tauroaice(34)
Raspunsuri - Pagina 20
mhldvrc spune:
Cinezee, sunt alaturi de tine
, pacat
, mare pacat
Ajutati-l pe Dan !
si
.... Mihaela
de
Tatiana si
Mihaiwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Cinezee spune:
VA multumesc ptr cuvintele de imbarbatareee 

de acum incolo cu curaj si putere numai inainte
calare

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Jenn, multumesc, Maria e binisor, tot cu mucisori, dar atat momentan.
Cinezee, sunt sigura ca vor aparea foarte curand alte 2 liniute!

Eu am bolit ieri toata ziua, am avut niste dureri groaznice de stomac, asociate cu dureri musculare in tot corpul. Am stat aproape numai in pat. Mariuca a fost tare cuminte, a inteles ca mi-e rau si nu m-a solicitat prea mult, desi dupa-amiaza am fost doar eu cu ea. M-a rugat sa ne jucam putin la computer si cand nu am mai putut si m-am dus sa ma intind in pat, a venit langa mine si a stat cu mine.
si ce credeti ca mi-a spus? "Stai acolo mami, ca nasti!" De unde pana unde i-o fi venit ideea asta nu stiu, dar a fost tare amuzanta.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
silar spune:
Lexidulcica rau Mariuta ta. Multa sanatate si ai grija pe la virusi. Pe mine m-a intrabat Mihaita duminica "cand mai faci un BB" mamy?
cinezee sunt alaturi de tine, eu sunt de parere ca Dumnezeu stie ce face. Sunr sigura ca atunci cand te astepti mai putin o sa ai iar 2 liniute.
In rest noi suntem bine , slava domnului pana acum nu s-a imbolnavit nimeni. Noi ii dam in fiecare dimineata cu miere de albine +tinctura de propolis inainte de plecare la gradi.Eu incerc sa ma angajez undeva sa fac ceva pe langa cursul intensiv de germana pe care o sa-l incep la sfarsitul lui octombrie.Maria me vorbeste numai in germana dupa-amiaza, parca repeta tot ce s-a vorbit peste zi la gradi :).Scuze ca apar mai rar, dar alerg toata ziulica de colo colo.
Pup la tauroaice si multa sanatate.
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Lexi, e tare dulce Maria si ce i-a dat prin capsor
sa zica
Cineze, or sa vina si cele doua liniute cat de curand
Silvia, multa bafta si
micutei vorbareteMaria
Carmen, Gabitza, nimic, nimic![]()
hei, taurasi, restul pe unde umblati????
Ajutati-l pe Dan !
si
.... Mihaela
de
Tatiana si
Mihaiwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
silar spune:
Fetele ce frig mare a venit, brrrr.....
Aveti grija de voi, spuneti-le la virusi sa stea la intrarea in bloc sau la poarta :)....
anangel_lexi spune:
Buna tauroaice!
Silvia, ai dreptate, si aici e fff frig dimineata, ca iarna. Azi dimineata mi-a inghetat fruntea, ca deh, nu aveam nimic pe cap.
Felicitari vorbaretei Maria! Cred ca e tare dulce!
Mihaela, tu ce mai zici? Ce fac copiii?
Gabitz, Carmen?
Cinezee, mai treci pe aici, sigur iti va face bine sa mai schimbi o vorba cu cineva.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Cinezee spune:
Da trec si vreau sa va spun am ca reusit sa ''AMBALEZ'' DUREREA si e acolo ascunsa binee sper sa raman asa mult timp de acum incolo ![]()
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
anangel_lexi spune:
capitol nou.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI