cum e in Romania?

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui monabella

deduc ca huidu nu e ziarist ci un cineva de la tv. N-am inteles eu chiar toate personajele de le-a insirat el acolo insa pe larg mi-a amintit de ce am plecat din Ro....

Deduc insa ca mentalitatea nu s-a schimbat si se fura in continuare ca in codru.

Nu stiu ce reviste sint in Canada ca n-am stat sa ma uit insa am auzit ca exista strip club linga mall unde se duc toti cu familia si copii mici.

ai auzit?????? copii canadieni la strip club???

pai si eu am auzit ca au coborit martienii pe pamint da' ma abtin;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

la asta ma gandeam si eu, ana. in canada nu te lasa nici in restaurant sau cafenea cu copii, in nici un loc unde se servesc bauturi alcoolice. nici macar pe terasa . monabella si eu am auzit multe la viata mea dar le mai trec si prin creier ca de-asta il am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Am spus ca am auzit (de la cunostinte si prieteni) ca in Toronto niste cluburi de strip sint amplasate linga mall. Si ca la mall, subliniez la MALL se duc familii cu copii si trec pe linga acele establishments. Am spus asta ca raspuns la plingerile celor din Canada ca in Ro sint peste tot reviste cu dudui seimbracate, care potential pot fi vazute de copiii care trec cu mamele lor pe linga chioscurile de ziare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Hai ca exagerati cu puritatea asta.
O sa vreti pana la urma sa incuiati copiii intr-un glob de cristal si sa-i casatoriti virgini. Trebuie sa afle si ei de toate cele cumva. : ) )

Pe mine ma deranjeaza puritatea asta in America si Canada. Si nici nu-i vad rostul cand aud ca cele mai multe adolescente insarcinate sunt pe continentul asta. Multi dintre studentii sotului meu nu au educatie sexuala, nu inteleg cum functioneaza corpul uman. Si au 20 de ani, nu 10.

Parintii cred ca daca tin ascunsa latura asta a vietii( care vreti sau nu vreti, e placuta si normala pana la urma), copiii nu vad femei dezbracate, acestia nu vor face sex. Well, asta e total nerealistic din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Hai ca exagerati cu puritatea asta.
O sa vreti pana la urma sa incuiati copiii intr-un glob de cristal si sa-i casatoriti virgini. Trebuie sa afle si ei de toate cele cumva. : ) )

Pe mine ma deranjeaza puritatea asta in America si Canada. Si nici nu-i vad rostul cand aud ca cele mai multe adolescente insarcinate sunt pe continentul asta. Multi dintre studentii sotului meu nu au educatie sexuala, nu inteleg cum functioneaza corpul uman. Si au 20 de ani, nu 10.
Parintii cred ca daca copiii nu vad femei dezbracate nu fac sex. Well, asta e total nerealistic din punctul meu de vedere. : ) ) )

Da , si eu m-am mirat ca in locurile in care am fost la plaja lumea era de-a dreptul imbracata. Numai eu si niste frantuzoaice aveam costume de baie mai decoltate...adica triunghiuri si slip
Mi-a zis matusa-mea cand am ajuns sa nu-mi desfac sutienul ca fac aia sincopa pe plaja. Si ea era mirata de ipocrizia asta cu dezbracatu'-imbracatu'

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie nu mi se pare normal sa fie strip clubs linga mall, linga scoli, sau alte locuri unde merg familiile cu copii.
Eu sint o puritana din asta, dar nu stiu Xio de ce zici ca-i ipocrizie. Nu toata lumea vrea sa-si etaleze toate "bunurile". Ce-i asa de greu de inteles ca existam si noi, astia "incuiatii"?

Mergi la inceput

Colegul meu de birou imi spunea ca vazut un san prima data la 20 ani, cand verisoara lui si-a alaptat copilul in fata lui. Cica a facut asta soc. La 20 de ani!!!

Mergi la inceput

Ramona, eu cred ca e normal ca un copil sa inteleaga ca sexul e part of life. Ce nu e ok, e ca femeile sa creeze impresia ca sunt obiecte sexuale. Sexul e ok, toata lumea il practica la un moment dat in viata. Unii cu sotii proprii si personali, altii cu sotii altora, prin cluburile astea sau prin Argentina.(dedicatie speciala cuviosului guvernator de SC)Fiecare cum poate.

Poti sa-ti lasi copilul sa descopere lumea asta cu ajutorul prietenilor, si sa speri ca prietenii sunt oameni rezonabili, sau poti sa transformi tu ca parinte chestia intr-un not such a big deal. De ex eu am aflat detaliile pe la 13-14 ani si nu am facut sex pana la 20 de ani.

Oricum, daca vor sa se duca in cluburile astea, vor afla unde sunt si se vor duce. Ce poate sa-i opreasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda
la asta ma gandeam si eu, ana. in canada nu te lasa nici in restaurant sau cafenea cu copii, in nici un loc unde se servesc bauturi alcoolice. nici macar pe terasa ,

Ba nu e adevarat, cum sa nu-ti dea voie sa intri cu copilul in restaurante, cafenele sau terase? Eu am fost in toate cele trei locuri de multe ori, am baut bere, vin, cafea, iar copilului i-am luat de baut suc sau apa, nu mi-a spus niciodata nimeni nimic, si erau atatia alti parinti cu copii. Oricum nu m-am dus in vreo carciuma ordinara. Si in plus in restaurante si cafenele aici nu se fumeaza, asa ca pot duce copilul linistita, aerul e curat, atmosfera destinsa si lumea decenta (n-am vazut niciodata oameni beti si scandaluri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Ramona, eu cred ca e normal ca un copil sa inteleaga ca sexul e part of life. Ce nu e ok, e ca femeile sa creeze impresia ca sunt obiecte sexuale. Sexul e ok, toata lumea il practica la un moment dat in viata. Unii cu sotii proprii si personali, altii cu sotii altora, prin cluburile astea sau prin Argentina. Fiecare cum poate.

Poti sa-ti lasi copilul sa descopere lumea asta cu ajutorul prietenilor, si sa speri ca prietenii sunt oameni rezonabili, sau poti sa transformi tu ca parinte chestia intr-un not such a big deal. De ex eu am aflat detaliile pe la 13-14 ani si nu am facut sex pana la 20 de ani.

Oricum, daca vor sa se duca in cluburile astea, vor afla unde sunt si se vor duce. Ce poate sa-i opreasca?

Eu stiu ce spui tu, dar nu-i totuna daca un copil afla la 4, la 10, la 14 ani etc.
Conteaza cum si cind afla. Poate ca-i mai bine sa-l pregatesc eu, decit sa-si dea cu nasul in strip club!
Daca tinarul de care zici ar fi fost macar la un muzeu in viata lui cred ca n-ar mai fi fost atit de socat la 20 de ani.

Mergi la inceput

Saracul, doar la biserica il duceau parintii + in taberele organizate de biserica.

.........................

Mi-am mai amintit ceva, ca baiatul asta ii judeca tare pe parintii lui. N-are legatura cu subiectul nostru dar e prea haios. Povestea tot colegul asta ca aveau pisici acasa. Si la un moment dat au descoperit parintii ca al lor copil e alergic la pisici. Ce credeti ca au facut?

L-au dus la doctor ca sa-i dea medicamente pt alergie. Si l-au indopat pe copil cu medicamente toata viata. Nici prin gand nu le-a trecut sa vanda pisicile.

...............................

Mergi la inceput