tauroaice(34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce faceti fetelor, ati plecat toate?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Bine v-am gasit fetele
Eu una bucata tauras de bucuresti, mamica de gradinar de 3 anisori si 2 luni si aspiranta de bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Ei na Lexi, unde sa plecam?? Vesti de la gradi ne dai??
Carmen bine ai venit, sa-ti traisca gradinarul si mult succes cu bebe2.

Mergi la inceput

Carmen, bun venit printre noi. Pe cat esti nascuta? Poate are gabitz timp sa te treaca pe listuta.
Silvia, la gradi e mai bine, plange cand o lasam acolo (azi am fost eu cu ea, ca aveam ceva treaba in zona) dar mi-a spus sotul ca atunci cand merge s-o ia o gaseste jucandu-se cu copiii si neplansa. Deci e spre bine. Oricum nu mai plange din secunda cand intra in gradinita, doar cand intra in clasa iar azi nu a fugit dupa mine cum facea la inceput. Doamne ajuta sa scapam repede de lacrimi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Buna fetele
Exact pe 1 mai sunt nascuta!
Bebe2 se lasa asteptat, dim au venit uratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, scuzati absenta, dar am fost destul de trista zilele astea si n-am putut scrie, nu stiu ce m-a apucat, n-am patit nimic, doar ca n-am putut sa serbez majoratul Tatianei asa cum ar fi vrut , cu colegii de clasa, dar pana la urma tot au serbat-o in ora de engleza... i-am dus un tort(pe care si l-a facut ea), fanta si cola...iar acasa am facut un gratar la cumnata mea si impreuna cu domnisoara mea un tort
Carmen, bine ai venit, gradinarului si succes cu bb 2!
Lexi, nu stiu daca am felicitat-o pe Maria inainte de weekend. scuze, cu intarziere ii spun inca odata La multi ani!, numai bucurie si fericire, iar voi sa va bucurati alaturi de ea,sper sa va fi distrat si sa fi avut si voi vreme buna.
Silvia, ai baietel mare si stirb
Gabitza, cum este cu scolarel?
taurasilor

Ajutati-l pe Dan !

si .... Mihaela de Tatiana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Miha La multi ani pt Ty, sanatate si mult succes la scoala si mai departe. Mamaaaaa ce de bunatati . pentru cine le-a preparat.
Lexi pentru Maria, pana la urma o sa fie bine.

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Mihaela, in primul rand la multi ani cu intarziere Tatianei, multa sanatate, fericire si sa dea Dumnezeu sa-si realizeze visele.
Multumim si noi mult pentru urari!
Nu fi suparata, sunt convinsa ca Tatiana a inteles situatia, sigur-sigur o veti sarbatori asa cum va doriti atunci cand va schimba prefixul, peste 2 ani
Carmen, nu fi suparata ca inca nu a aparut bebe2, va aparea el la momentul oportun, vei vedea!
Silvia, copiilor!
Weekend placut tuturor!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
carmen - bun venit.
miha -
eu sunt foarte ocupata, nu mai am timp deloc...asa ca nu ma dati la disparuti...mai trec cand pot.
duminica placuta.

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Am trecut sa va salut, noutati nu am.
toate tauroaicele si copiii din dotare.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput