este. Si cu ce il ajuta asta pe copil ACUM?
Copilul are nevoie de ingrijire continuu, nu isi permite sa astepte PANA CAND? - DACA? - Dora se va vindeca.

Si tu crezi ca il ajuti pe copil daca il trimiti intr-un orfelinat???? Daca s-ar intampla acest lucru ai dormi noptile linistita, nu-i asa? Doar ti-ai facut "datoria", nu-i asa? Ai cea mai mica idee cum este intr-o casa de copii? De unde stii tu ce fel de mama este Dora? De ce acuzi?????
Ce usor e sa privesti lucrurile atunci cand ai o viata normala, nu ai suferit abuzuri, nu stii cum e sa fii in pielea unui chinuit care nu are nici un ajutor, de nicaieri, ba, din contra, mai e si pus la zid!

Nici eu nu o cunosc pe Dora, si nu vreau sa judec pe nimeni, DAR!!! Ea spune ca doarme toata noaptea cu barbatu-n brate in timp ce toata ziua copilasul ala mic si nevinovat e consemnat in patutul lui, in camera lui, probabil, de cele mai multe ori singur!
Si mai apoi, eu inteleg sa duci copilul la cresa saptamanala daca nu ai de ales, dar nu ptr. ca tat-su nu-l suporta! Hai, mai, ce naiba, oare chiar tre' sa fi geniu sa-ti dai seama ce fel de mama e si cine e pe primul loc dintre sot si copil??? Cand era gravi in 7 LUNI a luat pastile ca a lasat-o sotul si ea singura spune ca nu i-a pasat de copil!
Concluziile sa le traga fiecare.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, intra putin la subiectul cu abuzul si vezi cum se comporta un abuzat. E comtradictoriu in afirmatii, e confuz! Fata asta chiar are nevoie de ajutor. A mai postat cineva (Anca, daca-mi aduc aminte?) si spunea ca a trait si ea nu stiu cati ani un abuz similar cu al Dianei si a apelat la psiholog. Si mai spunea ca daca acel psiholog i-ar fi spus ce au spus unele pe aici, ar fi facut cale intoarsa si probabil ca si acum ar fi fost abuzata in continuare de catre acel individ. Noi nu trebuie s-o condamnam pe Dora, nici s-o acuzam, ci sa o ajutam, atat cat putem. Numai cine a trecut printr-o situatie similara poate intelege prin ce trece aceasta femeie. Si de Diana s-a tot luat lumea, i s-au spus rautati multe si i s-a spus ca nu e reala. Ei bine, uite ca totul, din pacate, a fost real. Si Dora are probleme. Haideti s-o ajutam cele care vrem, iar cele care nu sa nu mai acuze si sa nu mai dea cu pietre.

Mergi la inceput

Dora, , copilasul tau are nevoie de supraveghere permanenta la varsta lui, nu-l mai lasa singur, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

nu am intalnit niciodata o astfel de <<mamica>>!
cum poti sa ti lasi copilul singur cat timp tu te giugiulesti cu tati?cum poti sa tii un copil de 9 luni singur in camera chiar si cu usa scoasa di balamale?cum poti sa spui k ti pasa dak copilul tau ajunge la orfelinat cand tu iti bati joc de el?
nu am postat niciodata nimic care sa jignesca pe cineva dar tu depasesti orice limita!iar pentru cele care pot sa compatimeasca inca o femeie care si lasa copilul abandonat intr o camera sau mai rau il duce la cresa saptamanal chiar dak ea este in concediu materna sa umble putin in sufletul lor si sa si dea seama ca dependenta ei fata de sot sau pur si simplu nevoia asta bolnava de atentie nu face altceva decat sa i distruga copilaria unui sufletel nevinovat!
si eu am probleme cu sotul meu si eu <<manifest>>uneori dependenta bolnaviciasa dar copilul meu e mai presus decat nevoile mele de atentie,afectiune etc dak ai nevoie de afectiune dak vrei sa fii in centrul atentiei fa di copilul tau centrul universului,traieste pt el da l incolo pe barbatul care ba te vrea ba nu te vrea ba te da cu capul de pereti ba te tine dragastos in brate!
nu demonstrezi nimic dak schimbi copilul si l duci la doctor de 11 ori pe luna un copil are nevoie de mama lui ca de aer pt k ea este singura care i poate arata lumea care i poate face copilaria frumoasa nu i trebuie o mama care considera k tati are prioritate in fata copilului care oricum sta inpremergator si se invarte in dormitor singur in timp ce mami si tati isi savureaza momentele de intimitate!
tot ce s a spus pana acum ar trebui sa te trezeasca la realitate si cu riscul de a fi apostrofata de fetele care cosidera ca sunt prea dura iti dau un sfat:revino cu picioarele pe pamant!da l pe preaiubitul tau sot jos de pe piedestalul pe care tu singura l ai pus si pune l in locul ramas gol pe bebitul tau care are de 1000 de ori mai multa nevoie de afectiune dacat sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

am scris repede pt ca nu am avut timp si am uitat sa fac pauza!am uitat de virgula,punct,liniuta etc sorry!

Mergi la inceput