Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 24
miki-miki spune:
Goss
multumesc, mi-am notat.
Fetelor
, la extrauterina cand incep durerile?
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
bryny spune:
elenada sa dea DD asa sa fie!sper din toata inima sa ajung la odisee!deja am ajuns la birou si miau rasp cei de la Goldeness Kreuz!FIREYES pre norocul meu miau raspuns!!!ura!deja nu mai pot de emotii!!!va multumesc camiati raspuns si sunteti alaturi de mine!!!
hpo spune:
LI_AM asa e, tb sa maresc doza de duphason la 3 pe zi, dimineata la pranz si seara. Daca ii sunam de ieri maream doza de ieri, in schimb eu am dat mail, si la cate sute de mailuri primesc e de inteles ca nu raspund instantaneu...duh! Ana mi-a zis do not move, si de atunci am ramas cam intepenita...si cu ochii pe tavan. Repetam maine bhcg si ne rugam.
irinabobe spune:
miki la seu incep durerile la bhcg mai mare de 1000. de altfel tot de atunci se vede si la eco...
elenada spune:
Hpo ti-am trimis mesaj privat. Stiu ca se primesc chiar daca nu le ai activate.
Activeaza-ti pm-ul
Spune-mi te rog daca primesti mesajul
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hpo spune:
ELENADA ti-am dat Pm, sper ca ti-a ajuns, eu scriu de pe tel si ma descurc ft greu. Multumesc mult
elenada spune:
HPO nu a ajuns nimic. Tu ai primit mesajul meu. Ti-am scris nr dr
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Mi-am permis sa deschid un nou capitol. Sper ca nu va suparati.
Va invit la un nou capitol Aici
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu